Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 456
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 570
Всеки си преценява, разбира се. Аз участвам в игрите за разтоварване, заради тръпката и за да усмихна малко деня си, защото имам достатъчно други проблеми, които ми го стъжняват. Не участвам в игри с награди, които не ме вълнуват и не ми харесват. Също така, като спечеля веднъж не продължавам да играя, смятам че е редно и други хора да се зарадват. Но някои наистина са го превърнали в бизнес и така отнемат шанса на останалите участващи. Сега почти съм сигурна, че ще оберат кафемашините на Lavazza, но няма какво да се направи. Надявам се на късмета си там, дано пък е по-голям от този на клановете.

# 571
  • Монтана
Много се извинявам, но може ли линк за играта на Лаваца 😕

# 572
# 573
  • Бургас
Играта на туйкс е и с кодове под опаковките! Simple Smile
Някаква идея да имаш какво пише на опаковките с кодове ?

# 574
"КАФЕ НАГРАДИ"  и само големите опаковки участват

# 575
"КАФЕ НАГРАДИ"  и само големите опаковки участват

Май бъркате игрите, последната с награди чаши и екскурзия в Милано е с касови бележки. Twix.bg

# 576
Не бърка. В правилата пише или касов бон, или ако има код - регистрираш кода.
Аз регистрирах веднъж, но втория път така и не ми приема снимката. Писах им на някакъв мейл за съдействие, но не ми отговарят. Няма да се занимавам повече.

# 577
Извинявам се за подвеждането значи. Не съм виждала опаковки с кодове и бях останала с впечатлението, че в само с касова бележка.

Ето от правилата:
Twix Xtra 75 г, Twix мултипак 3 броя х 50 г, Twix Bites
или Twix сладолед:
 Да регистрира касовата бележка, съдържаща покупка Twix, на сайта
https://twix.bg/, като качи снимка, съдържаща касовата бележка и закупения
продукт и попълни стойността, датата и номера на касовата бележка.
б) Ако e закупил промо опаковка Twix Extra 75 г, която съдържа код:
 Да регистрирай кода от промоционалната опаковка на www.twix.bg

# 578
  • Велико Търново
Нито един код не съм намирала за twix, само бележки регистрирам под 2 мб снимката. За кодове, нито съм чела в общите условия на играта, нито съм намирала такива опаковки. Възможно е и аз да бъркам, разбира се.

# 579
Аз си спомням преди да почне играта с чашите и екскурзията бях намерила туикс на който пишеше "кафе награди". Като проверих тогава условията пишеше да се съберат 10 кода, за да участваш в томбола за кафемашина, но не ми се занимаваше. Предния път с ваучерите от Марс всеки ден си купувах и регистрирах и не спечелих.

# 580
  • София
Нито един код не съм намирала за twix, само бележки регистрирам под 2 мб снимката. За кодове, нито съм чела в общите условия на играта, нито съм намирала такива опаковки. Възможно е и аз да бъркам, разбира се.
Аз пък си закупих абсолютно промоционална опаковка - с указания отвън на опаковката точно за тази игра, с код вътре /отчетливо се вижда/ и не ми го приема. Отчита го като невалиден. newsm78
Не ми се занимава с комуникация, обаче. Макар, че чашчицата ми се види симпатична. Спомням си, че предишните чаши за кафе дето раздаваха бяха доста крехки и некачествени. По покритието във вътрешната страна се получиха бързо някакви странни цепнатини и до месец се счупи. 

# 581
Една бележка съм качила в Туикс, купувам рядко, но последните пъти все забравям и изхвърлям касовите бонове.
Пише в правилата, че може и с код, такъв аз не съм срещала.

# 582
  • София
Извинявам се за подвеждането значи. Не съм виждала опаковки с кодове и бях останала с впечатлението, че в само с касова бележка.

Ето от правилата:
Twix Xtra 75 г, Twix мултипак 3 броя х 50 г, Twix Bites
или Twix сладолед:
 Да регистрира касовата бележка, съдържаща покупка Twix, на сайта
https://twix.bg/, като качи снимка, съдържаща касовата бележка и закупения
продукт и попълни стойността, датата и номера на касовата бележка.
Аз пък в правилата виждам, че стават всички продукти на Туикс

# 583
За касовият бон - да, за кода са си го написали, че е само на опаковката от 75гр.

# 584
Аз пък си закупих абсолютно промоционална опаковка - с указания отвън на опаковката точно за тази игра, с код вътре /отчетливо се вижда/ и не ми го приема. Отчита го като невалиден. newsm78
Не ми се занимава с комуникация, обаче. Макар, че чашчицата ми се види симпатична. Спомням си, че предишните чаши за кафе дето раздаваха бяха доста крехки и некачествени. По покритието във вътрешната страна се получиха бързо някакви странни цепнатини и до месец се счупи. 
аз имам от предните им чаши и все още си е ползвам, доволна съм. И в съдомиялната е пускам редовно

Общи условия

Активация на акаунт