Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 456
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 615
Аз играта на Пепси я разбирам така: Ако има сума и код под капачката, регистрираш кода, за да получиш сумата, ако е само код, събираш 70 и тогава регистрираш за мача. Права ли съм?

# 616
  • София

Някои май ще си правят среща - по един печеливш ама двамата заедно в двойна стая за две нощувки. Гениално. Smile
Боже! А ако печелившите са от различен пол, пак ли ще са в една стая?  Laughing

Много им е зле играта! И това със 70-те капачки, събрани за 45 дни не е нормално! Кой нормален човек ще изпива по 2 коли на ден? Да, има и малки бутилки, но поне аз до момента не съм ги видяла. Все са над 1 литър.                                        

Синя птичка, и аз разбирам правилата по същия начин.

# 617
  • София
Ако някой има капачки от пепси и няма да събира до 70 нека подаде едно рамо на ЛС. Simple Smile
То, ще ти пуснем кодчета, ама и капачките искат да се пазят😆 та ще трябва и тях да пращаме по пощата. Иначе, сериозно, ако имам ще ти пиша.
За кодовете  - няма смисъл да се регистрират, ако няма да събирате 70 бр. Паричната печалба си я пише на капачката, регистрира се само за да заявите парите.

# 618
Като регистрирате кода от касовата бележка от покупката на маргарин Калиакра, изпращат ли ви съобщение на пощата , че успешно сте се регистрирали и как разбирате дали сте спечелили чопър?

# 619
Една игра в My Telenor

# 620
  • Велико Търново
Никак:( просто не ти изписва нищо.

# 621
Никак:( просто не ти изписва нищо.

На бележките на Кауфланд, кое се счита за код2

# 622
Имам чувството, че на Миро ще му излезе късмета на Шампионската лига. Laughing

# 623
  • София
Имам чувството, че на Миро ще му излезе късмета на Шампионската лига. Laughing
Дано поне е с роднина, че как ще делят една стая в Мадрид?  Laughing

# 624
Спокойно де, какво като двамата печеливши ще са в една стая? Те като спечелят вечните...тъкмо ще им е.
Иначе вкъщи не пием Пепси и ако случайно по някакъв повод ми попаднат кодове от роднини бих ги предоставила на който събира .

# 625
Не ги мислете, сигурно още имат от наградите от играта на durex Grinning Ще се оправят някак си, а и вероятността да са семейно на тази екскурзия не е никак за пренебрегване!

# 626
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Някой знае ли за какво могат да се разменят точките на Лукойл?Има нова игра с период от 1.04 до 30.09.Жената на касата ми каза , че натрупаните точки се разменят за награди и да погледна в страницата им за какви.Информация обаче няма.

# 627
Захарче, виж тук:
https://club.lukoil.bg/

# 628
Първите победители за ваучер за почивка от Лидъл https://www.lidl.bg/bg/100-vouchera-1000-leva-pochivka.htm

# 629
Щом Миро е сред  печелившите, значи всичко е наред  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт