Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 437
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 630
и Мирослав и  Даниела са там

# 631
  • София
И Смилянова Mr. Green

# 632
Игра на Линдт:
https://apps.lindt.bg/easter-2019/?fbclid=IwAR0MSasd7clzCLe5JCDi … RrieBy748nWhks8js

Еконт не ми пращат имейли за доставка и това е. Добре че от Зора ми пратиха имейл в петък, че днес ще си получа пратката. Други дали имат същия проблем?

# 633
Някой от Пловдив получи ли наградата си от Милка?

# 634
  • sofia
Добре почват седмицата 3 хилки с отварянето на очите. Живи и здрави да са!

# 635
Те не печелеха ли често от Лидл? Може би просто игрите на магазина са фиктивни - дали са им някакъв хонорар и им постват имената непрекъснато.
Ако бях видяла отзиви и снимки от екскурзии на предишните участници, нямаше да пиша така, но тъй като всичко е много тайнствено, мнението ми е, че просто става дума за измама.

# 636
Еконт не ми пращат имейли за доставка и това е. Добре че от Зора ми пратиха имейл в петък, че днес ще си получа пратката. Други дали имат същия проблем?
И аз им се ядосвам тази сутрин - ни имейл, ни смс (айде него аз го отказах), ни обаждане, пратката ми от 1 седмица е при тях. Върхът беше, че имам да получавам пари и за тях нямам смс.  #2gunfire

# 637
  • sofia
Във Фантастико са първи, за Лидл не помня, моето мнение е, че измама няма. Но нашите мнениея...нямат много значение Wink тъкмо се бях притеснила за тях напоследък, ама... за екскурзиите нямат прошка. 😂

# 638
Някой получи ли си паричния превод от myoptic

# 639
  • Вестерос
Toва е и моето мнение за играта на Лидл /като на Петя/.

Новата на Лидт бая зор , докато намеря заека, не ме бива в такива игри.

Пари от оптика не съм получила още, няма вест от еконт.

# 640
Отговор от myoptis:
Здравейте,

До края на настоящата седмица очакваме да бъдат разпратени всички
ваучери, като ще получите допълнителен имейл от нас.

Успешна седмица!

# 641
Те не печелеха ли често от Лидл? Може би просто игрите на магазина са фиктивни - дали са им някакъв хонорар и им постват имената непрекъснато.
Ако бях видяла отзиви и снимки от екскурзии на предишните участници, нямаше да пиша така, но тъй като всичко е много тайнствено, мнението ми е, че просто става дума за измама.

Често печелят не само то Лидл

Скрит текст:
, но и от доста други игри, и печелят големите награди,  не си играят с дреболиите Laughing от 1 година сигурно ги обсъждаме и за това сме ги нарекли Клана или "знаеш кой".
НЕ СА ФИКТИВНИ преди имаха публични профили във фейса и от там постоянно виждахме, къде обикалят. Света обиколиха и сме сигурни, че не е само късмет тяхното

# 642
Получих си слушалките и фотоапарата от Милка. Куриерът ми звънна пет минути преди това. Един час след доставката получих смс на вайбър. А пише, че е изпратен в 8.30 ч. Обаче вайбър нещо са се бъгнали от известно време.
Да разбирам ли, че данък няма да се плаща за апарата, защото нямам спомен при предоставяне на данни за доставка, да съм попълвала ЕГН. Куриерът само сравни бележките и ми пожела приятен ден. Нито съм се подписвала някъде, нито нищо.

# 643
То и на мен направо ми звънна и ми донесе слушалките и след около час получих sms за пратка. По-вероятно е проблема да е в тях.

# 644
За вайбър гарантирам, че са се бъгнали сериозно. Вчера изпратих съобщение на сестра ми (телефонен номер), но го получи след час. Бяхме заедно през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт