Лакове за нокти - 128

• 47 224
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • русе
ARIA е качила точно този калциев гел ,който използвам😊

# 676
Тази нощ се наклепах с тази (о! изненада!) ужасна за нанасяне Джесика Joy

# 677
  • Бургас
Аз обожавам Опитата,при мен са с добра трайност,обачеее Джеските на моите плочки са пълна скръб,толкова нетрайнииииии.Astonished

# 678
Джесиките ми падат обикновено в рамките на 24 часа Joy
Тази снощи я бетонирах - ph баланс, база, 3 пласта лак, long lasting top SNB и след него веднага golden rose prodigy gel top. Обаче голдън роуз топ лака често ми отдръпва връхчетата и за съжаление на лявата ръка има такъв фал на 2-3 пръста, но не ми е останало време днес да ги коригирам...
Някой има ли подобен проблем с продиджи гел топа и пробвал ли е да го разрежда. Много ме е яд, дава супер трайност, но това отдръпване ме вбесява...

# 679
Аз напук на гадното време сложих лимончета Flowers Lemon Sunny clash от Rimmel

# 680
И аз се омазах доволно.
Чакам да засъхне и ще чистя краищата.
Четката беше ужасна, а лакът на конци, хем го ползвам за първи път.

# 681

Само Опито, без Зоя, без топ... нямаше време!

Щях да казвам за Инфинит Шайн линията на Опи... много е различна формулата, много по... по-пластмасова и блестяща седи някак, но си иска малко опит да свикнеш да я нанасяш... Имам 5-6 такива, нося си ги заради цвета, не заради дълготрайност. Но определено на моите ръце поне 2-3 дни по дълго траят. Тях са ми ги бъркали с гел лак. Техният топ е блестящ, иначе средна работа. Основата им обаче нямам спомен да съм купувала, а те вървят като система от основа/лак/топ.

PS Мерси за милия комплименти за китките ми, стана ми много приятно! Hug

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 16:54 от Agent Provocateur

# 682
  • на последния етаж
Много красива, Agent! Purple Heart
tuty, а кой е лакът?
Аз днес заложих на Golden Rose Color Expert 32:

# 683
Бях писала преди месец-два, че съм си поръчала лосион за ръце и кожички от polish pick up, с надеждата най-сетне да намеря такъв продукт, който да харесам. Да омекотява и хидратира, но да не остава мазно.

Е, ето го, влюбена съм. Добре, че си взех две кремчета. Използвам го само на ноктите и кожичките, много е икономичен и мирише божествено Heart Eyes
Доколкото разбрах, ще го има пак в Юлската кампания, беше около 6-7$ + още толкова за доставка до адрес в Англия.

Скрит текст:

# 684
Лита, някакъв на флормар е, цвят форест, ако може да е ориентир.
Ето и шишенцето

# 685
Страхотни маникюри момичета! Heart Eyes

От мен Cirque colors Sol под дъжда.

# 686
От вчера пак в червено Grinning Тъй като Микрасела ми свършва, си поръчах подсилващата база на Мавала. Много се чудих за заздравителя,  но пък ноктите ми са добре, а и не мога да го ползвам като база, та се спрях на тази. Дано да е добра

# 687
Аз напук на гадното време сложих лимончета Flowers Lemon Sunny clash от Rimmel

Лимончето он къде е ? Heart

# 688
Nelly13, от Алиекспрес си купувам всички ваденки Blush

# 689
Nelly13, от Алиекспрес си купувам всички ваденки Blush

Мерси ,

Общи условия

Активация на акаунт