Спам тема (Пролет пукна, ние - не) от 01.04 до 30.04.

• 43 331
  • 2 837
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
Ее Хай,нали си ми преателка още?

# 2 716
  • Тра-ла-ла
Аз пиша пожелания към края на деня. Изчаквам всички да ми се изредят Joy Но до сега само 3 честитутки имам. Явно хората са се нахвърлили връз агнетата и са се разплули кат римляни.

Повече от клишираните Великденски снимки ме дразнят фукарийските със заклани агнета. Голямо "мъжкареене" пада. Вижте ме къв истЕнски българин съм и имам кинти за цяло агне. Все си мислих, че всички хора отдавна са излезли от пещерите....но явно не.

# 2 717
  • Euskal Herria
Ми... аз, като нямам агне, м?... Wink
Мога да пусна снимка само на яйца и свещи Simple Smile.

Скрит текст:

Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 14:47 от 𝕐𝕒𝕟𝕒𝔻𝔾

# 2 718
  • SHOOT ME 10 $
Тествайте логиката си. За всеки въпрос имате по 30 секунди време за мислене и най-важното – за да получите реален резултат, не поглеждайте решенията, дадени накрая.
Успех!

1. Защо ескимосите, дори когато умират от глад, не ядат яйца от пингвини?
2. Колко пъти можем да извадим 5 от 25?
3. Клара е родена на 27 декември в горещ летен ден. Как е възможно това?
4. Обяснете как едно такси може да достигне целта си за час и половина, а да му трябват 90 минути, за да се върне по същия път, при същата натовареност на движението?
5. Имате само една кибритена клечка, а влизате в студена и тъмна стая. Вътре има газова печка, газена лампа и свещ. Кое ще запалите първо?
6. Как е възможно човек, роден в Масачузетс, чиито родители са родени в Масачузетс, да не е гражданин на САЩ в момента на раждането си?
7. Преди връх Еверест да бъде открит, кой е бил най-високият връх?
8. Лягате си в 8 ч вечерта и навивате часовника за 9 ч сутринта. Колко часа ще спите преди часовникът да ви събуди?
9. Мъж шофира колата си, без да е включил фаровете, няма улично осветление, нито луната свети. Черна котка изведнъж пресича уличното платно. Мъжът спира навреме. Защо?
10. Коя дума в българския език винаги се произнася неправилно?
А сега за всеки правилен отговор си пишете 1 точка и вижте резултатите по-долу.

Скрит текст:
ОТГОВОРИ
1. Ескимосите и пингвините живеят на различни полюси.
2. Само веднъж можем да извадим 5 от 25. След това вече няма да е 25, а 20.
3. В Южното полукълбо през декември е лято.
4. 90 мин са равни на час и половина.
5. Ще запалите първо клечката.
6. Град Масачузетс е създаден доста преди да има САЩ.
7. Това, че Еверест не е бил открит, не го прави по-нисък.
8. Часовниците, които се навиват, имат лошия навик да звънят два пъти в денонощието. Може би един час сън няма да ви е достатъчен.
9. Шофьорът е карал колата си през деня.
10. “Неправилно”.

РЕЗУЛТАТИ
8-10 точки: Вие сте гений! Обадете се и ще станем двама.
5-7 точки: Браво! Вие сте умен/а. Ще спечелим, ако ви изберат за президент.
2-4 точки: Хм! Добреее… Още малко труд и най-после ще преминете в ІV клас.
0-1 точки: Не унивайте! И без нито една мисъл, също се живее…

# 2 719
  • Тра-ла-ла
Аз съм в relax mode и не мо'а да мисля Joy

# 2 720
  • На Марс
Аз пък пих 50 годишна рикия ... омммм оммммммм Simple Smile

# 2 721
  • SHOOT ME 10 $
Пънч , ма ти сериозно ли ве..?😮  блазе ти. Каква беше, гроздова или сливова?
Смея да кажа че съм познавач  и ценител на ракията

# 2 722
  • На Марс
Пънч , ма ти сериозно ли ве..?😮  блазе ти. Каква беше, глоздова или сливова?

Гроздова от тъщата ... тая фиуфиу се оказа че събира ракии без да ги пие ... сещай се къде ще има взлом скоро с барикадиране Simple Smile

# 2 723
# 2 724
Пънчи никакво барикадиране. Просто изнасяш културно, а на мястото на старите бутилки слагаш нови пълни с вода и йод за да докараш цвета и да не те хванат ! А после къде ще се наслаждаваш на този елексир на спокойствие - това вече е друга тема Wink

# 2 725
Честит празник спамъри.

И, за да не е спам, изпратих моето агне да си ляга, токю що. След малко отивам да го издоя и да му счупя яйцата.Joy

# 2 726
  • Euskal Herria
Ех, Лане, таман щях да питам за теб. Зачезна нещо и си викам "Айде, занесъл е яйцата към Кика..." Wink

# 2 727
Янче, цял ден бачкам във нас и не съм излизал. Взел съм си частна работа за вкъщи, че нещо ще забавят заплатите за април месец, което не ми се отразява добре на бюджета.

# 2 728
  • Euskal Herria
Еее, Лане, лошо така. Дано поне частното си заслужава и да са коректни с плащането.

# 2 729
  • На Марс
Янче, цял ден бачкам във нас и не съм излизал. Взел съм си частна работа за вкъщи, че нещо ще забавят заплатите за април месец, което не ми се отразява добре на бюджета.

И язе съм на тръстиката ... лошо нема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт