Спам тема (Пролет пукна, ние - не) от 01.04 до 30.04.

• 43 249
  • 2 837
  •   1
Отговори
# 2 595
  • Тра-ла-ла
Пресякох целия Пловдив, за да срещна козунака на живота си...с цели бадеми, боровинки и още някакъв плод, а отгоре поръсен с фини кокосови пръчици. Heart Eyes

# 2 596
  • SHOOT ME 10 $
Ихаа, Исе тва е прелест! Как ти даде сърце да го начупиш(и аз бих...😋) завид...

С бадеми, боровинки че и още нещо извътре, че отгоре друго...не става ли мноу натоварен , като кекс тоя козунак бе Джул? Не че няма да го смачкам, ама искам да усетя козунака аз,  само с цели бадемчета отгоре и мноого захар. Чист, класически

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 19:07 от midkoо

# 2 597
  • Euskal Herria
Злоупотребих с топъл домашен козунак и не се чувствам виновна...много Rolling Eyes
А аз със студен домашен, идеален е.

Искам козуначено руло със мармалад от шипки и чаша топло мляко с какао ама .... няма.
Ако те командироват към нас, ш`те те черпя, направих. Simple Smile
Дънките са ми добре засега, даже леко ми хлопат. Ма то слаби хипопотами няма, таман съм си Smile

Днес яко мързелувам. Само до магазина отскочих за хляб и да изведа кучето, докато не вали.

# 2 598
  • Тра-ла-ла
С бадеми, боровинки че и още нещо извътре, че отгоре друго...не става ли мноу натоварен , като кекс тоя козунак бе Джул?
Аз съм симпатизант на Мечо Пух..колкото повече - толкова повече. Не обичам минималистични и опростени ястия. Козунакът не е претрупан. Даже искам още бадеми Joy

# 2 599
  • Варна
Препрочитам си Песен за огън и лед аз, че му иде края на сериала и ще зяпам на филм скоро.

# 2 600
  • София
Минахме под масата,бая ниска беше,добре,че сложих дънки Simple Smile
почвам козунак да правя.

# 2 601
  • Euskal Herria
Колко са почивни дни в България сега? Че то Великден, Първи май, Гергьовден... Загубих им вече дирите кога и как ще се почива.

И ако има болни, докторът е предписал лечение:

# 2 602
И аз съм на вафли. За десерт. Няма да казвам какво преди това, че хептен ще се почувствам свински.Laughing
Цял ден изхвърляме камъни от двора. Твърдо съм решила да го озеленя... Милото оправи една част преди последните дъждове и аз, надъхана, нахвърлях семена... От два дни, откак е напекло слънцето, една армия мравки ми събира семената и ги мъкне към дупката си. Два пъти им пръскам банкета и на другата сутрин намирам семената накуп пак. Ако утре се почувствам саботирана ъгейн, ще ги напръскам с мухозол.
Засега ме владее приятното чувство, че утре ще се пробвам с козунак и аз... Ама до утре има време Сепак. Grinning

# 2 603
Дзак!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 09:57 от ina.ina

# 2 604
Инче, вие с Яна сте чевръсти и скопосни.  Браво!

# 2 605
A aз пък съм мързелив, но с апетит ! Mr. Green

# 2 606
  • SHOOT ME 10 $
Ина вкусно изглеждат.😋
Месечинке какви семена нахвърля? Ако е райграс, предполагам знаеш, че трябва да се валира после. Така и мравките по-малко семена ще ти отмъкнат и гарантирано повече ще покълнат

# 2 607
Луничке, що не вземете да си отглеждате един мравояд, а ? Simple Smile

# 2 608
  • Тра-ла-ла
Инче, на 30 минути си ми Bowtie

# 2 609
Райграс съм "насяла". Искам като погледна през джама и да ми е зелено. Мите, "валирах" го ужким. Не го правя за първи път и не за пъви път се бия с мравки. Накрая ще се изтягам връз зеленията с лавров венец на кратун. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт