Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 889
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Честит празник на всички християни!
Христос възкръсна, за да даде нов живот на мъртвите и да победи животът над смъртта! Радвайте се!

Супер е времето в София. Разходихме се по центъра. Имаше повече чужденци отколкото българи  Laughing и никакъв трафик естествено.
Сега съм метнала агнешкото във фурната и ръчкам малкия да излезем до кварталния парк, че няма какво да правя.

Сърдечни благодарности на Лиляна и от мен, че препоръча Устоите на земята. Чета я сега. В началото бързах, че ми беше много интересна. Сега я чета бавно, но пак по същата причина  Laughing Интересна ми е и искам да свърши по-бавно  Hug

# 1 546
  • София
Христос воскресе, мили момичета и тук-там момчета Hug
Да сте здрави, да сте силни, да празнувате живота всеки ден!

# 1 547
Честит Великден!
Здраве, мир и любов в домовете ви!

# 1 548
  • на Мелмак
Прибрахме се преяли, свалих и аз книгата Grinning Започвам я Grinning

# 1 549
Честит Великден, мили момичета! Здраве и благоденствие да изпълват домовете ви, хармония, щастие и спокойствие да има в сърцата ви!
Аз заради вълнението на Жаки карах по пълна програма- яйца, козунаци, дроб сърма... само агнешко не пекох, не бяха достатъчно настоятелни:)
Имахме частичен успех... Маята нещо беше калпава и козИнаците малко не станаха, по- скоро са като кекс с вкус на козунак😂🤪
Викам на Жаки, нямат конци - тя, о Слава Богу, че не са се появили! Аз не обичам никак конци! Затвоа ли ги държа така дълго във фурната, да им изчезнат конците😂🤪🤪🤪🤪
Но пък тя е много доволна, това и е най- хубавия Великден ( за предния каза същото:))))

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 11:09 от JACKLIN*

# 1 550
  • София
Жаки много е пораснала.

# 1 551
Да, много е пораснала. На госпожица прилича вече😘

Христос воскресе!
Прибрахме се и ние, то трапези, то гостувания, та до преди малко.
Ще отморим сега.
И диета трябва да почваме;)

# 1 552
  • Бургас
И ние тъкмо влизаме вкъщи, цял ден трупаме по тънките снАги у свекърва ми.

Хер, лаленцата са поръчвани с благотворителна кауза. Мога да дам координати на семейството, което ги изработва, за да си помага при отглеждането на болното им дете, като то самото помага много в правенето им. Страхотни са наистина, така са пипнати отвсякъде.

Мони, Фонс, Hug

# 1 553
  • на Мелмак
Селесте, може ли да ми дадеш и на мен координати? Имаме няколко повода!
Жаки е доволна! Така и трябва! Създаваме спомени и приятни емоции. Аз днес си отядох на козунак и кисело мляко, върнах се години назад, в моето детство, как чаках и аз. Heart
Хърче, казах ти, че Сам е страхотен, нали?
Фонс, леден дъжд? Hug
Мони, дано имате възможност да си идвате по-често!
Главата ме заболя зверски, чакам действието на хапчето, че ми писнА, ама-ха!

# 1 554
  • Canada
Разкошни са Жаки и Сам Heart Eyes

Етти, сняг Frowning

Чакаме полета от Братислава за София, двама човека и половина сме в салона Joy

# 1 555
  • Варна
Честит Великден!
Да сме здрави и благословени! Поздрави!
Днес се разходихме, девойката и татко ѝ си покараха тротинетките заедно. Grinning

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 00:10 от Стейси Грей

# 1 556
Честито Възкресение Христово! Бъдете здрави, щастливи и благословени!

# 1 557
  • София
Христос Воскресе, мили момичета!

Вчера Малчо стана на 7години и беше голямо тичане. Поръчахме ново колело, после кино с две приятелчета, игри, сладолед Heart Завършихме вечерта с торта при баба и дядо. Гаджето му донесе шоколад и емоджита от Била докопал, Малчо много щастлив. Падна гушкане Hug

Семейният разговор е в наша полза и съм доста по-спокойна. На гости ни бяха свекър ми и девер ми. Всичко мина гладко и без търкания, което беше повече от съвършено Joy Аз си помогнах с две ракийки де, защото бях запалила метлата от нерви Joy

Малкото Жаки изглежда поне на 10годинки. Толкова сериозна и красива Heart Eyes Овеликолепна е!

Стейси, девойката изглежда много доволна. За такива дни живея аз, да си виждам децата доволни от живота!

Хър, обожавам да ходя на тренировки и състезания! Браво на Сам!

Лина, бонбонче е бебока! Скоро май ще се окучите и вие! От както си имам Бека вкъщи съм супер щастлива. Всеки ден ме разхожда и ме принуждава да прекравам време на въздух, обожава ме и никога не ми тряска врати, когато и се разкрещя за някоя глупост. Има много плюсове, помисли си Wink
Виж колко е миличка

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 22:22 от джуджанка

# 1 558
Христос Воскресе!

Мили момичета и две момчета, няма да пиша известно време. Неизвестно колко точно. Мисля, че поне това дължа да ви кажа, щото сте ми дружки. Никой не ме е обидил, просто ми е тежко. Предварително моля за извинение, че много вероятно и на лични няма да отговарям. Засега.
Мисля ви с хубаво, помислете ме и вие, а когато ви навестя отново, да намеря само добри новини Hug

# 1 559
  • Бургас
Джуджанка, едва ли! Гледай кое време е , а аз пиша в мамата. Но ние с Марти си играем Simple Smile Щото не ни се спи Wink
Шугър, надявам се скоро пак да пишеш! Прегръдка!

Общи условия

Активация на акаунт