Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 868
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 165
Прибрахме се с добри резултати. Няма изписани очила. След 6 месеца пак на преглед. И зъбния апарат затегнахме. И през магазин за смяна на кабел минахме, през шивач.....После наградих щерката с една блуза, а тя нахалиета си купи още една, но в друг цвят. Това, защото не можа да реши коя точно да си избере.
Отивам да се трудя при ММ. Тъкмо ще му правя компания.
Фонсе, чудна прическа!
Али, искаш, не искаш ти стиснах палци за добри резултати!

# 166
  • на Мелмак
Али, и от мен едно стис!
Мари, преизпълнили сте плана!
Аз онзи ден взех на моята обувки, карах я да дойде да ги види - мързяло я, после като ги мерИ, зор да ги вземем, че пък там нямаше пос терминал, та трябваше да тегля!

Нещо яко го закъсах с главата аз! Дано скоро ме отпусне Sweat

# 167
Ети, ама какво става с тази твоята глава?!? Знаеш ли причината да те боли така? Да минава Hug

# 168
  • на Мелмак
С мигрена съм, не се търпи. Съседите нещо тропат, май ще излизам Head Band

# 169
Hug Hug Дано да те отпусне бързо!

# 170
Ети, когато усетя че ме почва мигрената взимам мерки на време. И задължително тъмна стая. Ако не взема хапчета докато е време, после не минава....

# 171
Сутрин се ококорвам в 6.30, а вечер в 21 припадам с книжка в леглото. Сегашната е интересна и успява да ме задържи будна около час.

За къната и другите подобни смеси имам особено мнение. Sad

Али, стискам.

# 172
Мен пък зъб ме наболва,но отлагам ходенето до последно. Знам,че не трябва,ама...
При нас времето е прекрасно,слънчево и с малката сме цял ден навън. Или в градината,или се разхождаме,или по площадките. И аз се изморявам,но и тя припада и спи. 😃

# 173
Линофрина, би ли споделила, ако е удобно разбира се.
Скрит текст:
Аз честно казано за сега съм много доволна, защото косата ми наистина е доста по-различна и жива от преди, но пък все си мисля, че не може да е съвсем безвредна и много полезна. И на моменти се замислям доста.

# 174
  • на Мелмак
Мари, и аз уж гледам веднага да пия хап, но сега нещо не се получи! Добре, че поне успявам да заспя Grinning.

Забравих да се обадя на фризьорката днес, да видя кога да отида да ме префасонира.

# 175
Хрис, удобно е, разбира се.
Струва ми се, че тези еко био и не знам си какви екзотични къни хич не са безвредни. Да не кажа боклучави. Освен това с тях може да се постигне ограничен вид цветове и пак зависи от основата на косата.
Традиционните бои за коса са пълна химия, но върху тях поне има някакъв контрол, поне при добрите марки. Не е като да се намажеш с незнайни треволяци.
Лъскава и здрава коса може да се отгледа по много начини. Simple Smile

# 176
Ренко, задължително питай! И моя син, като щерката на Хрис е зарибен по кучетата. Ако мога да го изненадам за края на учебната година- това ще е. Да, знам, че ще му омръзне и няма да е като истинско куче, но все пак....
Матрьошките-кученца ги има тукhttps://www.aliexpress.com/item/5pcs-lot-Wooden-Dog-Type-Matryos … ansAbTest=ae803_3
Понеже миналата година поръчвах, но от традиционните, та се сетих да погледна.

# 177
  • Варна
Ренко, да ти е здраво детето!
Честит празник!
Аз утре съм на фризьор. Ще се боядисам с наличната вече купена боя с моя цвят, а от следващия път ще пробвам с един тон по-светло. Уж да не си проличават толкова бързо белите корени.
Цял следобяд се занимавам с новия телефон. Уморих се да синхронизирам и изобщо да се прехвърлям на ново устройство.

# 178
Добро утро!

Ени, отивай на зъболекар! Колкото по се бавиш, толкова по-скъпо, неприятно и болезнено е лечението Simple Smile
Аз другата седмица пак застъпвам... Какво стана с оцветяващия шампоан, получи ли се?

И аз утре съм на фризьор, малко да оформим китарата.
 Къна съм позлвала веднъж, магазинска. Бях на руси кичури и реших, че това е добър начин да стана червенокоса. Мама 100 часа ми маза дългата до кръста коса с тая кал, отмиването беше ужас.  Малиии, станах като кадъна, скъсах се от рев, а тя каза, че повече няма да се занимава с моите глупости и отказа да ме намаже с боя. Ходих няколко дни така и се боядисах сама с черна боя Grinning От тогава къна не бутвам. Със сигурност има по-добри продукти, от това, което аз съм ползвала тогава, ама си признавам, че първо ме мързи и второ наистина няма разнообразие от цветове, както при боите.

След малко отивам да ме боднат, дано не ми спукат вена, че често ми се случва.

Спорен ден, банда!

# 179
  • на Мелмак
Добро утро!

Али, успех!

Общи условия

Активация на акаунт