Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 868
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 150
В сайта на хенафокс има и някакви по- щадящи бои. Разгледайте ги. То, и аз само ги гледам, де.
Али, така и така ще те бодат. Искай да ти изследват освен хормоните и Мат, и Тат.....каквото и да значи това. Така знам, че изследванията са пълни. Иначе само хормони- тц.

# 151
Благодаря, Хриси. Поръчах вече, без индиго. Вани, поръчах от тук.  Ще пробвам как е и, ако трябва следващия път ще сложа и индиго. Притеснява ме малко дългото стоене, че напоследък не се задържам много вкъщи, но ще го измисля.
Момичетата, които се чувствате уморени, вземете си Вит Д и пийте. Аз пих Вигантол по 3 капки и въпреки, че всеки ден излизам в 7 и се прибирам в 8 или след 8 и правя 100 неща, все още не ме е налегнала пролетната умора. Това при мен по препоръка на доктор. С вит. Д трябва да се внимава, за да не се предозира, но 2-3 капки не са драма за 2-3 седмици.

# 152
  • София
Али, сутринта преди да ти вземат кръв, ако пушиш и можеш да се лишиш и от цигара още по-добре. Един ендокринолог ме предупреждаваше и предната вечер да не ям след 8. Аз ги изпълнявам тези заръки. Joy Резултата максимум до 24часа излиза /зависи от лабораторията/.

Успех на всички, които ще ходят на прегледи!

Ренко, може ли и аз на опашката за кучешката матрьошка да се наредя? Малчо има рд в края на месеца и много ще се зарадва!

# 153
 Аз я поръчвам от Зоя-та. Там идва още на следващия ден, а за софиянци мисля още същият ден, и не съм имала проблем с тях.
Скрит текст:
тук във форума има и специална тема за къната и момичетата дават много хубави съвети.

Рая, не съм Катя, но ще напиша аз как процедирам спрямо моята коса, която е тъмнокестеняв цвят.
Скрит текст:
Смесвам къната с гореща вода /моя колежка пък използва сварено кафе, за по-наситен кафяв цвят/, като я оставям да оксидира на стайна температура за около два-три часа./мисля, че някои и повече я оставят, но обикновено нямам много време и за това така/ След това добавям индиго, последният път сложих и амла, и касия, и плескам на главата си. Знам, че някои хора добавят и разни масла. Аз слагам глицерин, за да не ми я изсуши евентуално от дългото стоене. Стоя средно около 4-5 часа и мия само с вода.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 09:09 от Анонимен

# 154
Моята расте много бързо, направо като отсечени са ми белите корени. Ще пробвам, пък каквото дойде.

# 155
Мерси, Хрис, ама много сложно това индиго, амла...те какво правят? Аз искам нещо тъмно русо, да не стана някакъв риж морков.... И като се къпете после не пуска пак, не цапа ли хавлиите?

# 156
  • Canada
Всички изследвания правя на гладно аз, 12 часа:grinning:

Стискам палци на всички с болежки, бързо да минават!

Ети, пият ми я кръвчицата, особено в бача:joy:
Още не съм звъняла за резултатите от последните тестове, не знам и дали докторката ще иска да ги коментираме по телефона.

Ем, скърцат й на машината вече някои части Joy

Ланди, Кате, приятна почивка Kissing Heart

Това съм харесала аз, тя и сега ми е така, но има нужда от освежаване.

# 157
Индигото се използва за оцветяване на косата в по-тъмни тонове - кестеняво и черно.
Амлата я дават като естествен балсам за коса.  Смесена с къната леко потъмнява и охлажда цвета и съм чела, че тушира огнените оттенъци. Придава на косата блясък и обем и подчертава къдриците, аз най-вече за това я добавям.
Има и готови смеси с всички билки и не се налага смесване, но когато ги смесваш, можеш да контролираш цвета, който искаш да постигнеш. Виждала съм, че има и натурални бои в златисто русо, но нямам идея какво се получава и дали не се получава нещо рижаво, може би си зависи и от самата коса, не знам.
При мен цапа  само след първото отмиване.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 14:13 от Анонимен

# 158
Хенафокс купувам от биомагазините, ползвам къна,а понякога редувам с кестенява. Не слагам допълнително амла или други добавки.
Пускам едно дълго кафе и смесвам с половината пакетче/ около 50гр/, изчаквам да се охлади леко и смесвам с къната. Оставям да си пусне цвета най-малко 3 часа, понякога я приготвям и от вечерта. После затоплям на котлона и добавям 2 суп.лъжици кокосово масло. Наклепвам се и се чалмосвам, седя около 2-3 часа, мия се със шампоан накрая. Къната оцветява хавлииите, но после се изпира.
Хенафокс имат богат набор бои-черна, кестенява, светлокестенява и т.н., потърсете биомагазин инсе консултирайте с продавачите, те обикновено са в час.
На мен къната ми изправя косата, къдриците ми са отдавна изгубени.

Але, задължително!!!

# 159
  • Canada
Ренко, чуден е рожденика, забравих да кажа ❤

# 160
Алечка, стискам палци и аз за идеални резултати.

Обикновено не драматизирам около смяната на времето, но този път ... кошмарно ми е. Абсолютно и точно като парцал съм, в комбинация с облачно и студено време ... искам само да спя и никой да не ме закача на нищо.

# 161
  • На брега на реката
Алечко, и от мен имаш стиснати палци за чудесни резултати.

Мари, по-добре съм. Спадна кръвното, но ще се следя.

# 162
Мерси, момичета.  Кафето и цигарата са  ми драма на мен, с яденето проблем нямам 😂 Ама ще се въздържа.
Маре, аз винаги всичко пускам.

Полу профилактично е при мен. С увеличена ЩЖ съм от години и си я следя. Никога нв съм имала проблем с хормоните, ама да си я видя, защото пък тая нервност.... Дано да е добре и просто да са ми се размеатили чакрите 😁

# 163
Алич,както каза Мари,пускай ги всички-TSH,TAT,MAT,ft3 и ft4 са най-пълния "пакет".Ама,и всичко уж да е в норма,пак може и да има нещо.Гледа се комбинацията от резултатите,това главно за автоимунните заболявания.Сестра ми има такова,та е станала половин лекар в разчитането им.

# 164
Знам, знам, Ренко, всичко следя + ехография, благодаря Hug

За пролетната умора щях да пиша и аз. Със ставането проблем нямам, обачеее ми се приспива още в 8. Безобразие пълно. И в 9 вече си лягам, защото не мога.

Общи условия

Активация на акаунт