Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 867
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Здравейте, любими!

Кате, това хенафокс какво е, таблетки, къна...? Вайлето бързо да се оправя!

Лиляна, записах си книгата. Но, за съжаление нямам никакво време за четене напоследък. Но ми влиза в списъка.

Ленди,весела ваканция!

Със нашата скрипя се скарахме в понеделник. Два дена колежките само се карат с нея, всички сме вдигнали ръце от нея. Отвратителна злоба е. Добре, че съм по-далеч от нея и не се налага да й гледам постоянно гадната мутра😂😁

# 136
Ленди,на планина, до Елена.

Е, няма как да няма израснали корени, Маре! Не се подмладяваме.Аз ползвам къната на Хенафокс, има и бои, но са натурални.

# 137
Ренко, чуден младеж. Много ми хареса подаръка. Ще се хареса и на моя син. Може ли да ми кажеш къде да го търся?
Кате, заради тези гадни корени не смея да почна да експериментирам.
Какво ѝ е на Вайле?

# 138
Мари, честно казано,не знам от къде е, мисля, че някъде от Асеновград е купен.Подариха му го роднини на ММ,но ако искаш,като ги видя ще питам.Другата седмица като обикалям из центъра,ще огледам и из магазините.Предполагам,че в едно-две може да има нещо подобно.

# 139
  • София
И мен кичурите ме спасяват, ама аз съм русолява...

Имам напоследък яки ядове с очите!
При това не определени, а днес лявото, утре дясното 
Утре имам час при някакво светило, да видим... Предварително съм си решила, че ще направя поне 2-3 консултации в различни клиники, че като познавам настройката на докторите ... от раз ще ми препоръчат някоя скъпа операция  Rage

# 140
Ренко, нареждам се и аз с информация за подаръка, дали можое да се поръча от някъде, тъй като моята малката е много зарибена по кучетата - имаме 28 броя-плюшени, джавкащи, интерактивни, ходещи и всякакви подобни, и много би се зарадвала на подобно нещо. А рожденика изглежда много щастлив. И моята голямата дъщеря октомври ще направи десет, изненадах се колко много набори има в темата  newsm78 Hug
Ползвам и аз къната на Хенафокс, последният път си взех и от билковите им бои. От около осем месеца ползвам този начин - къносване, като на четири седмици се правя, и за сега много добре ми понася на косата. Страшно много се съживи и заздрави, косопада изчезна, и се надявам така да остане. Четох миналият ден тук в една от темите за къната, че изправяла косата. Надявам се да не е така, защото аз пък се опитвам да съживя къдриците си, които поради много причини се поизправиха последните 4 години.

# 141
Ренко, задължително питай! И моя син, като щерката на Хрис е зарибен по кучетата. Ако мога да го изненадам за края на учебната година- това ще е. Да, знам, че ще му омръзне и няма да е като истинско куче, но все пак....

# 142
  • На брега на реката
Кате, дано при Вайлето всичко е наред.

Люска, стискаме палци.

Мари, ти днес ли трябваше да си на лекар?

Ленд, много хубаво да си изкарате. Ние, юни ще сме там на почивка.

Ренко, чудесен младеж. Пу, пу.

# 143
Бобулина, утре съм аз. Ти, как си?
Днес, т.е. след малко тръгвам с девойката на зъболекар и после на очен. Дано да не е за очила, дано!

# 144
Много хубав рожденик с прекрасен подарък.
Аз имам много бели коси, боядисвам най-много на 3 седмици, защото корените ми са много бели, иначе ползвам близък до естествения ми цвят и, където не е бяла косата, не личи. Обаче аз съм тъмнокестенява и не мога да намеря боя, която след 2-3 измивания да не почне да червенее. Направо ме побърква това. Все се каня да пробвам и с кана. Може да пробвам Хенафокс, че и без това косата ми ме изнервя напоследък. Ако съм сигурна, че ще ми отива, ще я резна съвсем къса. Сега е до средата на врата.

# 145
Кате, ако скокнете до моя вилает свирни за по кафе Simple Smile

Люска, стискам палци и аз за очите!

Ренко Heart

Имате ли представа за колко време излизат резултатите на хормони на щитовидна жлеза? В понеделник съм на ехография и се чудех дали утре ако ме боднат ще са станали. На гладно и жадно май не беше нужно Simple Smile

# 146
Алечка, за хормоните на щитовидната - гладна и жадна.

Здравейте, банда. Не съм влизала няколко дни и ви изпуснах. Не мога да наваксам.
Как сте след смяната на времето? Аз съм парцал. За пръв път ми се случва такова нещо. Явно ЕГН-то си казва думата. Снощи едва успях да сготвя.

Кате
, от къде купуваш тази къна? Ще ми се да пробвам.

Лиляна, харесаха ми добавките в заглавният пост. Благодаря за темата.
Книгата, която препоръчваш я имам и ще я започна след Луиз Пени.

# 147
Али, във Варна резултатите излизат на същия ден. Сутрин ме бодват, казват резултатът ще е готов след 14 ч., но често и по-рано излиза. За гладна и жадна не съм убедена, моята ендокриноложка ми е казвала, че няма значение, пращала ме е и следобедно време на изследване. В лабораторията само ме питат дали съм пила кафе. Кофеинът влияел.

# 148
Съни, ако са ти много бели корените, а и не харесваш да ти червенее, не знам дали ще ти хареса резултата с къната, или поне не и само с къна. Аз я правя с една част къна и добявам една част индиго, за да ми е по-кестенява и тъмна и да не червенее толкова.
Трети ден след смяната на времето и аз съм като парцал. Особено сутрин, голям зор.

# 149
Али, сутринта даваш на гладно, на обяд излизат. Стискам палци за перфектни резултати!

Кати, я разкажи повече за тази къна, коя точно ползваш? Фризьорите хич не я обичат, казват че след нея боя не хваща. Затова ме е страх да пробвам, и аз като Съни имам доста бели, 2-3 седмици максимум и излизат, не мога да си обясня расте ли или пада боята точно върху тях....

Общи условия

Активация на акаунт