Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 866
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 120
Ренко, жив и здрав да е 🤗

Ми те като манекени тези мъже. Момичетата май по-едри вървят. Къде ще търсим гаджета после 😂
И двете вече са по-високи от мен и с по-големи обувки. Аз мога да нося техните неща, но те моите не 😂

Ленд, давай смело. Още някой ден и ще се чудиш как си се предвижвала преди 🙂

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 21:25 от rummi_pl

# 121
Фонс, с тези километри направо да ти дават наградата!
Тути, задължително в почивните дни, нали не трябва да ми е спокойно Rolling Eyes

# 122
Ренко, да е здрав младежът и лек пубертет му пожелавам!
Ланд, верно ли си овне? Много добричка ми изглеждаш за овне. Grinning Хубаво да си изкарате в Барселона и да похапнете местни вкусотии и за мен! Stuck Out Tongue Winking Eye
Бързо да оздравява Вайлето!
Фонс си я знам, че е машина и хич не й се изненадвам на км. Grinning

# 123
Ем, овне съм ( на 5ти), че даже съм с асцендент лъв 😂

# 124
Добро утро!

Кате, да се оправя Вайлето Hug

Ландче, браво! Много да се забавлявате в Барселона и да се напразнувате качествено!

Нищо интересно при мен. Работа и тъпотии. Чувствам се пренапрегната без особена причина и трябва да взема някакви мерки, защото ще изпуша.
Снощи ходихме с кифтето на площадката, ми не е за мен тая работа... Майки, социализация... Mr. Green Прибрахме се по бързата процедура да си четем книжки и да танцуваме на дома. Беше и студено де, иначе щях да се жертвам за по-дълго на люлките Grinning

В петък съм на фризьор. Странно, но косата ми започна да цъфти, което никога не ми се е случвало... Обвинявам кофти продукт за термо защита. Ще спра да се боядисвам май за известно време и ще карам само с шампоан-оцветители. И без това като се затопли почвам да я нося все сплетена, няма да си личи особено. И ще спра да я суша и ще видим дали ще има някаква полза.

# 125
  • на Мелмак
Добро утро!

Ох, това главоболие ще ме побърка:fearful: Пия хапове, мисля на масаж да отида. Също обмислям да си нашаря косата. Няколко години съм с моята си коса и вече ми е скучно!
Алечко, точно с Елени си говорихме онзи ден за всичките майки с колички Grinning тъкмо си тренирана с "кИфтето". Пожелавам ти от все сърце Hug

Ленд, приятно изкарване в Барселона! Ти си огън в огън!

Кате, да оздравявате бързо!

# 126
Добро утро,

Благодаря момичета 🤗, само за избутам днес и се прибирам за оправям куфара.
С главоболие съм и аз.

Да се оправя Вайлето бързо!
Хубав ден от мен!

# 127
Добро утро!
Хубав купон стана вчера.Героите не се спряха и за секунда,и се прибрахме превъзбудени и изморени.Щом главния виновник още спи,смятайте колко щури са били 😂.А иначе е от ранобудните,дето са като кокошките,с изгрева става.
Пак имам излизане днес,а така ми се искаше поне един ден да не мръдна от вкъщи 🙄.
Ленди, утре май заминавахте?Весело и незабравимо да си изкарате!

# 128
Добро утро и от мен.
Ленд, да ни покажеш снимки от Барселона- архитектурни и кулинарни.
За коси сме си заговорили, а? Е, вчера сбарах щерката да ми маха белите косми. Доста събра, но като видя резила на косата на братовчедка си, вече дава заден за боядисване на който и да е. Каза ми да не почвам скоро. Дано и на нея ѝ е за урок.

# 129
  • Бургас
Привет!

Кате, да се оправя бързо Вайле! Детските площадки и на мен са ми тегави и гледам общуването там да го сведа до минимум, че с Вики бях друга бира. Проба—грешка.

Ленд, лек път утре и много весело да ви е в любимата Барселона!

# 130
Lendi, лек път и хубави емоции в Барселона!

Благодаря за Вайле, вчера сама си стъкмила багажа, да видим какво е взела, днес ще ревизирам дрешляците.Дано и мине сливицата, че кафа вече!!!

Аз поскачах и е време да постегна и моя багаж.

Маре, ти пък що си скубеш косата, аз ако започна да си махам белите коси ще оплешивея.Ползвам хенафокс и косата ми е лъскава и здрава и всички ме питат с какво се боядисвам.А понеже 30% ми е бели коси се получават по-светли нюанси и е много интересна.

# 131
  • Ямбол
Искам да кажа, че книгата "Устоите на земята" от Кен Фолет е невероятна, много интересна, приковаваща. Нарежда се сред най-добрите книги, които съм чела изобщо. 1200 страници е, но нито за миг не ми е доскучала, толкова много обрати и напрегнати ситуации има, че можех още толкова да чета. Остава ми малко и не искам да я свърша. Препоръчвам горещо.

# 132
Кате, а вие къде отивате? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 133
О, Кате и това ми е дилема- дали боя,(дали на кичури, или не), или къна..... Имам още време да го мисля. Хич не ми се занимава с израснали бели корени. Много са ми антипатични....

# 134
Маре,на мен,като почнаха да ми излизат бели косЪми,започнах пак с кичурите.На 6 месеца някъде ги подновявам.Даже последния път беше с някаква уж без амонячна супра 🙄.Има ли изобщо таквоз чудо?!Абе,има нещо,защото не станаха толкова светли като друг път.Ама тя и моята коса е доста тъмна,и трудно хваща цвят.А,между русите имам и червени,много ми харесва така,шаренко 😆.
Много щастлив от последния подарък-матрьоки кучета

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 15:53 от Ренко

Общи условия

Активация на акаунт