Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 863
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Ренковия син. Да расте здрав и безгрижен и да развие само предимствата на овенския характер. Hug

Мойта коза /щото е козирог, не че нещо друго Wink / и тя е на 10, но е направо гигант в сравнение с ваш'те "скакалци" - 147-8 см. на 44-5 кг, 36 номер обувки. Много кофти преходен период между детската и дамската номерация. Започват да се задават пуберските фасони...

# 106
Пип, почти описа размерите на моята девойка. Те сега влизат в пубертета, по-бързо се развиват от момчетата, и на кг, и на височина.

# 107
Здравейте,
Ренко да ти е жив и здрав рожденика. Много му са добри мерките, иделано съотношение кг-ръст.
Моята голяма щерка е 11 г. и 6 месеца и няма 30 кг при ръст 140 см. Всичко и седи като подарено, краката и са като клечки. НО и тя не яде много та си се отразява.
Днес слагат новия прозорец и ще започнат другата стая.
Моята е вече завършена, сега остава чистенето и слагането на паркета. И на картината  Joy

Хубав ден

# 108
Не се впечатлявам аз от тези ѝ размери, но тя страда. Класната като ги строява за нещо все ѝ казвала да се нареди на втория ред, че е "по-едричка". Дъщеря ми много се ядосва, щото децата се смеели. Изобщооо... ужас са в техния клас. Само се чудят за какво да си се присмиват - очила, щръкнали уши, скоби, килограми... Моята е единствената с изписани очила, но категорично отказва да ги носи. Как ли не я убеждавах. Confused

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 15:19 от pip4i

# 109
Честит да е синчо ти, Ренко, здрав, щастлив и късметлив! Весел празник Hug

# 110
Фонсе, мисля че добре се справям - 220 километра "стаж" имам вече. В неделя ходихме до едно градче, та покарах и на магистрала и по тесни планински пътища ... 150 километра карах общо в неделя и ми идваше да припадна от изтощение като се прибрахме Joy

Предполагам на шофиращите не им се вижда много, но за мен - книжка взета преди 16 години почти и нулев стаж ... си е мно-го JoyJoyJoy

# 111
Браво,Ленди,продължавай в същия дух!
Моите километри "стаж" за едната година не са кой знае колко много (близо 3000),но тепърва ще стават доста.От близо месец пътувам сама до работа,точно 32км от нас до служебния паркинг.Отделно,ако имам обикаляне повечко,20км из града.А Асеновград,както знаете,е малък 🙄.И той километража си върти ли върти...
В на детето класа има 6 момичета.Одеве се вгледах в последната им снимка.Пет от тях са верно доста едри 🙄.В сравнение с повечето момчета са направо гиганти 😁.
Дремнах малко,но трябва да се разсъня,че след час и нещо ще откриваме купона!

# 112
Чакайте да се запиша в новата тема, не ми се пише, но ви чета.
Ренко, здрав да е малкия Овен, серизни мъже са те с характер❤

В неделя с Миа бяхме да гледаме “Уют” смяхме се, хареса ни. Имаше няколко странни момента, но като цяло беше забавен. Типичен балкански филм, леко подобен на тези на Костурица.

Никой не метнах вчера, нямах ищах нещо.
Дано е слънчев и спокоен Април!

# 113
Добро утро,

Благодаря за новата тема, Лиляна!

Записвам се да ви следя.

# 114
Ренко, честит да е синът ти. Здрав и щастлив да расте. Весел празник

# 115
  • Бургас
Честит рожден ден на днешните рожденици! Пожелавам им здраве!

# 116
Жаки, малката поне не ви ли метна или не се сети? Как е пропуснала?
Честити рожденици и от мен! Здрави и успешни!

# 117
Браво Ленд, само така!
Ще вечеряме гювечета, после пак ще доработвам и хоп и днес се изтъркули.

# 118
  • на Мелмак
Честит Ренков син! Здрав, щастлив и палав! Hug
Като му четох мерките - ми той нормален бре! Мойто навършва 10 след 2 месеца, същата височина, но кг са 25-6-7. 28 са си ехеййййй! Клечо безподобен!

Жаки Hug

Ленд, практика му е майката, душо!
Ти книжка имаш отдавна, не си карала, аз изкарах сравнително скоро, но карам активно! Даже вече ММ почти не кара, все аз Grinning

Фонс, как ти е кръвчицата?

Имах страхотни почивни дни, ако не беше главоболА щяха да са прекрасни, ама трябва нещо да има!

# 119
И аз да пожелая здраве и щастие на малкия юбиляр, преди да свърши деня. При нас баща и дъщеря заедно въртят декадите. Ние със сина сме индивидуалисти - всеки за себе си.

С местенето на часовника не само денят стана дълъг, но и ангажиментите рязко се увеличиха. Не съм много доволна така. Ще трябва повечко задължения да делегирам, но на кого?

Общи условия

Активация на акаунт