Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 857
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 90
Ренко,да ти е здрав и да те радва! Да не те отчайвам,но акъл не идва,все сме си с рогата напред. 😂🙈

# 91
Ренко, моя е на 10 и половина и отговаря на описанието. СкакаУец.
И аз отглеждам овен.....Не мога да виня майка му, ама него самия- да.

# 92
Мони, към Барселона потегляме в четвъртък и се връщаме в неделя. Дано е хубаво времето, защото при нас от днес се разваля и започва дъждовен период (каква изненада Grinning).

# 93
  • дядовата ръкавичка
Олее, чак ми е смешно сега...като знам какъв екшън беше миналата година. Ама пък беше много готинооо, искам пак 😘. То пробни прически, грим, фотосесиии, голяма тръпка е

Райче, да ти пратя моя като ти липсва екшъна Mr. Green, да го сгласиш за бала. Ще ти скъси живота, обаче  ooooh!. Едвам изтрайва 10 минути в магазин. А и нямало смисъл да се купува костюм за едната вечер  Crossing Arms. Много прагматичен.

Ренко, да ти е здраво и весело момчето  Hug. Първи юбилей, а  Laughing

# 94
  • Germany
О, Ленд, страхотно! Любимата ми Барселона Simple Smile Там ще е съвсем различно времето, даже и плаж може да направите Simple Smile

# 95
Маре,викаш,бъдещата снаха няма да ме изкара виновна 😆.А и да не обвинявам свекървата за сина ѝ 😆.
Абе,майтапа настрана,ама трябваше да е телец 🙄.И,като гледам малкия ми племенник,слава богу че не е.Голям зор виждат сестра ми и зетя с него.Гледаш го едно кротко къдрокосо ангелче,обаче главата му какви ги ражда,пък и върши.Нищо не помага там.Дано му се вижда края на ината и своенравието,че са за съжаление на моменти.
Айяла,да,първи!С баща му така се улучи,че всяко тяхно десетилетие ще са юбиляри 😍.Е,да се,разбрахте ми мисълта 😁

# 96
  • Бургас
Ренко, честито, здраво, умно и разумно да ти е детето! Имам си и аз едно рогато, същото като твоя, на 10 ти ще порасне. Иначе е висок, но и ще стане на 8 години.

# 97
  • София
Ренко, честито, много здраве и щастливи усмивки!

# 98
Ренко, при нас любилярите сме трима. ММ, аз и сина. Щерката много ни се дразни.
Що се отнася за зодията....Какво да ти кажа. ММ е умен, възпитан, целеустремен, самостоятелен до мозъка на костите си, постави ли си цел, винаги я постига, дори да му коства семейното спокойствие...(примерно). Обаче сестра му е пълната противоположност, а майката и таткото едни, и същи. Та, там не търся вина. До човека си е.

# 99
  • Бургас
Честит да ти е рожденикът, Ренко! Здрав и щастлив да расте!
Моята най-добра приятелка и тя празнува днес. До мозъка на костите си е "овен". След няколко дни са синът ѝ, който е пълна нейна противоположност, и мъжът ѝ, който е същото рогато като нея.

# 100
Ренко, честито да ти е детето!Здрав и щастлив!

Тук е мръчкаво, ще водя Вайле на доктор, че нещо вчера имаше оплаквания.

# 101
Ренко, жив и здрав да е!
И аз си имам едно рогато, почти тийнче и вече по-високо от мен. Simple Smile

Наложи ми се да отида до местния офис на АСП за отпускане на помощни средства и не знам да се ядосвам ли, да се смея ли. Отношението им е под всякаква критика, а се предполага, че работят основно с хора с увреждания.
Същевременно, на видно място е поставена Харта на клиента, в която призовават да сме учтиви и любезни с техните служители.

# 102
Ренко, честит да е синът ти!
Първият му юбилей, юхуу.
Да расте здрав, щастлив, успешен!

Линофрина, нали?
Кате, и Вайлето ли? И моята Монка се отчете през ваканцията, просто да полудееш. Оздравявайте!

# 103
Тути, за съжаление ДА.
Ако бях по-мургава, нещата щяха да са различни, знам ли. Simple Smile

# 104
  • Canada
Ренко, здраво и щастливо да ти е момчето!

Ланди, чакаме снимки! Как върви шофирането?

Дискриминация, и то точно обратна има и тук.

Записах се в едно предизвикателство по ходене в работата. Минимум по 5 км на седмица искат, аз имам средно по 45 Joy

Общи условия

Активация на акаунт