Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 856
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
Добро утро.
На работа съм Wink
И аз не се наспах, но предпочитам първа смяна.

Ренко, честит рожденик. Здрав и умен да е.

# 76
Ренко, да ви е жив и здрав и много щастлив рожденика!
Ужасен студ е днес, нищо общо с вчера, а дребната тръгнаха на лагер. Може ли точно ваканцията да не се скапе времето.

# 77
Добро утро!
Ренко, аз съм разбрала, че вчера е рожденик, извинявам се, че се разбързах с пожеланията вчера:hugs: Да ти е жив и здрав, и много щастлив! Hug

# 78
  • На брега на реката
Честито да е момчето ти, Ренко. Да е здрав, щастлив и късметлия.

# 79
Благодаря ви,мили мои,за пожеланията 🤗! Своенравен овен си е,който обича да си блъска главата, вместо да слуша майка си 😂.Надявам се,че ще му оври скоро акъла,ако ли не,здрави да са ми нервите през пубертета 😆.
Отметнахме посещението при личната.Ама,много слабо туй дете,расте на ръст,а килограмите не мърдат,или по-скоро са даже леко надолу.А си яде доволно,къде боклуци,къде здравословно.Сега сме в очакване да купона следобед, междувременно ще ме побърка от въпроси 😁.

# 80
  • София
Ренко жив и здрав да е!
Колко кг.е и ръст,да сравня с моя скакалец?

# 81
Ренко, дано да си права, макар, че аз (овне) мисля, че се кротнах истински като се омъжих. Иначе мааалко по-малко своенравна станах около 30те Joy

# 82
Ренко, да е здрави щастлив младежа.

# 83
Мид,136см и 28кг 🙄.
Ленди,и баща му е овен,и дядо му 😆.Ако съдя по първия,след 30 стават по-послушни 😂.А от втория съдя,че към пенсионна възраст са вече душички.

# 84
  • София
Идеален е бре,на колко става?

# 85
  • София
Ренко, жив и здрав да ти е юнака! Весел и щастлив живот да има, бързо и лесно да сбъдва мечтите си!

# 86
Идеален е бре,на колко става?
Още бил на девет.В 17:00 щял да стане на десет 😂

# 87
  • София
Екстра е,жилка.Жив и здрав!

# 88
  • София
Ренко, жив и здрав да ти е 10 годишния юнак! Да не те ядосва и да се гордееш с него! Весел празник!

# 89
  • Germany
Жив и здрав да ти е рожденика, Ренко! Да е щастлив и късметлия!
Ленд, за къде стягаш куфарите? Simple Smile
Закарах малкият на училище, напазарувах и сега си допивам кафето с вас. Имам да гладя и да сменям чаршафи, ама ще почакат Simple Smile На малкият още му е зачервено окото. Водих го вчера до педиатърката, може би било алрегия, ама не била сигурна. Даде противоалергични капки и ако не мине до 2 дни, да идем пак. Дано не е конюктивит и да си губим времето с тия капки... Навън грее слънчице, но следобяд го дават дъжд и утре целият ден.

Общи условия

Активация на акаунт