Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 891
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 195
Баш това правя в момента 😂

# 196
А така! И аз. 😃
А да ви кажа снощи как сме се смяли. Беше дошъл тука един приятел на ММ и той намерил някъде теста ми за бременност от малката,още си го пазя и тя го изровила от шкафа. Та показва го той на приятеля му и той решил,че е от сега. 😂😂😂 Вика така се зарадвах! Голям смях падна. Сетих се,че на 1-ви можеше да го метнем,а и не само него. Пък и на корем го докарвам като в 3-4 месец. 😂😂😂 Но по-добре да не се шегувам с тия неща. 😂

# 197
Пушачки такива;)
Маре, стискам и те мисля, да знаеш!
Ленд, слънчева Барселона пожелавам 🏖️

# 198

И аз имам добри новини днес,след голямо чакане. ☺
Ени,за какво става дума,че съм го проспала,или не си споменавала?Иначе,браво за тях!
От сутринта ви стискам палци на всички,но бях натоварена и затова не казах по-рано.
Багажа е почти стегнат.Остава свеки като се прибере да ни врътне една баница,за из път и за вечеря.Мм като види големия куфар и останалото,пак ще ме хока.Ама какво да направя,свела съм нещата до минимум,но уж дребните неща са по-обемни.Свило ми се е сърцето Confused .Да става вечерта,да се натоварим на рейса,че да ми олекне.
О,Тути,няма да споменавам,с колко кутии с цигари се запасих 😂.

# 199
Не съм писала,че то е една гадна история,но вече започнаха да се подреждат нещата. ☺ Благодаря ти.
Ти се успокой,всичко ще е наред! 🤗
Ама аз съм пропуснала къде тръгвате?
Забравих и на Ленд да пожелая прекрасни мигове! Чакаме снимки. ☺

# 200
Моята шефка от вчера е яхнала метлата и не се седи. Отврат.

# 201
Здравейте девойки!

Маре, днес ли беше прегледа, стискам палци.

Вчера ни поканиха на кръщене. На кръстниците на нашите деца, но няма да сме кръстници (баси обяснението Joy)
Та, какво трябва да взема. Сигурно нещо златно, нали. Други очаквания ще има ли от нас. Хич не ги разбирам тези традиции. Детето не е бебе, момченце къде първи-втори клас, на голям празник ще е събитието.

Приятна разходка на пътуващите. И аз имам нужда някъде да избягам, но скоро едва ли Joy

# 202
Руми, изобщо не се очаква да е нещо златно. От кръстниците обикновено се очаква златен кръст, който да се освети на самото кръщене, но след като няма да сте кръстници, това отпада. Можеш да вземеш каквото решиш. На по-големи празници аз обикновено вземам нещо - книга, играчка и отделно слагам пари, за да му купят, каквото му е нужно.

# 203
Руми, аз не бих взела злато. Казвала съм много пъти, за мен това винаги е било най- ненужният подарък. Не обичаме, не носим злата, ама още ми е жал да ги разтикам. Каквото и друго да са подарили щеше да е по- подходящо- пари, играчка, дреха дори. Злато на дете е най- голямата глупост за мен. Ще стои с години, ще бъде демоде, ако въобще реши да го носи.

# 204
Благодаря ви, момичета.
Утре ме приемат. Понеделник гастроскопия, вторник скенер. Да ме мислите с добро, да ми стискате палци!
Ренко, вие къде ще отивате?
Руми, пари и нещо за детето.
Ленд, лек път и на вас! Да имате хубаво време.
Ени, а кучето как е?

# 205
Маре,в Истанбул.
Що толкова време ще те държат?Дано всичко е наред!

# 206
О, да ви е сладко, Ренко. Никаква баница не ви е нужна.

# 207
Направо не знам. Виждаме се рядко, заради разстоянието, но пък се имаме, поддържаме връзка по телефоните. Пари имам чувството, че ще се обидят, но пък мога да питам. Имат и по-голямо момиче и за него трябва да измисля нещо. Отделно тоалети за нас, ще пътуваме до там. Абе ще бъде голямо тичане. В църквата няма да присъстваме, защото ритуалът ще е в трети съвсем различен град, който ни е още по-далече Grinning

# 208
  • Ямбол
Не споменавайте шефки, че тъкмо я махнах моята от главата си в последните 2 седмици. Заканила ни се е като се върнем на работа. Ама вече не ни пука.
Сега си почивам и друго не ме интересува.
Изпратих сутринта щерката на екскурзия. Сама си приготвя багажа, дано си е взела всичко. Има опит - когато пътуваме сама си приготвя нейните неща и няма фалове.

Маре, вече те мисля.

# 209
Никой в днешно време не се обижда на пари, особено, ако има и нещо дребно за детето, така че да не е нещастно, че получава само пари. Токова безсмислени подаръци се подаряват по тези празници, че си кощунство направо.

Общи условия

Активация на акаунт