Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 925
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 390
  • Canada
Ети, звучи ужасно  Hug Дано не се случва повече, важното е да разберете причината за да вземете мерки.

Ем, нужда от помощ имаш ли  Mr. Green

Аз съм в тиха истерия, още не съм сложила дрехите, обувките и козметиката, а куфара ми е 14 кг  #Crazy

# 391
Фонс, ми то освен дрехи, обувки и козметика какво друго мъкне човек 🤔 hahaha

# 392
Фонс, ама  ние и тука имаме магазини, бре 😂 Остави си място за един шопинг на родна земя 🙂

Припадам аз.

# 393
Аз сложих едни бутчета,един таратор и това ще ни е. Изчерпвам се вече с това готвене. 😆 Онзи ден ММ ме пита какво ще ядем,викам му само го измисли,аз ще сготвя. Не ми пречи готвенето,колкото мисленето.
Ние дремнахме малко,после племенницата взе малката за един час,с други каки я водиха на площадката,та пооправих. То си било яко някой да я вземе,дори за час. 😂😂😂

Али,одеве видях пода-супер става! Аз тъкмо мислех за стаята ,дето ще правим да вземем бял ламинат,ама почваш да ме разколебаваш. 😆 Че аз си чистя всеки ден,но пък да не се затормозявам излишно. 😂 Аз май не ви разказвах,тази стая половината е била тераса едно време,после дядото на ММ я е направил стая,обаче понеже е кухо,поддава. Сега изляхме основа,после ще бутаме стената,ще я правим на ново,ще пълним кухото ии чааак тогава вътре гипсокартони,ламинати... 😓😓😓 Лудница ,ама няма начин. ММ само се ядосва,че се е захванал да прави,с тези пари щял да си направи една сглобяема. 😆😆😆 Късно е,либе...

# 394
  • София

Аз съм в тиха истерия, още не съм сложила дрехите, обувките и козметиката, а куфара ми е 14 кг  #Crazy
Фонсе,ако си с твърд куфар,самият той също тежи.Вероятно го знаеш де.

Ети страшно звучи това,което си описала.Дано не се повтаря!

# 395
  • Бургас
Ети,това което пишеш е страшно! Нека не се повтаря повече.

Алечко,много ти се радвам за къщата,така да знаеш!

Днес мих прозорци,извадих си цветята на первазите. Дадох,присаждат.... Оказа се,че сакъзчетата ми са малко. Нямам и бяло мушкато. Нямам търпение да ми цъфне всичко и да видя цветовете какви са. Искам много цветя!

# 396
  • София
Ети, каква е причината за случилото се? Много страшно звучи. Дано вече сте по-спокойни!

Днес цял ден лежах. Опитвах се да почета, но нещо не ми спореше и излязох с кучето на разходка. Гаджето казало на каката, че му се дояли банички на тиган. Получих обаждане с молба да направя. ММ отсече, че щом зета искал, бабата трябвало да сготви. Joy Това вечеряха всички. Сега се каня да влизам в банята, но много ме мързи. Лека нощ, момичета!

# 397
  • Canada
Али, олекотен е куфара, поне това  Party

Руми, така де - дерхи, които са за даване, подаръчета, лакомства  Mr. Green

Алечко, куфара на ММ за какво е, м  hahaha

Ще меря и мисля какво ще отпадне като събера окончателно всичко  Crazy

В дълбока дилема съм какво яке и обувки ми трябват за Бг  newsm78

Допълвам... хахаха, Джудж, ТМ не получи ли тиган по главата... от бабата  Mr. Green

# 398
Ми как какво - никакво. Знаеш ли какви разпродажби имаше днес. Якета тънки, дебели, шарени, каквито ти душа сака 😂
Пък после на канадците ще викаш - това ми е от България, пък те ще цъкат с език 😆

Банички на никой зет няма да правя. Или трябва мнооого да заслужи 😉

# 399
Душата ми спи, ама като си знам, че само душата, викам да драсна нещо черно на бяло, не само да си говоря с вас мислено по цял ден Joy

Джуджано, надула съм се кат` балон пред спукване, браво на нашата шампионка! Смятам е ясно, що си приписах и лични заслуги, всички сте ми лични в тази тема, моето да беше, нямаше да се радвам повече Heart

Ети Hug Взе ми въздуха, ей! Само по описание...то, разбира се, на тебе ти е било още по-страшно, ама добре че се е разминало. Вземи се срещни с моя приятел (помниш го кой е, нали Wink ) и изпусни въздуха сега!

Алечко, ще ти забравям името и ще ти викам само `майсторе` Heart Eyes Как ти стига енергията бе, пу-пу-пу!

Мони Hug Всичко да е ок и да си отидеш по план график до бг, а и да не се случва вече!

Ениуан, щА прескачам вече като чета, това чистене всеки ден ми избоде очите, добре че съм дебелокожа и не ми се обострят комплексите лесно Stuck Out Tongue Winking Eye

Фонсе, съкрати куфара, ти си важната част, а и – вярвай ми – никаква козметика не ти е нужна Kissing Heart

Аз, последно време, толкова често успявам да се включа, че Веси почна и свърши ремонта в мое отсъствие Heart Eyes

Тути и Андж стига са се жалили колко бързо минава уикенда, да не ги опна на моя Stuck Out Tongue Winking Eye Щот` нали е ясно, че е същия, като останалата част от седмицата Wink

Мари HugHeart

Отивам да срещна близкия си приятел и после възглавницата, лека ви Hug

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 23:18 от sugarfree

# 400
Бе Руми, нека ни гледат децата като принцеси:), пък ние ще ги глезим. Не се заричай;)
Фонс, пролетно яке и сникърси са ти достатъчни. Останалото ще си купиш, ако стане много топло/студено.

# 401
  • София
Шугърче, беше много напечено състезанието. И двата спринта на фотофиниш ги гледаха съдиите. Тя още преди състезанието каза, че ако е втора или трета въобще няма да излиза на стълбичката. На спринтовете си е повтаряла само това "Няма да съм втора, няма да съм втора!". Аз бях в ужас да не вземе да прави циркове. Мъжете също завоюваха с дружни сили един бронзов медал. Много хубаво състезание беше.

Ееее, сега за едни банички на тиган да се правя на зла. Хапнаха децата, после малкия извика гаджето да поиграят на компютъра и го напердаши юнашки Joy От стаята се чуваха смях и закани за убийство. Беше им весело на всички, аз съм доволна.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 23:42 от джуджанка

# 402
Ми...и тъй и тъй само се правя, че спя, да си кажа - много ни е хубава, Джудж, скривай я, да не ни я урочасат Heart И как почетно се е надула, душица Kissing Heart За баничките...хм, и аз се подсмихвам, ма като се знам колко лесно се давам на дечурлигата, не смея да те подкачам Joy

# 403
  • Бургас
Джудж,още много такива снимки да имате! Много е красива! Много успехи й желая!

# 404
  • Canada
Чудна ти е двойката, Джудж  Hug

А, аз бих го черпила един тиган ММ не заради баничките, а заради това, че ми вика баба  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт