Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 928
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 405
.................................................

А, аз бих го черпила един тиган ММ не заради баничките, а заради това, че ми вика баба  Mr. Green

Не си права, приятелко мила, не си! По-скоро двойна доза банички за него, да сА затъкне и въздух да не му остане, да ходи при личния 3 пъти седмично да се проверява ще живее ли...и като си поиска и друго, покрай баничките, тЕ тогава да го оставиш на сухо, щот` все пак `баба` не може да огрява навсякъде Joy

# 406
Ох одеве забравих да кажа и аз за Джуджи-още много успехи пожелавам! Представям си колко си била горда да я видиш на стълбичката. 😍🤗

Етти,от какво така те уплаши ТМ? Ужас,дано не се повтаря.

Шугарче,ама чакай ся да се разберем,недей веднага с лошо,че и ще ме подминава😂 -какво си мислиш,като четеш всеки ден чистене?! 😆 Просто минавам с мопа,защото нали щерката е все със сок или бисквити,солети и прави мазалаци. Отделно кучета,мои косми,прахоляк... събира си се. Та всеки ден по един моп във всяка стая ми е чистенето. Не си мисли,че съм някаква чистница невероятна,даже напротив. 🙈😂 Ии си мечтая за прахосмукачка робот,но за сега няма изгледи. 😆😂
Загледах филм по бТв и вече едва чакам да свърши,че да отнасям плувката... 😴

# 407
  • Canada
Ааа, Шугърита, уж си ми прЕателка, а ме караш със сух режим да наказвам... себе си  Mr. Green Ако трябва да избирам къде да НЕ огрявам, със сигурност е куФнята  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пък и моят какъвто е водоподлей най-много и трета доза да поиска  hahaha

# 408
Добро утро!

Шугъре, енергия и аз сме оксиморони Grinning Аз съм най-мързеливия човек, който познавам. Обаче като няма кой... Чиста доза инат е моята работа. А и така се разтоварвам психически, харесва ми. Физически обаче всичко ме боли, тялото ми крещи и протестира Grinning Биваше зимата да се отдам на спорт, за да позаякна, като знам какво ме чака, но пусти мързел Grinning Ама няма как. Ако финансово можех да си позволя веднага плащам на някой да свърши всичко и аз само нареждам Grinning

Ени, по мое мнение белият ламинат е красив, ама ако не ползваш стаята. Ей така само да си надничаш и да си го гледаш Grinning. Всяка прашинка си личи, всяки косъм... Лично мен много ме дразни и постоянно нещо премитам, позабърсвам. А аз не съм такъв човек Grinning Най-сполучливият цвят, който съм имала е сиво-кафеникаво-бял, имитация на дърво в бившата ми спалня. Нещо такова, една идея може би по-светъл. Изобщо колкото по-едноцветна е шарката толкова повече се вижда мръсотията и ми боде очите.
Скрит текст:

Натоварена седмица се очертава, ама от хубаво. Софийското ми другарче се обади, че пристига с половинката си за 4 дни. Тъпото при тях е, че работата им не позволява да отсъстват през почивните дни, а аз тогава имам повече време да им отделя ама... И така е нещо. И МсЧ се "прибира", та ще бъда разкъсана между тримата си любими мъже Grinning. Добре, че кифтето е още малко и не проявява признаци на ревност Grinning Дано поне на работа е спокойно.

Хубава седмица ви пожелавам, банда!

# 409
  • на Мелмак
Добро утро!

Събудих се преди 2 часа! Два филма изгледах, вече съм на сутрешен блок Grinning Сънувах някакви динамични и напрегнати сънища Confused

Алечко, тези нюанси и бежавите такива носят на по-малко чистене.
ММ и щерката искат тъмен ламинат в едната стая, аз и това не харесвам, ама май ще се съглася Grinning
Спи ми се още и то много!

Хубав да ви е деня и седмицата!

# 410
Добро утро,
от днес на работа пак. Толкова хубаво ми беше докато бях в отпуска въпреки ремонта. Грам не съм се сетила за никой. Ама свърши.

Съни, съжалявам за загубата ти. Мир на душата и.

Аз сънувах много странни неща - последно тръгвах за концерт на руски коледни песни.

Хубав ден.

# 411
Добро утро.
Мари, мисля те.
Ети, дано нямата повече такива изживявания. Ама да си кажа, че тъмен под е като с бялото. Всяка прашинка се вижда. Аз друг път такава грешка няма да направя.
Али, хубаво става, а ти не си мързелива. То, ако има кой да го прави вместо нас, всички ще го играем принцеси, без да сме мързеливи.

# 412
  • на Мелмак
Съни, точно де, аз за това, зор да се вижда всичко. Иначе ще е хубаво, ама тегаво!
Ти как си? То всъщност не ми отговаря, знам! Но си дърдори тук, ще имаш отдушник! Hug отвлича мисли.

# 413
И аз не знам как съм, честно казано. Както се казва, и по-добре съм била. Да сме здрави ние останалите, другото с времето ще се притъпи.

# 414
  • Germany
Добро утро!
И аз я мисля Мари. Дано всичко мине леко!
Али, да ти е спокойно тази седмица в работата за да имаш време и сили да се видиш с любимите хора!
Съни, гуш.
Аз почти нямам болки вече, но едното лекарство ми разкатава играта. Така ми се гади от него... И предният път ми се гадеше от него, но този път е ад. Ще ида по късно до личният да видим дали не можем да го сменим.
Хубава седмица на всички!

# 415
Добро утро,другарки!
Прибрахме се късно по нощите,и сега яко на педал.Хубаво беше, особено местата,които посетихме много ни харесаха.Но останах със смесени чувства,относно този луд град.Вече я разбирам Рая 😁.Бих го посетила отново,но не е в топ дестинациите,които бих повторила.
Хубава и спорна седмица!

# 416
  • София
Мари, чакам новини - добри! Стиснала съм палците!

Мони, много неприятно! Кажи след ЛЛ дали ще смени лекарствата!

Ренко, важно е, че имаш вече лични воечатления и няма да те гложди, че не си го виждала Blush

# 417
Ха-ха, Ренко, нали, аз пък даже нямам желание да го посетя отново. Не ме грабна, не бих си го причинила. Хареса ли ви храната?

# 418
Аз месо по принцип не ям.Но смятай,колко вече бях отчаяна,щом в Одрин ядох дюнер с пилешко,та и ми хареса 😂.Иначе на моите месоядни им харесваше.То,не че ядохме нещо кой знае какво.Комуникация беше посредством мен,на смесица от английско-турски 😆.Само за скрита камера бях.Баклава така и не взех и опитах,понеже не ми е от най-любимите,но в един магазин за бонбони се връщах за още 😊.
Техния хаос и лудница не са за мен.Даже се чудя,къде са тези очарователни места,за които съм чела, включително и във форума.Може би,ако съм с човек,който не ходи за първи път там,и не ползваме агенция за "атракциите",ще мисля друго яче.А ако е за шопинг, предпочитам Одрин.

# 419
Аз пък имам чувството, че пак добре беше, защото ни карах с автобуса, не сме мислили ни за спиране, ни за шофиране в тази джунгла. Екскурзоводката беше прекрасна жена. Нищо не ми хареса, красиви сгради и музеи има навсякъде, без да е толкова мръсно, шумно, диво. Храната изобщо не е моята, абе...радвам се, че не ми се налага да се върна отново

Общи условия

Активация на акаунт