Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 930
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 420
  • на Мелмак
Аууу, аз съм от тези дето им хареса Истанбул Grinning Бяхме миналата година два пъти, но сами, с колата. По джамии и дворци не сме ходили, само отвън ги гледахме Stuck Out Tongue Winking Eye
Ходихме до морски аквариум, разхождахме се по Босфора, разни там улички в старата част на центъра, пазарувахме! Пак обмисляме да отидем скоро и на пазар, и на разходка. Аз в Одрин не съм ходила, не знам дали си заслужава?
Баща ми си ходеше редовно с приятели, на него му харесваше.

Мари да се разпише вече!

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 14:00 от etty775

# 421
  • Canada
С удоволствие бих видяла Истанбул, поне веднъж.

Хайде, започна обратното броене за мен, хич не мисля да се зоря Joy

Април ни изненада с леден дъжд, найс, а!?

Хубава и спорна седмица на всички!

# 422
Оф, Фонс, вери найс 😥😂

Истанбул и на мен ми е мечта. Дано да ида пък нека да не ми хареса 😁

Марчето няма нет на телефона, ще се разпише сигурно чак като я изпишат.

Пробвах да изклинча от ехото на ЩЖ ама личната каза да отивам... И на моите години ТХС то трябвало да е към 2.5. С това категорично не съм съгласна. Ще ида да видя дали няма някой възел се пак.

# 423
Под 2 трябва да е, при забременяване дори към 1,8 май. Така ни казаха на нас, това помня поне. Като реши да забременява, ще го следим

# 424
Райче, и аз така знам. А и проблеми и оплаквания нямам. Отивам на ехо все пак. Стиснете ме 🙂

# 425
Стискам, Али! Моите резултати още ги няма....ще откача вече

# 426
Али, да си идваш с добри новини.
Инстанбул ми е една от големите любови. За пръв път го видях преди повече от 25 години и ме плени. Гледах как става на клоака, но си имам дружки там... и ми показват нетуристическият град. Е но на ЛМ не му хареса...та каза да съм си ходела сама Twisted Evil

# 427
Мари днес е минала скенер, всичко е точно, утре ще има нужда от палци, понеже ще е гастроскопията.
Изпрати ви поздрави!
Аз съм на въртележката, но ще мине и това.
Алечко, мисля те!

# 428
  • София
Ще я мислим и утре Мари!
Али, всичко ще е наред и при теб!
Фонс, много са ти на гъсто отпуските на теб... Ама ха! Joy
Истанбул искам да го видя обезателно в този живот. ММ каза, че там няма да стъпи и ще си търся компания някой ден.

Рая, обади се в лабораторията. Няма как за толкова време да не са готови. Сигурно са забравили да ги качат или са ги предали на лекарката, която ги е назначила.

# 429
Пускайте, пушка съм 😎

Райче, айде да излизат твоите и да са перфектни.

Тит, ми освен аз да дойда с теб в Истанбул  😁 А, Джужд и тя.
Ужас даже приятел имам там и все ме кани и все не идва ред.

Стискаме я утре Мари, да минава и да заминава.

# 430
И аз искам в Истанбул! 😃
Браво,Али! 🤗
Стискаме за Мари и Рая. ✊🏻

# 431
Само си вземете тапи за уши,и се заредете с адски много търпение за чакане 😂. Особено докато влезнете в Турция.Или пък излезнете 🙄. Шест километровата опашка ни посрещна на прибиране 🤐.Като видиш толкова автобуси на едно място,и се отчайваш,ще се прибереш ли изобщо някога.
Доста от нещата посетихме с агенцията,но в периферните улици се шматкахме сами.Вечерите също само си обикаляхме.И понеже местоположение ни не беше добро,нямаше какво толкова да видим-молове,магазини,дюнреджийници,и да,адски много джамии.Сигурно са през 20 метра на места.Най-близката ни,ни събуждаше още в 5:30 сутринта 😁.
Иначе, Долмабахче е великолепен,Синята джамия отвън е много величествена.Толкова е озеленено и поддържано,че не е за вярване чак.

Тези гледки те посрещат на влизане,отстрани,както е видно,на главните булеварди.Трева,цветя,аранжирана в интересни фигури.
Исках и други да ви покажа,но трябва да ги изрежа малко,че са големи.Като имам време,и това ще стане.

# 432
Звънях, 10 работни дни бил срока, а и докторката била отпуска.....Егати, все на мен се случват такива. Дано поне да са пИрфектни

# 433
Добър ден,

Кацнахме снощи ние от Барселона, попривършвам в офиса вече и ми остана малко време, за да успея да се включа.
За мен Барселона се оказа разочарование Sad. Дали тръгнах с твърде много очаквания, не знам, но толкова любов изпитвам към Испания, че ми горчи от залъка "Барселона". Като град е невероятно красив, няма спор. Прекрасни, аристократични сгради, за съжаление заляти от невиждан (за мен) кич -това за централната част. Не ми хареса отношението на каталунците. Не можеш всячески да показваш колко са ти досадни туристите, (та даже неприятни), но да печелиш от тях ... много, много лошо обслужване - и в стрийт тапас барове и в скъпи ресторанти. Много, но наистина много просещи и инвалиди по улиците. Черешката на тортата беше като ми откраднаха DSLR Canon - a, явно крадците им са много добре обучени, защото не беше без надзор ... Признавам си, че много ме заболя, пълна карта памет със снимки ... изобщо класика. Изгоряха ни билетите за Саграда Фамилия, защото писахме рипорт в Полицията. Не знам дали искам да се върна, за да доразгледам това, което не успях.
Както и да е, за да не звуча като черна станция, пак ще кажа - градът е много красив, наистина много. Атмосферата явно не беше моята.

Алечка, браво за изследванията!

# 434
  • Germany
Ееее, Ленд. Много съжалявам, че си останала разочарована...
Али, браво за резултатите!
И Мари да се похвали утре с перфектни.
Мъжа ми взе малкият и реши да не се връща в офиса днес. Много е хубаво, като си е така изненадващо вкъщи Simple Smile Аз пропуснах обедното хапче и не ми се гади, като сутринта. Притеснявам се само дали само единият антибиотик ще се справи с инфекцията. Дано!

Общи условия

Активация на акаунт