Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 932
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Стиснати палци за Марѝ и Рая! Да е всичко на шест и при тях!

Ленд, ако кражбата е станала в първите дни, може и това да ти е скофтило нагласата към Барселона. Успяхте ли да влезете в Ла Педрера, да се качите на Монтжуик?

Фонс, стегнА ли куфара или все така не излизат сметките с килограмите?

# 436
  • Canada
Ех, Ланди, съжалявам за неприятното преживяване Hug

Джудж, нали?! После не знам какво ще чакам и ще ме крепи цяла година Joy Те затова ми правиха физиономии в работата, че два поредни месеца излизам в отпуска, но все някаква полза от това, че бачкам като идиот трябва да има Grinning

Але, радвам се! Райче, всичко ще е наред! При Мари също!

Селесте, във вторник ще е голямата борба с вадене, преподреждане и мерене Joy

Значи още веднъж ако кажа, че няма да си давам зор, моля някой да ме плесне! През носа ще ми изкарат ваканцията, че и един важен клиент се оплакал. Не от мен де, аз обикновено оправям омазаното, но покрай мокрото гори и сухото Confounded

# 437
Ех, Ленд, гадно се е получило. Разбирам те напълно за кражбата (аз, нали така остових един телефон в Рим). Обаче пък се влюбих в града, само дето намразих тъмно зелените емигранти 😂

Стискам палци! Алечка докато я прочета и там всичко е шест, браво!

Мони, ама май хич не ти понася немция. Помня като бяхте на разходка миналата година как звучеше, пък като сте си вкъщи и само проблеми 🤗

# 438
Ленд, гадно преживяване...
Фонсе, ти пък отчет ли им даваш за отпуската си. Имаш отпуска, използваш я.

# 439
  • Canada
А, Тит, нали знаеш, че тук обичат да се правят на важни...

# 440
  • Бургас
Днес трябва да помагам за рисунка на тема "моето семейство на закуска". Утре вечер трябва да готвя нещо здравословно. Какво ме сполетя?!?

# 441
Селесте, накрая стана, но си е неприятно и допринесе, не отричам. Ходихме в Парк Гуел и Casa Batlló.

Мони, да ти минава бързо 🤗

# 442
............................................
Какво ме сполетя?!?

Деца? Въпросителната е чиста любезност, аз съм сигурна в отговора Joy

Не мога да стигна да прочета и пиша, викам си опущих ви, ама вие скромно днес, та съвсем безотговорно мога се изказвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Ениуан, жалък опит, сестро, жалък Stuck Out Tongue Winking Eye Твоето едното се мотае със сокче...аз, на моя джурасик, с каквото и да се мотае съм `ом` и няма шанс да мопна цялата къща, чакам съпружието да се възмути от мен и децата и да я свърши таз` работа...та...прескок,  и не те прочетох Joy

Фонсе, да не цитирам класиците в тяхно присъствие в сянка (или отсъствие), ама хич не ми се лангърка, по-скоро ще спретна банички Joy  А как те мразя, че си отиваш в бг, а още повече – че няма да съм и аз там, да теглим една на хормоните и диетите заедно, на една маса и лайф Kissing Heart

Алечко, не знам какво ми обясняваш, мен като ме мързи, е някак наистина, твоето е фалш, щом успяваш да го пребориш Stuck Out Tongue Winking Eye

Пишете ме в сборната група за `Станбула, ако избягам – шА доДа Heart Eyes

Ленди, сори, че така се е получило,  дай да я мразим заедно Барселона – ти в конкретика и по списък, аз – щото само на карта знам къде е!

Рая, Мари, Мони, стискам ви всички в мечешка прегръдка, да се похвалите до една, ще черпите с лихви...някога Hug

# 443
Днес трябва да помагам за рисунка на тема "моето семейство на закуска". Утре вечер трябва да готвя нещо здравословно. Какво ме сполетя?!?

Пържоли е здравословно бе, кво се оплакваш?

# 444
  • Бургас
е, не може с пържоли да се занесем в градината Simple Smile

# 445
Направи пържени филии;)
От това, по - здравословна закуска, с която са израснали хиляди български деца, няма!

# 446
е, не може с пържоли да се занесем в градината Simple Smile

Можете, ама няма нужда, щото пак искат обработка 🤣 я го подкарай назад към природата, купи им репички и марули и да хрупат, ако много им е сушаво - да преборят един лимон за вкус и цвят 😁

# 447
Добро утро!

Лина, земИ една кофичка кисело мляко и шепа овесени ядки и си готова. Гадна закуска е, ама минава за здравословна 😁

Ландче, много тъпо това с фотоапарата 🙄 Разбираемо, че ти е помрачило почивката. Аз с такива чувста останах след Дубай (без да ме окрадат де). Принципно впечатляващо място, но аз очаквах друго и не го усетих.

Мони, не е ли по-добре да питаш ЛЛ за нещо против гаденето (Деган, Деминхидринат) вместо да спираш лекарството?

Спи ми се много. Снощи окъсняхме безобразно и цял ден ще мигам на парцали. Ма га ядих кифтета не ривах, та... 😁

И вали. Моят чадър, разбира се, е в офиса от вчера...

Хубав ден ви пожелавам!

# 448
Добро утро,
и при нас вали и то доста. Гадно време.
Не ми се ходи на работа изобщо.

Хубав ден

# 449
По вода да ви е денят!

Лина, връчи им по една ябълка или банан и сте готови.

Общи условия

Активация на акаунт