Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 933
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 450
Аууу, смръдливо временце. Пфуу, кога ще се стопли, писна  ми вече 🙂

На Козунака май му наближава рождения ден. Белинда, ще има ли парти? 🙂

# 451
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро!
От вчера съм пак на тръстиката, сутрин едвам отлепваме с детето.
Вали тихичко, много му се радвам, че не  беше валяло от месеци.
Козуначето мисля, че е на 29, свързвам рожденият му ден с наша годишнина.
Лек ден на всички!

# 452
А при нас не вали, много е приятно даже, мирише си на пролет...кеффф

# 453
Стискам палци за Марѝ - да се открие проблема и повече болки да няма!

Вали от посреднощ, кротко и напоително. Фифти/фифти съм дали ми харесва. Лек ден на всички!

# 454
Вали от посреднощ, кротко и напоително. Фифти/фифти съм дали ми харесва.
И аз така. Бих предпочела фифти да съм в леглото фифти да съм на масата за хапване, ама няма пълно щастие 😁

# 455
  • Germany
Добро утро!
При нас не вали за сега, но е мрачно. Мъжа ми ще закаря и днес малкият, пък за взимането ще видим. По добре съм днес и ми е само малко гадно на стомаха. Али, то не ми беше само лошо вчера, а ми се и виеше свят, та лекаря реши, че е по добре да спрем единият антибиотик. Утре ще дам кръв и ще видим как се повлиявам от лечението, но според мен е добре за сега, защото силната болка изчезна.  Дано утре съм много по добре, че си имам много работа из вкъщи. Трябва да подготвим 1вият етаж за боядисване преди да тръгнем. Пазарихме едни приятели да боядисат докато ни няма, за да не диша малкият боите. Трябва и багажите да почвам лека полека. Като погледнах прогнозата - от дъжд на дъжд ще дойдем... Пак ще трябва по дебели дрехи да влачим.
Хубав ден на всички и добри резултати от Мари!

# 456
  • SHOOT ME 10 $
Искам да кажа Добро утро дами, с едно кафе, дъждовноо...

# 457
Мони, разбирам те. И аз миналата година пих един такъв антибиотик, направо умирах като го изпия. Дано са ти добри резултатите и си пушка за пътуването. Hug

Стиснати палци за Мари!

# 458
Добро утро и от мен - ненаспана и с главоболие. До довечера има тоооолкова много време Confounded

# 459
  • на Мелмак
Добро утро!
Събудиха ме!
Вали!
Провали ми се плана!
Мрън!
Мари Hug

# 460
  • дядовата ръкавичка
Толкова молитви за дъжд отправих, та ако искате на мен си го изкарайте заради мокрото време. Радвам се, че заваля най-сетне.

Козуначето е на РД на щерката, баш козуначено ще е тази година - на 29ти.

Стиснати палци на Мари и на който има нужда  Hug

# 461
Добро утро, мрачно е и при нас, дъждът също няма да ви се размине, но това не е изненада Simple Smile
Палци за Мари 🤗

# 462
Добро утро.
И при нас вали и то яко. 😣 Вярно е,че имаше нужда от дъжд,но да вали нощем. Денем да пече. 😁
Имаме излизане с малката и ще ни направи на мокри маци. 😃
Мари има палчета и от мен.

# 463
  • Бургас
Мари-мисля те!  Пожелавам ти добри резултати!

# 464
И при нас си вали кротичко. Така, както го е заситнило, може да откара цял ден. Не е много приятно, но пък имаше нужда от такъв напоителен дъжд.

Дано всичко да е наред при Мари.

Мони, стягай се и да си пушка за гостуването в Бг.

Ленд, много неприятно най-вече заради изгубените снимки. И заради това, че една такава случка проваля нагласата ти за приятно изживяване.

Общи условия

Активация на акаунт