Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 103 397
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
И аз питах вчера, защото от доста време ги няма и ми казаха, че щом на мястото им има вече други неща и го няма и етикета им, значи не се очакват доставки вече Sad

# 721
  • Пловдив
Лошо...аз за кокосовото се ядосвам.

# 722
Някой пробва ли кухненските ножчета Ernesto? Взех един комплект, но сякаш не са много остри, странно... (или поне в сравнение с другите, които ползвам вкъщи)

# 723
  • Mostly in my mind
Ножчетата не, но взех за пица. Изглежда качествено.

# 724
  • София-в сърцата на моите деца
Лошо...а за кокосовото се ядосвам.
Вземи си от магазини" Зелен" или от Магазини "Зоя"-по-хубаво е и на по-приемлива цена от Лидл-ското
. Едното е от Филипините , а другото от Виетнам.

# 725
Не знам кои са ножчетата, но преди години бях купила комплекта с ножове. Пълен боклук. След подмятане известно време по чекмеджетата, ги хвърлих

# 726
Това кога е било, има ли го и към момента:
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=93
Днес явно ми е ден за шокирания от Лидл. Simple Smile

# 727
Не знам за кои ножЧЕТА говорите, аз само големи ножове видях в брошурата сякаш. Най-големият е многооооо готин....препоръчвам. Шефски такъв един....
На Ернесто всичко е много добро...препоръчвам. Какво ли нямаме от марката - лъжички с дълги дръжки, с къси, десертни, уред за ябълки...абе много са....

# 728
  • София
Това кога е било, има ли го и към момента:
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=93
Днес явно ми е ден за шокирания от Лидл. Simple Smile
Това не е в постоянният асортимент, но го има , в момента не знам дали точно. Има и овче и краве в стъклен буркан. Овчето е с променливо качество, понякога хубаво,друг път е като краве.

# 729
И аз подкрепям Тета. Бях купила детски комплект прибори на Ернесто и са уникални. Много масивни и качествени. После купих още 3 за подаръци.

# 730
Не знам за кои ножЧЕТА говорите, аз само големи ножове видях в брошурата сякаш. Най-големият е многооооо готин....препоръчвам. Шефски такъв един....
На Ернесто всичко е много добро...препоръчвам. Какво ли нямаме от марката - лъжички с дълги дръжки, с къси, десертни, уред за ябълки...абе много са....

+1 и от мен за ножовете Ернесто.

# 731
Ножчетата, които взех са комплекта за зеленчуци - за домати, белене и рязане. Мисля, че ще трябва да ги доподостря.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 13:06 от fenyx

# 732
  • 2860 км северно от Екватора
Аз имам керамични ножове на ернесто. Безгрешни са. Peace

# 733
Ножчетата, които взех са комплекта за зеленчуци - за домати, белене и рязане. Мисля, че ще трябва да ги доподостря.

Не те разбрах - дефинирай тъпи, моля. Какво не реже?

Какъв пък е този нож за домати-за първи път чувам. Домат, особено мек, режа винажи с набраздено ножче.....едни стари имам, за пица май се водеха...отпред острието е назъбено - да може да пробие ципата, а не с гладък, защото той мачка и изджвачква домата.

Не ми стана ясно кой нож е тъп и как прецени това - нещо не ти реже като хората ли, или?

# 734
Не са достатъчно остри, имам просто по-добре режещи

Общи условия

Активация на акаунт