Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 101 827
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 60
  • Mostly in my mind
Марчева, аз не казвам, че не е хубава
 А че ми я промотираха едва ли не че ще се отърва от акарате. Simple Smile

# 61
  • София
Марчева, аз не казвам, че не е хубава
 А че ми я промотираха едва ли не че ще се отърва от акарате. Simple Smile
Не, от акарите няма да се отървеш, това вече си е търговски трик, та те са ежедневие

# 62
  • Бургас
Аз нямам против това да стои като информация...тя си е вярна принципно, говорили сме го това.
Просто споделих лично мнение, на база личен опит, след лично неколкократно ползване на тази от 22 процента - просто е несполучлив продукт според мен. Не им се е получила определено.
Защо ми смигаш? Simple Smile
Точно затуй смигам, за да не мислиш че съм го приела като мрънкане, критика ил нещо таквоз Simple Smile Пък за кафе си ми добре дошла ако наминеш лятоска край Бургас Wink Stuck Out Tongue Poultry Leg :beer:cake:Coffee

# 63
  • София
Днес си изхвърлих обяда в кофата. Броколи със сметаната от 22%, отвратителна е на вкус. Няма нищо общо с другата 30%.

# 64
Хм, аз пък си я слагам в сосове и ми е съвсем ок. Опитайте я с печени картофки с мащерка Yum
За броколите по-скоро заквсена сметана или извара.

# 65
  • София
Аз на пица я слагам и е ок.

# 66
От те ата разбрах за играта... Ако правилно съм разбрала, ваучерите са от Старс травел. Работила съм в няколко хотела, които работеха с фирмата, предлагат БГ дестинации, не само чужбински.

# 67
  • Асеновград
Аз на пица я слагам и е ок.
За пица 22% е по подходяща, сладкарската идва течна и преди да се запече изтича.

# 68
  • София
От те ата разбрах за играта... Ако правилно съм разбрала, ваучерите са от Старс травел. Работила съм в няколко хотела, които работеха с фирмата, предлагат БГ дестинации, не само чужбински.
Сайта им предлага това https://www.starstravel.info/. Ако имат и други дестинации е добре, но нищо не пише. Само скъпа екзотика.

# 69
Имали сме няколко резервации от тях, така че може би по запитване работят.

# 70
Здравейте,
в амазонската тема ми препоръчаха подобна четка за почистване на прах. Не съм заглеждала досега дали се предлага редовно в асортимента на Лидл или е само за тази кампания...
Дали някой я е пробвал и дали самите четки или както там се наричат могат да се купят после? Ако някой е ползвал тази четка само за едно избърсване ли може да се ползва или за повече от веднъж, като говорим за мебели дето си се бършат редовно...
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 18:10 от drago_2008

# 71
А дали е добър препаратът за почистване на стъклокерамика? Сега ползвам един на Медикс, който почиства отлично, но е много силен и мнооооого трудно се отмива.

# 72
  • София
Аз да попитам има ли я пяната за килими и дамаски, да знам дали да се разкарвам утре  Tired

# 73
  • София
Боже, въобще забравих да гледам за препарати 😊 ама видях нови бисквити 😂 6 пакетчета по 6 бисквитки 2,79
Скрит текст:

# 74
  • Буркина Фасо
Цитат на: bradata [spoiler
link=topic=1105433.msg38478209#msg38478209 date=1554124478]
Пък за кафе си ми добре дошла ако наминеш лятоска край Бургас Wink Stuck Out Tongue Poultry Leg :beer:cake:Coffee

кафето с бисквитка ли ще е ? и аз ще намина.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт