Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 101 823
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 75
Бисквитка не виждам...кълка пилешка е сложила...Satisfied

# 76
Аз да попитам има ли я пяната за килими и дамаски, да знам дали да се разкарвам утре  Tired
Няма Tired Face
Аз специално за нея ходих. Не съм питала, но огледах всички флакони внимателно.
Много ме е яд, по-добра от лидълската досега не съм ползвала. От миналата година чаках тази седмица заради пяната и ей го.

Има намалени вафли от тези холандските с 30 процента .
И кашу намалено- сега се утешавам с тези две неща .

# 77
  • Mostly in my mind
Боже, въобще забравих да гледам за препарати 😊 ама видях нови бисквити 😂 6 пакетчета по 6 бисквитки 2,79
Скрит текст:
Май имитират тези на Милка.

# 78
  • Бургас
Хаха, яла бе Бонго и ти, и бисквитка ще предложа Wink За Тета търсех мръвка някоя, ма само таз нефелна пилешка кълка намерих. Вие елате, пък Лидл ми е отсреща, колко му е да прескоча Grinning

Тез бисквитки в пакетчета ще ги погледна като отида, че дребосът понякога иска за училище и такива екстри. Хем и за Бонго да има Grinning

# 79
  • Буркина Фасо
Хаха, яла бе Бонго и ти, и бисквитка ще предложа Wink За Тета търсех мръвка някоя, ма само таз нефелна пилешка кълка намерих. Вие елате, пък Лидл ми е отсреща, колко му е да прескоча Grinning

Тез бисквитки в пакетчета ще ги погледна като отида, че дребосът понякога иска за училище и такива екстри. Хем и за Бонго да има Grinning
за оня мангал ще има бисквитка , а за мен ? newsm78

# 80
Здравейте!
Утре съм за Холандските вафли, Блек ангъс и като гледам за бисквитки.
Четвъртък ще ходя да гледам дрехите. И чорапите.

# 81
  • Бургас

за оня мангал ще има бисквитка , а за мен ? newsm78
Нали ти е близнак, бре?! Пък и в пакетчето нали имало по 6 бисквитки, все ще намажеш Stuck Out Tongue

Сега за тези вафли що само ми ги навирате в очите, не знам?! Аз се мъча да се самохипнотизирам, за да не се изкуша, пък вие... Лоши хора, лоши, еййй!

# 82
  • Буркина Фасо
Здравейте!
Утре съм за Холандските вафли, Блек ангъс и като гледам за бисквитки.
Четвъртък ще ходя да гледам дрехите. И чорапите.
предложи и кафе към фафлите , и ще имаш гости.  hahaha

# 83
  • Бургас
Ти от Буркина Фасо докат минеш през Русе, през Бургас... цяла екскурзия ще спретнеш за по едно кафе с бисквита или вафла Grinning Grinning Grinning
Спирам че оспамихме темата Grinning

# 84
  • Буркина Фасо
лятото е пред нас.  Laughing
само да не забравиш поканата  hahaha  пия кафе и ям бисквити.

# 85
  • Mediterraneo
Бисквитките са ни любими отдавна, тук са по 90 цента; вътре са няколко пакетчета по няколко бисквитки, удобни за носене в чантата. Има два вида, с млечен и черен шоколад. Много са вкусни.

# 86
На лидл имитацийките са много добри...на ореото например, нямат грешка. Тези, които Йованчето показа, също ще са добри и вървежни, подозирам. Ще предложа на златото за даскало...и без това му мина периода с Нео бисквитките, залежават ми вкъщи няколко бройки. Това , че са в пакетчета, е бонус...

Аз в четвъртък чааак ще се завлека, че ми е малко не на път, нямам тоз късмет да ми е отсреща...Simple Smile

# 87
Здравейте! Някой има ли вече впечатления от пречиствателя за въздух? Мисля че за първи път го пускат в БГ.

# 88
Ох, аз взех от блек ангъса и честно да ви кажа, отдавна не бях яла толкова вкусно нещо. Простоооо превъзходно! Запекох ги на грил тигана само с пушена сол и чесънче, с малко барбекю сос, мммммм Yum Следващите дни ще обикалям другите магазини, че в нашия бързо се свършват. Joy
Някой взе ли от тези дългите ароматизатори за тоалетна? Въпроса ми е дали имат някаква гъвкавост, че клекалото е кръгло все пак, дали се захващат добре? Thinking
Мда, и се регистрирах за играта, не ми пука за фирмата, ако спечеля, тогава ще го мисля.

# 89
Ох, аз кюфтаци много обожавам...да взема да го пробвам тоя ангъс и аз ли....само че на скаричка ги пеквам аз...и без сос мога, даже предпочитам дюс Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да не са много сухи?

Общи условия

Активация на акаунт