Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 101 847
  • 1 587
  •   2
Отговори
# 90
Не са сухи - нападай Simple Smile

# 91
  • София
А и някакви бургери нови има - два броя, полуготови. Пише, че е пуешко Кордон бльо🤔, съставено от пуешки салам и топено сирене. Два бр. за два лева.

# 92
Трудно ще ги направиш сухи, аз дори ги сплесках и готвих почти до сиво, но пак са пухкави и меки вътре. Вземай, че много се разграбват.

# 93
Имах предвид те да не са сухи...нали са телешки някакви...

# 94
Да, но си имат мазнинка. Породата е от тези с мраморната мазнинка, не като нашите тук. Пише, че месото идва от САЩ, но е пакетирано в България.

# 95
  • На брега на реката
Днес си взех малката парочистачка.  Пробвах я с няколко накрайника. Почистих плочки и мивка в банята и стъклокерамичния плот. Справи се чудесно. Още повече, че ми спестява химията която бих ползвала.

Доволна съм!

# 96
Благодаря за новата тема!
Честит професионален празник и на телефонните измамници, днес!

Освен да се оплача, че не успяхме да намерим последите две стикита, а играта свърши, искам да попитам пробвали ли сте пуешките бутчета.
Купувам пуешкото филе вместо пилешко, но бутчета все не смея да взема.

# 97
  • София
В темата за стикитата няма ли ги липсващите? При нас, в Люлин, тази вечер имаше стикита, по една торба на каса. 

# 98
А препаратът за стъклокерамика хубав ли е?

# 99
По повод играта - имам близка позната, която спечели ваучер за 1000 лв. Ще ходят на почивка  в Турция края на май, началото на юни. Ваучерът важи със сигурност поне година. Избира се дестинация и те ти правят оферта, не е само това, което се предлага в сайта на агенцията. Цените са нормални, даже специално за почивката, каза че са дори много добри.

# 100
Може и така да е, но аз не вярвам на потребители, които чета за първи път в темата и във форума.
До Турция всеки може да отиде....въпросът е колко ще извади от джоб, за да доплати до "офертата".

# 101
Бе аз сигурно така или иначе ще забравя да играя, а и никога нищо не печел, освен от бг-мамма Joy Сега като се замисля, от тук са ми единствените печалби Simple Smile

# 102
Бърз запис. Сметаната 22% е гадна, да и НЕ СТАВА за сладкиши. За кафе не знам, не ползвам.

# 103
  • София
И за кафе не става.
Само за пица се одобри у нас.

# 104
  • Пловдив
Днес си взех малката парочистачка.  Пробвах я с няколко накрайника. Почистих плочки и мивка в банята и стъклокерамичния плот. Справи се чудесно. Още повече, че ми спестява химията която бих ползвала.

Доволна съм!

А аз и се чудя дали ще става за освежаване на тапицерии?????

Общи условия

Активация на акаунт