Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 101 842
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 105
agnesana Ние издирваме Маслото от Стикитата. Миналата седмица в петък се изненадах като ми казаха на касата ми няма вече, свършиха стикитата. В никой от трите магазина нямало. Последно в четвъртък имаха.
И гофрети чак тази седмица намерих - исках да купя независимо дали са намалени или на редовна цена.
Млякото на Нарине не ми хареса - има леко нагарчащ вкус.
Замислихте ме за Ръчната Парочистачка - с котлен камък как се справя?

# 106
  • I want it all and I want it now.
Малката парочистачка 😊 дали става за  почистване на прозорци? Благодаря.

# 107
За пуешките бутчета - ние ги харесваме. Правим ги или на слоукукър, или под фолио във фурната.
Ползвах тупащата прахосмукачка. Ами събра си един сив фин прах, който с обикновена прахосмукачка едва ли може да се обере. Филтърчето го изчетках с една малка четка. Доста бръмчи, като работи. Доволна съм, като видях какво нещо събра от дивана и един стар топ матрак. От новите матраци събра незначително количество прах.

# 108
  • Асеновград
За пуешките бутчета - ние ги харесваме. Правим ги или на слоукукър, или под фолио във фурната.
Ползвах тупащата прахосмукачка. Ами събра си един сив фин прах, който с обикновена прахосмукачка едва ли може да се обере. Филтърчето го изчетках с една малка четка. Доста бръмчи, като работи. Доволна съм, като видях какво нещо събра от дивана и един стар топ матрак. От новите матраци събра незначително количество прах.
За тази за акарите ли става въпрос https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=22686

# 109
Да, същата. Тя реално тупа и засмуква изтупаното. И има ултравиолетова лампа, която би трябвало да действа против разни бацили.
Само да допълня, че към нея няма четка за почистване на филтъра. Аз ползвах една, която си имаме вкъщи.

# 110
  • Асеновград
Да, същата. Тя реално тупа и засмуква изтупаното. И има ултравиолетова лампа, която би трябвало да действа против разни бацили.
Благодаря за отзива, още и се чудя.Най после са и качили упътването https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-D1203AC3-7317FAEA/lsp/h … D0%B0%D1%80%D0%B8  Сега ще го чета и ще решавам.
Появили са се упътванията и за пречиствателя за въздух и парочистачките който се интересува.

# 111
  • София
Започнала е нова тема, а съм я пропуснала.
От новата брошура съм си набелязала течните препарати Формил-за деликатни тъкани и спортно облекло, както и таблетки за почистване на малки електроуреди.
Много е изкушава прахосмукачка против акари, само 89,..лв. и ще реша на място като я видя да  я купувам или не.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=22686&flyx=1bb89 … 8733-005056ab0fb6

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 14:42 от B.U 2

# 112
За сметаната, ами не ни слушате нас с Тета като ви разправяме, че е кофти...стари мазнолюбки сме ние, и вещи по сметаните Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

# 113
Няма да казвам като какво плува в кафето Stuck Out Tongue Winking Eye
Не се разтваря грам и от топлото кафе.
И как после едва я изчегърквам от чашата.

Таблетките за кафе машини и джезвета ще вземам. Ако стигна до там.

# 114
  • Mostly in my mind
В кафето слагам от кондензираното мляко 7.5%. Екстра е. Simple Smile

# 115
Парочистачката не става. Ще я връщам днес. Опитах се да изчистя банята, ама не стана. С бели фуги е и изобщо не успя да се справи с тях. С доместос и четка ги чистя по принцип и светват. Контейнера го напълних 5 пъти, за да мина само пода. Освен това много често се изключва и трябва да я чакам пак да светне. Тъкмо мина едната фуга (45см) на плочката и парата свършила. За варовика става, ама не си заслужава парите само за него.

# 116
За варовика има препарат под 2лв...едно цилиндр.шише е...не е с пръскалка, но чисти добре с гъба.

# 117
  • I want it all and I want it now.
Благодаря 😊 няма да купувам парочистачка.
 В събота купих хлебопекарната, но още не съм я пробвала. Старата беше пак същата, но след дълги години употреба се счупи. Дано и новата да е добра.

# 118
  • София
За варовика има препарат под 2лв...едно цилиндр.шише е...не е с пръскалка, но чисти добре с гъба.
От Лидл ли? Би ли показала кой е?

# 119
Синьо шише. Цилиндрично такова. 500 мл... вчера го хвърлих, че чистих и свърши. При препаратите е.

Общи условия

Активация на акаунт