Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 103 506
  • 1 587
  •   4
Отговори
# 1 200
Кокосово имя в консерва метална. Снимали сме и сме качвали снимки. Два вида са...по масленост. Стояха до консервите...

# 1 201
Кокосово имя в консерва метална. Снимали сме и сме качвали снимки. Два вида са...по масленост. Стояха до консервите...
така ли, само едно видях и него взех.... Може пък и да са били 2 вида, ама да не съм забелязала.... Моето си е редичко като прясно мляко.

# 1 202
Оо аз изобщо не съм гледала при консервите,при млеката разглеждах,по логика си мисля че трябва да е охладено 😄 мерси ще видя следващия път ✌

# 1 203
При царевичките в консерва, компоти....там някъде. В синьо е малко масленото, в червена окраска нормалното.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1091412.1110
Тук съм ги снимала

Сменили са опаковката на замр.зел.за супа на 1.19 които са...цъклих се 10 минути докато ги разпозная.

Не ми Ареса течния шоколад..техния- мастър чок. Жалко за нусата че я спряха.

Сандалите ми се сториха бабеЧИШки..както казва една позната Stuck Out Tongue Closed Eyes

Върнах сутиена.

Чери доматките в триъгълната тарелка са много сладки.

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 18:58 от teta75

# 1 204
Здравейте.
Извинете ме, че нахлувам с въпрос - някой днес да е видял по магазините в София от квадратните вакумиращи кутии от промоцията от миналата седмица ?  Докато се натутам да отида и те са свършили в кварталния мягазин...

# 1 205
  • София
Изпуснала съм всичко - фланелки, панталони, сандали. Последните два пъти ММ пазарува и затова не съм стъпвала в Лидл скоро. И сутиен исках, но утре едва ли ще заваря :-/

# 1 206
  • Пловдив
При нас от черните сандали нямаше и помен...

# 1 207
Да питам бадемовото брашно за което говорите с  червено ли е опаковката и пише,че е от бланширани бадеми 🤔
Това което взех беше в   червено  отгоре на опаковката, но съм го взимала и по друг начин цветово

Скрит текст:

Интересно, другия вид опаковка пише на него 200 грама, на тази снимка сега се загледах че е 180. Чак се зачудих аз ли не съм гледала и отидох до кухнята да се убедя какво и колко е Grinning

# 1 208
Моето е такова

# 1 209
Да похваля агнешкия котлет с ребра. Приготвих го в глинено гърне с ориз и булгур. Страшна вкусотия стана... Ама сега се търкалям преяла на дивана. Взех и от профитеролите, чудни са

# 1 210
  • Dope Reach
Каква е цената на бадемовото брашно? И наистина ли е от печени бадеми?

# 1 211
Гледах сандалите. Не са идеално лоши, аресаха ми. Само че са за по тесен крак. Тази вечер имаше почти от всички номера, дори и черни. Влязох за салам и оставих пак 50лв. Обявявам война на магазините!

# 1 212
  • Sofia
Здравейте.
Извинете ме, че нахлувам с въпрос - някой днес да е видял по магазините в София от квадратните вакумиращи кутии от промоцията от миналата седмица ?  Докато се натутам да отида и те са свършили в кварталния мягазин...

Днес имаше в Слатина

# 1 213
Каква е цената на бадемовото брашно? И наистина ли е от печени бадеми?
От бланширани бадеми пише че е. Цената му е 4.99 лв за 200 гр, същата опаковка, като тази, която е показала Тета по-напред. Хубаво е, ползвала съм и други бадемови брашна преди това и имам база за сравнение.

# 1 214
За дамските бермуди - моля, който си е намерил размер да каже дали се свиват след пране.. но не би трябвало, нали. Имам памучен панталон на Есмара, не се събра след пране. Thinking

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 10:22 от soul81

Общи условия

Активация на акаунт