Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 424
  • 967
  •   1
Отговори
# 30
Снощната ми поръчка с двата кода е изпратена.
Поръчах това малко на сляпо без снимка на манекен, но се надявам да ми хареса. Някой виждал ли я е на живо?

# 31
Блонди, тези сандали ми стояха сума ти време в Любими, но много обувки натрупах и не ги купих.

# 32
  • при моите деца .....
Записвам се в темата и аз....
В очакване на изгоден код....

# 33
  • София
И аз споделям мненията за обувките им.
Два чифта боти купих есента, едва изкретаха сезона... На едните подметката се напука, другите цъфнаха отстрани. Sad

# 34
Не са им много трайни...от сандалите например за едно лято се разпърцват и губят вид.
От ботите имам три чифта естествен велур...те държат, подметките само дето се изтъркват, но може и аз на криво да ходя....едните боти втора година ги нося, не са се скъсали, само както ви казвам подметката едностранно се е изяла. На ток които са рядко ги нося, те са по-ок на вид. Равните обаче много ги разхождам....

# 35
На мен пък все ми се падат много здрави обувки, не само от НМ.
Онези боти от 10 лв. ги нося 3 зими и още не са се скъсали, леко са изтрити подметките, но то е нормално при толкова носене.

# 36
Аз имам черни, ниски сандали от две години и не са мръднали. И това лято ще ги нося и ме е яд защо миналата година не си купих и кафяви, защото бяха по 10 лева намалени по едно време.

# 37
  • Mostly in my mind
Аз съм доволна от обувките им. И за мен, и за децата.
https://m.capital.bg/biznes/kompanii/2019/03/31/3412405_novata_s … m_dava_rezultati/

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 09:33 от Лолита

# 38
Аз също съм много доволна от обувките им.

# 39
Нямам много техни обувки, но съм доволна от зимни велурени боти премиум, с добър грайфер, а от други обувки премиум,  тип пантофки - не особено, тънка подметка, твърди, много им се чудих на последните когато ги получих дали да ги запазя и заради интересен цвят и ниска цена ги запазих, но май няма много да ги нося.

# 40
Довечера очаквам хонорар от НМ Grinning:
Скрит текст:
. Само обувките не са от тях.
Ей какви стават обувките по софийските централни улици, покрай НДК и Витоша до халите, и обратно:
. Това ако беше велур, щях да го изхвърля, нямаше да има изчистване.

# 41
Що бе...моите държат още

И при нас е много прашно..

# 42
Моите пък са велурени светли при това, а са си ок. Имам и едни маратонки от момичешката серия, доволна съм, леки и удобни. И за децата каквото съм вземала е било ок.

# 43
Здравейте! И аз да се вмъкна в темата. Често пазарувам от НМ , но най-вече за детето, и съм в чуденка относно  дамските кецове. Ето тези си харесах:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0622966014.html
Някой има ли наблюдение дали са гъвкави подметките? Цял ден съм на крак и имам нужда от лека и мека обувка.
кецовете са твърди и се пречупват,честно казано съжелявам че ги купих  като номер си отговарят или поне при мен са ми точен номер Simple Smile

# 44
Аз имам доста обувки купувани от ХМ, и за мен и децата и съм много доволна. Онези боти от 10 лева и аз ги нося доста интензивно Grinning но по принцип много пазя обувки.
Благодаря за темата! Чакам хубав код, харесах някои неща от новото. Вчера получих една поръчка. Кецове за голямата кака, за малчо маратонки, шапка, тениска, панталон и две тънки долнища.
Очаквам онези високи евтини кецове, някой пусна линк, за което благодаря! Поръчах едни за есента.

Общи условия

Активация на акаунт