Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 587
  • 967
  •   1
Отговори
# 390
Колкото и да упорства няма да хване, щото кода е 9986.😋

# 391
Момичета кода за -10% 0000008896 ли беше? Имам една регистрация нова ама не ми хваща кода.

0000009986

# 392
О да....😆

# 393
Не ,пак не става 😅

# 394
Да пробваш евентуално от друг IР адрес?
Реших да походя малко боса през април 😄, да си призная малко се чудя дали да ги задържа, май леко ми теснеят и убиват на малкото пръстче 🤔

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 16:51 от fenyx

# 395
Аз затова поръчвам 39...нийде не ми опира 😄

# 396
😄 добра идея! Само не знам,  ако трябва да се затичаш какво става
Иначе за леки - наистина са леки, обаче трябва да походя по камъни, че да усетя дали е тънка съвсем тази подметка, имам подозрения, че ще се усещат “хубавите” ни пътеки и тротоари. Като цяло, без горната забележка, са удобни. Но за молове напр., а не по неравностите навън.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 16:52 от fenyx

# 397
Тънки са им подметките. Кракът се праши и цапа...но за тия пари..за един сезон биват...

# 398
Да, така излиза. Освен това са компактни да се сложат в багажа при пътуване ... на някъде. За тези пари - да, бива.

# 399
Точно и аз това ги взех. Пътувам само с ръчен багаж и след седмица плажна почивка просто ги извърлям преди обратния полет.

# 400
  • Варна
Е, чак пък да купя сандали само заради една почивка и да ги изхвърля след това не ми се е случвало. Звучи ми малко прекалено, аз си обичам обувките, които са ми удобни. В интерес на истината всичките ми сандали са с тънка подметка, то е сандал, каква да е? Предвид, че не обичам платформи и токове друг вариант няма. Само цветът ми се вижда твърде блед, обичам маааалко по-открояващи се цветове, затова ще пропусна. А и имам сандали в подобен цвят.

# 401
Аз имам доста от този тип...от хм де. Есента като ги прибирах....изхвърлих чифт-двя, че се бяха замърлили и овехтяли.
Не знам какви са останали за това лято 😄
Имам и едни с камъни...много файски седят...обаче ми жули камънака отгоре. Пък какви твърди подметки имат...малее...кято дърво, буквално. Обаче съм ги търкаляла сезон и половина...та са си изкарали парите и те.

Ще се оглеждам за нещо сгодно...разбирайте йовтинко Joy

Сега с тия телесните, дето купих от реала, за да ми удължават краката - нали телесно, не "реже" фигурата...прибавя едно 20 санта височина 😃....ама ще има да ги пера през ден усещам....нооо щрасотата иска жертви Trollface

# 402
Аз упорствах, правих акаунти, не става, но и те не ми пратиха имейл с код, само имейл за добре дошли , т.е., за регистрация. Писах им на имейл веднага след пускането на пор.- не обичам лични разговори.
Сега...., питам - мога ли да добавя продукт към вече пусната пор.- преди 10 мин?

# 403
Пусната поръчка не можеш да модифицираш по никакъв начин,дори не може да канселираш

# 404
Може да я отмениш. И да пуснеш нова. Звънни им...става бързо. За 2 сек.ми я анулира младежа...

Общи условия

Активация на акаунт