Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 603
  • 967
  •   1
Отговори
# 405
Тета , тези ли взе https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0517762008.html ?
Аз пък точно заради камъчетата по пътя загледах моделите с платформа и си харесах онези жълтичките, на които назад някъде им сложих линка

# 406
Аха. Удобни са. Като купя пилата от лидл и направя педикюра...ще се покажа.

# 407
👍🏻 Засега обаче аз избягвам лака за нокти, че четох лоши неща за него покрай двете бременности, и само в краен случай за лятото съм оставила красотите.
Иначе, олеле, харесах сега пък това, пак с тънка подметка https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0707208001.html

# 408
Тези ги гледах на един модел с дълга ракля. Готини са.
Но като се изпоти кракът и се хлъзга....трудно се ходи.
Ония моите с камъните...така се плъзгаше крака, че....я бяха равни.

# 409
През една реклама на някаква рокля точно ги забелязах и аз. Обаче няма да са удобни за дълго ходене, ей такива на платформа или по-дебела подметка, щяха да са идеални.

# 410
Феникс, благодаря ти за реалните снимки. Хич не са розови даже. Обаче имам разни други неща от тази пудра, наистина е средно между бежово и розово.

И аз като Месечинка, не мога да си представя да изхвърля годни обувки?! Rolling Eyes

# 411
Тези ги гледах на един модел с дълга ракля. Готини са.
Но като се изпоти кракът и се хлъзга....трудно се ходи.
Ония моите с камъните...така се плъзгаше крака, че....я бяха равни.
teta75 ,аз наръсвам малко бебешка пудра на стелката на сандалите и нямам проблеми със изпотяване и хлъзгане лятото със сандалите.Wink

# 412
Новини от Еконт
Скрит текст:
Уведомително писмо

Уважаеми клиенти,

Искаме да споделим с вас, че предстои промяна в условията за ползване на пощенските услуги на Еконт.

Във връзка с настъпили промени в законовите разпоредби на Република България, считано от 15 май 2019 г., сме задължени да начисляваме ДДС върху всички универсални пощенски услуги, които до момента са били освободени от ДДС. Това са всички пощенски пратки от и до офис на Еконт със следните параметри:

пощенски писма - с тегло до 2 кг., размери до 260 х 360 мм. и дебелина до 20 мм.
пощенски пратки - с тегло до 20 кг. и размери до 60 х 60 х 60 см.
Към допълнителните пощенски услуги Обявена стойност и Препоръка също ще се начислява ДДС.

Промяната засяга всички доставчици на куриерски и пощенски услуги в България, с изключение на Български пощи. Разбираме, че това означава 20% ръст на цените за пощенски услуги на почти 3 000 000 физически лица, които ползват услугите на Еконт. Затова обещаваме още по-високо качество и грижа за вашите пратки.

Важно е да споделим с вас, че разнообразието от услуги на Еконт остава същото.

Благодарим, че ни се доверявате.

С уважение,
Николай Събев
Управител

# 413
  • Стара Загора
Тези от Еконт полудяха тотално ... че и ДДС на обявената стойност ...
П.С. Сега се сетих за един примерен казус - пускаме поръчка на стойност 28,64лв с БД, като това е цената в сайта на H&M. Получавам имейл от Еконт, че имам пратка за получаване. И тук идва въпросът на каква стойност - на обявената в сайта на H&M или с още 20% отгоре? Grinning

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 23:29 от Phoenix_

# 414
Не мисля, че това ще засегне нас. По скоро е за онлайн продавачите, които ползват еконт да пращат пратки без да си заплащат данъка. Говоря за хора, които продават чрез Фейсбук, инстаграм. Бях чела нещо подобно в някаква статия.

# 415
Нали имаме тема за размени. Няма ли да се начисли ДДС върху обявената стойност?

# 416
  • Стара Загора
И аз това си мисля - харесала съм си нещо, което се продава от ФЗ и трябва да платя ДДС в/у обявената стойност, но ЗАЩО?? Куриерската услуга става м/у градовете в БГ, а не примерно идва от Америка със стойност, която надхвърля 30лв.

# 417
В същност, обявената стойност и наложен платеж нали не е едно и също?

# 418
  • Пловдив
Все по-малко он лайн търговци ще им ползват услугите на Еконт.
Че пратка до поискване в офис на Спиди е 2.50, а в Еконт - 4 лв., а сега и това...

# 419
Аз си ползвам Б.пощи...когато ми се налага 😊

Общи условия

Активация на акаунт