Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 563
  • 967
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Е за дънките ясно, но те не заместват долнищата тип анцуг. Някак не мога да си го представя да играе из къщи по дънки.

# 541
Всичките долнища имат отзад един здрав тегел, но моята майка е упорита. Играе си по 1 час за да сложи допълнителна ластика, иначе всичко пада.
Как ги мислят тези кръстове, все едно за наднормени тегла

# 542
  • Варна
И аз това се чудя... То бива, бива, ама някои са ненормално широки.

# 543
Направо някои модели изглеждат като потури 😔. Моят дребчо обаче толкова си хареса дънките, че и вкъщи иска с тях да стои.

# 544
Разбира се, еспадрилите ми стоят като лопати Grinning Ще ги връщам и ще поръчам 37 номер, този път с код (излизат 12,59лв). Каак си знаех,че ще са ми големи...хич не ми се занимава с връщанки.

# 545
Разбира се, еспадрилите ми стоят като лопати Grinning Ще ги връщам и ще поръчам 37 номер, този път с код (излизат 12,59лв). Каак си знаех,че ще са ми големи...хич не ми се занимава с връщанки.

Уголемени са или поръча по - голям номер?

# 546
  • София
Тези детски гуменки тежки ли са?

# 547
  • София

Здравейте!

Ето какво получих днес, много бързо дойде пратката само за 3 дни, за пръв път ми се случва. И  смс от Еконт имах тоя път за разлика от предишния:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0718292001.html
Материята е ластична и стои плътно по тялото, особено с дънки и поли с висока талия. Доволна съм, препоръчвам.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0495573002.html
Цвета е много хубав. Харесва ми, че презрамките имат няколко опции на носене.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0723353002.html
Tози цял бански се осмелих да поръчам заради чудесната му цена и готиния принт и това е най-доброто от трите покупки, чак не очаквах. Стои чудесно, взех един номер по-голям, от който нося по принцип и съм много доволна не сплесква бюста и не ми дърпа отдолу. На манекенката на сайта хич не изглежда добре, да вземат да я сменят, че обърква хората. Wink

Някой да е получавал този бански? 😁
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0723353002.html
за 17лв мисля да рискувам, не се сещам можеше ли да се връщат бански ...онлайн мисля можеше всичко да се връща
Скрит текст:
От великденската "оферта" нищичко не си харесах. Пак са напускали грозотии уж намалени. Purple Heart

# 548
  • have faith and be patient ..
Момичета, вижте.. За мен една и съща детска рокля с различни артикулни номера и цени авкорс.. Та от скъпата има намалена синя на цветчета на 12,99.. И аз се изсилвам да поръчвам намалените им неща.. Май пак ни търкалят и кипнах

# 549
Двете рокли са различни. Евтината е трикотаж, а другата е от тъкана памучна материя.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 16:23 от #Мила

# 550
Десена е същия, но материята е друга. Трикото е еластично, а другата е само памук. И тя е по-хубава, по - елегантно стои. Едната е ежедневна рокличка, а другата става за повод. Преди съм вземала от тези рокли и ги знам.

# 551
Тъкмо и аз щях да се вккюча, без да съм вземала, като гледам описанието има разлика в материята:

И

# 552
  • have faith and be patient ..
Оки, взех и от "скъпата" намаления десен.. И на снимката стои по-различно, но жълтата е едно към едно на пръв поглед

# 553
cvetinkka, според мен са уголемени. На еспадрили/пантофи и т.н. съм 38, тези ми хлопат.

# 554
Понеже им знам номерата,като съм свободна,проверявам през час обявените промоции.....Едно от нещата-първо изчерпани 92 и 98...После изведнъж 92 налично,изчероани 98,110/116....Добавят се дрехи,с налични само определени размери още в момента на добавянето...Вероятно искат да си ги изчистят,ама все пак не е коректно това....Или пък добавен суитчер за 5,99,но  изчерпан.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт