Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 546
  • 967
  •   1
Отговори
# 555
  • have faith and be patient ..
Свършил е на момента Simple Smile  и аз съм много мнителна към техните промоции, но не съм и много паметлива, не помня цени на 100% и май се набутах с клиновете 7/8 този път.. Миналата година май по 5-6 лв пускаха подобни по 2бр.. https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0696972002.html

# 556
  • русе
някое  кодче за БД ,че за една блуза и едни дънки дето са размер 38 и не знам на какъв номер отговарят  не ми се плаща доставка?

# 557
  • have faith and be patient ..
0000009986 Simple Smile

# 558
  • русе
Благодаря, но не ставааа ...няма да се поръчва.

# 559
  • Някъде там
Нищо не ми допадна от намалените модели Simple Smile
Ориентирах се и поръчах от lcw .Имат 15 отстъпка на всичко и безплатна доставка за над 39 Simple Smile

# 560
Скрит текст:
Пазарувах от Orsay
При мен кодът за нова регистрация не става, дост.гимнастики направих, не го пращат, съответно и не става да се приложи.

# 561
  • Враца
Скрит текст:
Пазарувах от Orsay
При мен кодът за нова регистрация не става, дост.гимнастики направих, не го пращат, съответно и не става да се приложи.
Трябва да се абонирате за страницата и тогава хваща. На мен също не ми го пратиха на пощата , но си хваща в сайта.

# 562
И при мен не хваща - два нови имейла, не ми се разправя повече. Абонирала съм се. Здраве да е.
И аз поръчах от кикито Wink

# 563
  • Mostly in my mind
И при мен не хващаше. Но като отидете в профила си в сайта, има едно поле "абонамент за бюлетин". Регистрирайте се отново и пак пробвайте. При мен стана. Simple Smile

# 564
И при мен не хващаше. Но като отидете в профила си в сайта, има едно поле "абонамент за бюлетин". Регистрирайте се отново и пак пробвайте. При мен стана. Simple Smile
Kissing Face Станаа,благодаря! Ама изпуснах промоциите Sad

# 565
Скрит текст:
Пазарувах от Orsay
Трябва да се абонирате за страницата и тогава хваща. На мен също не ми го пратиха на пощата , но си хваща в сайта.
Напълно съм наясно. Многократно съм се рег.успешно и съм ползвала пак успешно кода, проблемът е сега, и както споделят и други пробвали, и при тях е неуспешно. Не съм новак.

ПП
Снощи в 1 ч пуснах от Уайкики. Сега чакам от 3 сайта поръчки, да видим кои ще са най- бързи в доставянето. Вс.стоки ми трябват за Цветница за подаръци, но едва ли....

# 566
Скрит текст:
Пазарувах от Orsay
Напълно съм наясно. Многократно съм се рег.успешно и съм ползвала пак успешно кода, проблемът е сега, и както споделят и други пробвали, и при тях е неуспешно. Не съм новак.

ПП
Снощи в 1 ч пуснах от Уайкики. Сега чакам от 3 сайта поръчки, да видим кои ще са най- бързи в доставянето. Вс.стоки ми трябват за Цветница за подаръци, но едва ли....
Иди на профила си, Моите настройки, Абонамент за бюлетин - там цъкни и двете отметки и ще стане. Аз също не съм новак, но нали правиха ъпдейт и явно са го променили, макар че бях регистрирана за абонамент, там имаше едно поле, според което не бях. След секунди магията стана Wink Благодаря на Лолита още веднъж!

# 567
Пуснах една поръчка снощи: клинове тънки и дебели за детето, че цената беше много добра, едни "скъсани" дънки за детето...да е като мама, една трикотажна блузка за мен за 10 лева да, че не съм пас, гуменки за детето се бяха появили един чифт, дано не са дефектни и трикотажна нощница за подарък на майка ми.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 09:10 от Ваня А.

# 568
  • Mostly in my mind
Якето пристига. Получих смс.

# 569
Честито, Лолита! Дано ти хареса якето, аз съм доволна от него.
Вчера така и не пуснах поръчка, правих разни комбинации, стигнах до извода, че нищо от това в кошницата не ми трябва и спестих поне 50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт