Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 525
  • 967
  •   1
Отговори
# 630
Аз да събера малко пари и аз ще поръчвам Joy В касата имах 200 лв... Е вече ги няма Joy

# 631
От Еконт по твоето име/телефон и дата на връщане могат да ти дадат товарителница.

# 632
  • Пловдив
Аз от бая време пасувам...ми то нищо няма.Трябват ми чаршафи, ма все р-ри няма.

Тези обувки харесах...пак няма номер.Някой да ги има...?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0674290001.html

# 633
Ето нещо от момичешката секция, р-р 170:
https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0579399005.html

# 634
  • Благоевград
Здравейте, къде да търся пин кода на ваучер от hm. Виждам само един дълъг номер на гъба на ваучера. Благодаря.

# 635
  • Варна
Какъв е тоя пин код? За първи път чувам, че ваучерите имат пин код newsm78 За какъв ваучер става дума точно?

# 636
Подаръчен, предполагам. Отдясно на дългия номер има сиво поле, триеш го и отдолу е кода.

# 637
  • Благоевград
Какъв е тоя пин код? За първи път чувам, че ваучерите имат пин код newsm78 За какъв ваучер става дума точно?
   Здравейте, подаръчен ваучер. Има номер и пин код, чрез които може да се провери баланса онлайн. Но не знаех къде е този пин код.

# 638
  • Благоевград
Подаръчен, предполагам. Отдясно на дългия номер има сиво поле, триеш го и отдолу е кода.
   Здравейте, да подаръчен е ваучера. Благадаря Ви.

# 639
reni1111, преди дебнех рааано сутринта. Сега не дебна,  хващам по всяко време ))).

# 640
   Здравейте, да подаръчен е ваучера. Благадаря Ви.

И аз имам подаръчен ваучер от НМ,но си мислих че само във физически магазин може да се използва,дали ще може и онлайн. Къде мога да го проверя дали е още активен ,подарък ми е от миналата година .

# 641
Огледай го.. може да пише на него.

# 642
На ваучера е изписан на гърба интернет адрес за проверка на баланс и валидност , имах един и пишеше, че е валиден 3 години от датата на издаване. Може да се ползва за онлайн плащане.

# 643
Да,пише с  много малки букви,ще си потърся лупа...Blush  а за  онлайн пазаруване може ли да се използва

# 644
Да,пише с  много малки букви,ще си потърся лупа...Blush  а за  онлайн пазаруване може ли да се използва
Може

Общи условия

Активация на акаунт