Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 522
  • 967
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета.Може ли някой да ми обясни как се пазарува в реалните магазини с дрхете на които пише "3 за 2"?Каква точно е тактиката?

# 646
От тези, които са с такива етикети, най -добре е да гледаш да вземеш да са на една цена. После ще ти сметнат за 3-те неща само цената на две. Ако те са с различни цени, ще хванат по-високите 2 цени за трите неща. Единият от трите артикула идва безплатен, но ако са с различни цени ще “махнат” цената на най-евтиният от тях.

# 647
Вземаш 3 долнища коншъс да речем. Едното струва 19.99 лв. Плащаш 40 лв за трите...тоест плащаш само двете.

Или 2 долнища и 1 горнище.

Уловката...най-евтиното от трите е това което НЕ плащаш.
Иваш интерес трите да са на една цена...така е най-изгодно.😊

# 648
ОК.Разбрах.Благодаря!

# 649
Пак върнах яке от ейч ем. Ечи не са качествени. От този магазин само от блузите от трико с обло деколте съм доволна и едни пуловери и това е.

# 650
Дай нещо линк/снимка? newsm78

# 651
Май ще връщам златистото яке. Жалко, защото на картинка много ми харесваше, а и бродериите му са много красиви. Взех 38-ми размер, отговаря си в долната част, но уви в горната ми е някак твърде парашутно. Ясно, че е бомбър, но една идея по-широко ми стои някак.
Иначе обикновената тъмносива жилетка от 7 лв в размер S ми е точна.

# 652
  • Mostly in my mind
На мен не ми стои бомбър. 

# 653
  • Стара Загора
И аз бях поръчала форумските сандали, цвят пудра ( https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0505750003.html ). Хубав вид имат, но подметката ми идва леко твърдичка. Абе, за някоя разходка, когато сте на почивка стават. Също така взех 38-ми и ми се оказаха прекалено точни, но за един сезон ще го преживея. Grinning

# 654
Здравейте момичета.Може ли някой да ми обясни как се пазарува в реалните магазини с дрхете на които пише "3 за 2"?Каква точно е тактиката?
Има ли я някъде тази оферта в реалните магазини на ХМ?

# 655
Има я навсякъде.

# 656
  • Бургас
То тази оферта си е само за физическите магазини Wink
Вземаш 3 долнища коншъс да речем. Едното струва 19.99 лв. Плащаш 40 лв за трите...тоест плащаш само двете.

Или 2 долнища и 1 горнище.

Уловката...най-евтиното от трите е това което НЕ плащаш.
Иваш интерес трите да са на една цена...така е най-изгодно.😊
Аз съм си взимала и две долнища плюс горнище с качулка, което е по-скъпо. За горнището ползвам талон за минус 15%, при което то става най-евтиния артикул от трите и така плащам реално двете долнища само Wink

# 657
За пръв път виждам в HM функция - уведоми ме.

# 658
Къде, в приложението ли?

# 659
За пръв път виждам в HM функция - уведоми ме.
и аз тъкмо това да кажа.дано да работи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт