Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 569
  • 967
  •   1
Отговори
# 525
Взех го миналата пролет или ранно лято, ако успея да издиря поръчката, ще видя кога.Не съм сигурна миналата година от него колко бройки имаше, защото когато го забелязах излизаше от време на време в единични, в определени номера и едвам издебнах и хванах за мен една бройка. Доколкото си спомням такава му беше намалената цена и тогава. Но за тая цена според мен си заслужава парите.
 “Имаше” го (защото все беше изчерпано) и в тъмно синьо, към 45 лв мисля, че беше намалено.
https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0364664002.html
Златистото е много по-хубаво. Това ми прилича на суитшърт. 
Да вярно и на мен ми прилича на суитшърт. Но аз мислех, че закопчано и другото ще изглежда така. Ти май писа, че го поръча? Ще качиш ли някоя снимка облечено или само якето като го получиш?

# 526
Нищо интересно, пуснах само черните вилици, досега не са ги намалявали. Има златни свещници за Валета. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0647146001.html

# 527
Кой търсеше детски панталони с ластик? В Лидл другата седмица ще има два за 19.99 лв. Могат да се видят в брошурата, за мен са хубави.

# 528
  • Тук и сега
Blush
Успях да пусна поръчка от новата оферта... Ама това, което чакам всъщност не е в намаление.
И понеже се комбинираме няколко приятелки използвахме и кода за безплатна доставка над 50лв.

# 529
  • Варна
Кой търсеше детски панталони с ластик? В Лидл другата седмица ще има два за 19.99 лв. Могат да се видят в брошурата, за мен са хубави.
Стига да не са прекалено широки, щото и лидълските напоследък са широки... Но ХМ-ските пък съвсем, като шалвари са...

# 530
  • София
Разбира се, сайтът се срина...

# 531
Благораря, Кристи! Другата седмица ще се наредя за тях.

# 532
Приложението още работи. Ама какво от това, като блузата си стои сред уж офертите - ненамалена. Като не я пускат с намаление, аз пък няма да им пусна поръчка.

# 533
Препоръчайте, моля, долнище за момче, което да е подходящо за пролетта. Не е ватирано, да става за сушилня и да не пада Simple Smile или да не е много трудно да се смени ластика.
Дано ми се разбира какво искам. Бяхте писали, че някои от долнищата не са ОК, затова реших да се допитам.
Долнищата тип анцуг са с дупки за връзка, но връзката свързва двете дупки отпред и не може да стегне гащите, а е само за красота. Аз за моето слаботелесно човече последно взех такъв анцуг и махам тази връзка и нанизвам нова, но тоя път през целия колан. Иначе на тия които пише спортно трико са от плътно трико без ватирано. На тези с ватираното си пише, че са такива.

# 534
  • Варна
Относно нанизването на ластик едно долнище, но купено от Кауфланд ме изненада ужасно неприятно. Оказа се, че отзад има плътен шев, който не позволява да нанижеш нищо от край до край. Много, много тъпо. Та не изключвайте и тази възможност... Аз предпочитам да купя долнище с талия, която да е ок без да се налагат корекции, че понякога корекцията не се получава. За съжаление спортни панталони за слаби и високи момчета имам чувството, че никой не прави.

# 535
Точно такива със зашиване по средата на връзката отзад са повечето и на НМ, внимавайте! Това, което линкнах от 25 лв може да се стяга, да, по-скъпо е, но понякога евтиното излиза скъпо.
(П.п. Видях сега, че и те обаче имат шев по средата отзад, но поне техните връзки стягат)
И за днешното намаление -ей тези Клинове, 2 чифта https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0629603001.html наскоро ги гледах пак намалени, само че ако не греша на 24.99!

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 13:19 от fenyx

# 536
Според мен правят. Спортен - широк в крачол за да е удобен за клякане и пр. Тесен по краката е клин ☺

# 537
  • Mostly in my mind
Mirranda, разбира се. Simple Smile

# 538
  • София
За съжаление спортни панталони за слаби и високи момчета имам чувството, че никой не прави.
Ако щеш вярвай, на моя комар най-добре бяха едни китайски дънки - хем горе с доста тесен ластик, хем прилепнали крачоли, хем достатъчно, дори прекалено дълги. Както се казва - дефектът в случая беше ефект. Обаче ММ не помни от кой магазин ги купи, май някакъв квартален.
Мисълта ми е - пробвай и в китайските магазини

# 539
Ще се повторя, но от НМ на моя слабичък идеалните панталони са скини суперстреч дънките, имат отвътре и ластик с копче от двете страни на талията за стесняване 🤞🏻

Общи условия

Активация на акаунт