Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 544
  • 967
  •   1
Отговори
# 600
  • при моите деца .....
Миналата година имаше май някакъв код за Цветница????
Няколко часа отстъпка и БД?

# 601
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0712587002.html
Този панталон някой виждал ли го е? Днес ходих в магазина, но го нямаше, четох ревютата, но са много разнородни.

# 602
В последните страници за придобивките Fluttershy показа този или подобен панталон. Стои супер.

Ето тук, мнение 267.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1103142.255

# 603
В последните страници за придобивките Fluttershy показа този или подобен панталон. Стои супер.

Ето тук, мнение 267.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1103142.255
Благодаря, наистина стои разкошно.

# 604
  • Варна
Пак е ужасно къс за мен. Ако беше по-дълъг щеше да е разкошен, така ми е точно като рибарски гащи Rolling Eyes

# 605
Пак е ужасно къс за мен. Ако беше по-дълъг щеше да е разкошен, така ми е точно като рибарски гащи Rolling Eyes
И за мен така,  два пъти го меря и като видя как изглеждам се отказвам 🙁

# 606
Аз имам този панталон с подобна талия, но е дълъг и за по-високи над 170 жени.На мен ми харесва и стои супер (мое мнение) Плата не се мачка и е за това време, аз взех карето, но и на чертите съм виждала и ми е харесвал. Взех го с допълнително намаление, някъде 27 лв излезе помня и си го нося. Но надолу е прав крачола , на този дето сте показали се стеснява.
ето го моя, за дължината ако искате да е до долу, дори и токче слагам малко, стои елегантно
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0501323012.html

# 607

+1. Peace
Мен затова ме отказват "цигарите".
Не се харесвам с такава дължина.

# 608
  • Някъде там
Да се включа, с дължина до глезена е Simple Smile
Мен ме устройва защото съм нисичка Simple Smile
Сега повечето са с дължина до глезена и стесняващи се крачоли.Този тип панталони оптически ме правят по слаба и това ми харесва .

# 609
Може и да правят оптически по-слаби малко фигурата, но определено и оптически скъсяват краката , при това доста. Жени с дълъг крак е хубаво да носят такива панталони, иначе...не е добре за мен поне. Предпочитам да са до петата поне и стеснени, така хем съм по-слаба, хем краката не са ми по-къси.

# 610
  • Варна
Аз съм висока и доста кльощава, Ами още по-зле ми стоят такива дължини, точно все едно ми е малък панталонът. Отврат просто.

# 611
  • Някъде там
Може и да правят оптически по-слаби малко фигурата, но определено и оптически скъсяват краката , при това доста. Жени с дълъг крак е хубаво да носят такива панталони, иначе...не е добре за мен поне. Предпочитам да са до петата поне и стеснени, така хем съм по-слаба, хем краката не са ми по-къси.
Едната ми колежка е висока и с такъв панталон изглежда все едно панталона и е малък и къс  Simple Smile На мен ми стоят по добре Simple Smile
Не обичам дълги панталони да ми се мотат и насъбират .
Дължината до глезена ми стои перфектно , чувствам се комфортно Simple Smile
Най добре е да се пробва и да се прецени на място на кой как ще му стои .
Аз съм фен на този тип панталони, имам по тесни и широки .
Simple Smile

# 612
  • Варна
Едната ми колежка е висока и с такъв панталон изглежда все едно панталона и е малък и къс  Simple Smile
Абсолтно. На високи жени стоят сякаш са сбъркали размера Simple Smile

# 613
Абе аз не съм висока, но съм слаба и не се възприемам.

# 614
Здравейте, от няколко часа не мога да вляза нито в приложението, нито в сайта. Излиза ми това съобщение

Само при мен ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт