Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 500
  • 967
  •   1
Отговори
# 720
Не е, обади им се.

# 721
  • София
Ок, мерси, ще звъня!

# 722
Донякъде е офтопик, но ето защо споменах за по-голям номер при обувките на висок ток (лично аз още не съм го изпробвала, но съм взела един малко по-голям чифт кокили)
https://m.dama.bg/article/eto-zashto-zvezdite-nosiat-obuvki-koit … urde-golemi/14968

При мен е голяма мъка високия ток. Номерът ми е 37,5 и ако си взема по-малкия номер има вариант да ми стиска, а по-големия да се пребия като ми излезе кракът от обувката (имам 38-ми номер официални обувки и не ги нося по тази причина). Решението при мен е 37-ми номер от леко островърхите обувки (не като на Малкия Мук), така не ми стискат отпред.

За да не е офтопик, чакам 3 чифта панталони, да видим колко големи разлики ще има в размерите им. Всичките съм ги поръчала 38, но от модел до модел винаги има разлика.

# 723
има някакви намалени неща, аз се разписах с някои дребни детски неща.

# 724
Днес видях, че са се появили калъфки от моите( с косъм и сатенени откъм гърба). Взех 2 и една с бледорозови макове.

# 725
Момичета, чудя се за размерите на панталоните тип дънки от габардин, ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарна Simple Smile
За ориентир-от едните им размери съм 25(втория по големина), от другите не знам точно, но имам едни дънки 24/32 и са ми малко малки, а сега се чудя на тези третите им размери най-малко 32,34,36 и т.н. които са. От други марки всички дънки са ми 32, тук дали отново съм за 32 или за втория по големина 34 имате ли идея

# 726
Аз нося 26-27 и от другия размер вземам 36.
Обаче много зависи от еластичността на плата и също от кройката.

# 727
Цветелина, виж размерите в индийския сайт или се обади/пиши на контакти. Отговарят бързо и ще ти дадат мерки в сантиметри.

# 728
Аз нося 26-27 и от другия размер вземам 36.
Обаче много зависи от еластичността на плата и също от кройката.
И аз така. Например на супер скини взимам 1 номер по-големи, защото не обичам чак толкова впито. От стреч моделите - 1 по-малко понеже ми идват широки. Като цяло си е налучкване.

# 729
Сложили надпис - до 70% намаление, но аз не виждам нищо ново, а само стари неща, от 100 години стоят на сайта.

# 730
Някой има ли тези обувки
Подметката дали е твърда и отговарят ли на номерацията?

# 731
  • Mostly in my mind
Още преди 2, 3 дни гледам бяха добавили нови артикули в детското. Ест с доста изчерпани номера. Аз поръчах на каката 2 летни пижами в комплект.

# 732
  • БГ
За Великден дали ще има код Grinning

# 733
  • have faith and be patient ..
Днес видях, че са се появили калъфки от моите( с косъм и сатенени откъм гърба). Взех 2 и една с бледорозови макове.

За тези ли говориш, много са ни любими за гушкане на всички

# 734
  • Mostly in my mind
Аз пък видях, че се е появило долнище,  и то намалено, на горнището на моя бански. Онзи белия, на лилави цветенца и зелени листенца. И от него има всички номера в момента. Чудесен е .

Общи условия

Активация на акаунт