🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 4 /01.04. - 15.04.2019/

• 32 803
  • 854
  •   1
Отговори
# 615
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Да е жив и здрав и с блестяща кариера

# 616
Стефан днес има рожден ден. Да е жив и здрав! Дано кариерата му тръгне рязко нагоре!

Да е жив и здрав, преди не ми допадаше изобщо, но сега е топ, и като характер, и като опит вече, за мен той е победителят този сезон, дано чете тук!

# 617
Жив, здрав и още по- пеещ да е Стефчо. Рядко харесвам някой от раз, камо ли пък толкова много и засега само оправдава тази ми емоция. Сега като се замисля голяма част се дължи на обаятелните му очи, личи че е с топъл поглед и добро сърце. Само напред и нагоре оттук!

# 618
  • Испания
Стефан Илчев пред Dir.bg: Най-добрият ми образ в "Капките" е на Кичка Бодурова

https://life.dir.bg/aktsenti/stefan-ilchev-pred-dir-bg-nay-dobri … a-kichka-bodurova

# 619
Той образът му на Кичка е един от най-добрите в историята на Капките въобще. Да не говорим, че когато става въпрос за мъж, превъплатил се в жена, за мен лично е в Топ 3, ако не и Номер 1.

# 620
бих казала номер 1

# 621
Ще ми е интересно да го видя като Лили, защото всички знаем, че ще я изпее страхотно, но май никой не го е виждал гримиран като нея.

# 622
И аз си  мечтая Стефан да изпее Камино.

Ето го , но не го виждам .

# 623
  • Испания
Ще ми е интересно да го видя като Лили, защото всички знаем, че ще я изпее страхотно, но май никой не го е виждал гримиран като нея.

Не, защото само пее песните ѝ, без да е гримиран. В интервюто, чийто линк постнах по-горе, казва:

Цитат
Известен си и като "Двойника на Лили Иванова". Как откри, че можеш да имитираш примата на българската естрада?

Двойниците не си ли приличат?! (Смее се). Ние нямаме нищо общо според мен. Имитацията става само и единствено на сцената на това предаване. Аз пея нейните песни, без да обличам рокли и да слагам перука. Това прави отлично моят приятел Виктор Калев. Съвсем случайно и на шега се случи. Бях ученик и запях песничката на Педя човек - лакът брада пред съученици и така тръгна всичко.

Виктор пее "Детелини".

Крайно време е да поканят Виктор като участник.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 18:01 от 🍀Smileys®

# 624
  • Sofia
Ще ги отвее всичките,уникален глас Heart Eyes

# 625
  • тук, на мястото си
Ако имат разрешението да пеят песните на Лили Иванова, то съм убедена че Стефан си е оставил за финала точно такава песен. 

# 626
  • София
Ето ви една отлична имитация на Камино.
Другото не струва.

# 627
  • Испания
Не е имитация, а изпълнение на "Камино".

Eдин от най-зле справящите си не спира да се изживява като звездЪ.

Папи Ханс: В "Като две капки вода" всеки път жертвам егото си

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-kato-dve-kapki-voda/pa … -egoto-si-6094110

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 20:16 от 🍀Smileys®

# 628
  • София
И аз си  мечтая Стефан да изпее Камино.

Ето го , но не го виждам .

Обожавам това изпълнение на Стфан! Невероятен е! Да е жив и здрав! Пожелавам му много творчески успехи и само нагоре!

# 629
Ето и едно интересно видео на Евгения Джаферович от зад кулисите на предаването.

Общи условия

Активация на акаунт