🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 4 /01.04. - 15.04.2019/

• 32 701
  • 854
  •   1
Отговори
# 840
Сега гледам Деса,че я пропуснах.Ами ще ме прощава,но Софка с какъв глас (абстрахираме се от лошият английски)изпя Уитни,че настръхвах,Деси пасти да яде.

# 841
  • Испания
Дами , питате ме дали сте мутракеси и простаци, защото се кефите на Слави. Отговорям веднага. Не ви познавам. Но фактът, че харесвате тази особа и той е повод за радост за вас - автоматично ви праща в моята графа 'хора, с които никога няма да общувам'.
Вие си бъдете каквито сте. Интелектуалният,културният и емоционалният капацитет са различни за всеки.

Споко! Въпросът беше риторичен. Няма дума "мутракеси", между другото.

Не смятам да споря.

Дичо ще бъде ZZ Top
Милко ще бъде Humperdinck
Деси ще бъде Michael Jackson
Константин ще бъде Lady Gaga
Мария ще бъде Keith Flint
Стефан ще бъде Ceelo Green
Петя ще бъде Криско и Тита
Tита ще бъде Tina Turner

# 842
Смайлис, оставам с впечатление,че си артист(музикант,по душа,по професия). И тъй като в повечето случаи сме на едно мнение, та значи какви сме последно? Мутракеси? Как раздават хората квалификации

# 843
  • София
Не се връзвайте, квалификациите говорят много повече за тези, които ги раздават с лека ръка. Simple Smile

Другата седмица се очертава скучничка, да...

# 844
Доволна съм от всички тази вечер.
Само при изпълнението на Петя се разсеях, а тя била феноменална.Rolling Eyes Утре ще я видя.
Папи вокално се справи, грима беше малко кофти, но наистина най-дорото му представяне.
Знаете, че харесвам Стефан, но ми се струва, че трябваше единия образ да е на запис. Рзбирам колко сложна е задачата му, но и за мен тази вечер не бе за 10.
Тита беше абсолютно номер 1 и е страхотно, че публиката я оцени.

# 845
Не се връзвайте, квалификациите говорят много повече за тези, които ги раздават с лека ръка. Simple Smile

Най-точното мнение тая вечер в темата

# 846
Доволна съм от всички тази вечер.
Само при изпълнението на Петя се разсеях, а тя била феноменална.Rolling Eyes Утре ще я видя.
Папи вокално се справи, грима беше малко кофти, но наистина най-дорото му представяне.
Знаете, че харесвам Стефан, но ми се струва, че трябваше единия образ да е на запис. Рзбирам колко сложна е задачата му, но и за мен тази вичер не бе за 10.
Тита беше абсолютно номер 1 и е страхотно, че публиката я оцени.

Тита беше втора при публиката. Стефан беше първи. За мен той беше страхотен тази вечер, без никакви забележки.

# 847
pandaannie, да , искам да кажа, че я подкрепиха с висока оценка.
За Стефан е лично мое усещане, реално той набра популярност и хората го оценяват.

А преди мноооого години видях от съвсем близо (метър) Володя Стоянов. Направо щях да подскоча от изненада. Човека си имаше доста буйна и гъста коса и бретон, а по тв-то ми изглеждаше да е с 2 косъма на кръст. Вероятно прошарената коса дава такъв "рядък" ефект. Беше много любезен и доста жизнен.Simple Smile

пп
В момента по някакво радио звучи Billy Idol със Speed. Капки - включете Били Айдъл в имитациите.Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 23:41 от Cafelate

# 848
  • 221B Baker Street
Като една видна мутракеса веднага си признавам как съм се кефила и пяла, и танцувала на парчетата на Слави и Ку-Ку Бенд, които са едни страхотни артисти и музиканти. Така се кефя и на музиката на Горан Брегович. А чалга и поп-фолк не понасям органически. Ко да прайш, простакеска-мутракеска ми работа...

А тази вечер капките ми бяха леееко скучноватички. Може би защото GoT ми  ги засенчи малко...

# 849
Тази вечер предаването ми изглеждаше повече от режисирано -  разпределените роли на участниците, режисираните точки на журито, целенасоченото вдигане на зрителския вот. Ясно е, че целта на продуцентите е финансовият резултат от формата да е колкото може по-висок, но в зрителя така остава един малко горчив привкус от тези медийни манипулации.

# 850
Стефан просто трябва да стигне до финала, там ще ги отвее. Тази вечер и на мен не ми хареса особено, но проблемът не беше в него. Пя жестоко, но не изглеждаше добре, не беше отработено как да застава, откъде да го снимат, за да не се виждат и двете лица едновременно.

# 851
Ами не ме кефят никак базиците към слави. Много си го харесвам. Папи горе долу се справи, но ужасно ме дразни с това " много е далеч образа от мен" ми далеч ще е , то ако имаше много близо до теб щях да се гръмна.  Забелязахте ли че мария и стефан бяха с 24 точки  и дадоха 7 на мария 6 на стефан. Тита го би с една точка в класирането.. А ако бяха дали 7 на стефан щяха да са равни с тита и при прегледа на процентите шеше той да вземе победата. Явно не трябва той да победи. Мария започва малко по малко да ме дразни. Голямо подмазване и се усеща един пресилен пренавит  хъс за първото място

# 852
  • Испания
mrav4ica, всеки е господар на мълчанието си и роб на думите си.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 00:05 от 🍀Smileys®

# 853
Ми да се изкажа и аз по въпроса:

Слави е институция. Точка.

# 854

Общи условия

Активация на акаунт