🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 4 /01.04. - 15.04.2019/

• 32 759
  • 854
  •   1
Отговори
# 735
  • Испания
Всеки понеделник Буюклиева успява да ми развали удоволствието от гледането на предаването.

# 736
  • тук, на мястото си
Петя се справи великолепно.

# 737
  • Пловдив
Ееее, Рачков как можа точно в най-неподходящия момент да се излигави така...  Confused

Рачков и Зуека си караха по сценарий. От къде да знаят, че точно там Петя ще и скимне да кривне нанякъде. Отново.

# 738
  • София
А бе на този Фънки какво му става? Втори лайф подред само положителни коментари раздава. Притеснявам се за този човек Rolling Eyes
Сменил е тревата... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 739
А Папи от позицията на трите си смешни песни ли си позволява да прави коментари за Слави Трифонов? Бил глътнал бастун, ходел с прави крака. Лелеее и той, като Деса - седнали да коментират хора, които са на светлинни години от тях. Егати смешните хорица

# 740
Какво ми я хвалят Петя? Въобще не ѝ се получи, както всеки път. Тази вечер не гледам (с изключение на Стефан), а само слушам. Е, слушах си Петя през цялото време, ама чернокожа. Много ми харесаха Стефан, Тита и Деси.

# 741
  • Варна
ОФ, на Папи му било трудно да е Слави,  щото трябва да го играе мъжкар може би?

# 742
  • Испания
Далече бил от Слави. Естествено! Слави е мъжкар, а Константин е п.т.о.

# 743
за какво им да правят всеки сезон Слави?
Вместо да извадят очи изписват вежди!

# 744
  • софия
По-противен участник от Петя не е имало....тая жена живее на друга планета. То пък бива да си влюбен в себе си, тя няма никаква реалн представа как изглежда отстрани.....Хубав глас, но каквото и да прави - ми е мега противна

# 745
  • София
Слави, че не пее, не пее, но събира стадион за публика. А и текстовете му са на светлинни години от тези на Константин. Да си пишеше само това момче, поне беше по-добре.

# 746
  • София
Рачков и Зуека си караха по сценарий. От къде да знаят, че точно там Петя ще и скимне да кривне нанякъде. Отново.
Не беше по сценарий, ако приемем, че излизането на Маги на сцената е било спонтанно решение. А и дори да е, в този формат работят с хора, трябва винаги да знаят как да отреагират в една или друга ситуация.

# 747
Папи много ме издразни с отношението си. Хубаво далече му било, сигурно щото той е един виден "интелектуалец" и ако си позволи да се държи уважително, ще вземе някой да си помисли, че и той чалгар. Пфффф... И на малкия пръст на Слави не може стъпи. Че и мутра го нарича. Даже ми се отщя да го гледам как ще се подиграе.

# 748
  • софия
ЕМи да слави е мъжкар /най-грозната дума ,която може да се употреби за мъж/
Не понасям Папи, ама има още много години докато стигне нивото на Славчо по критерий 'противен та се не трае'

# 749
Хайде, хайде, голямо прехласване по Слави - държи се вечно като мутра и с тия чалгии, няма нужда. Ще пълни стадиони, разбира се, народът това слуша. Те и Скандау напълниха зала Армеец - да се смееш ли, да ревеш ли

Общи условия

Активация на акаунт