Звездни компромати - Април'19

• 235 933
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Сто пъти ли трябва да ви се обясни какво имаше предвид момичето, което писа за Николета? Става банално вече.

# 61
  • София

Ива Екимова по сЮтЮен
Скрит текст:
Такъв тип боди/бюстие/сутиен не беше ли модерно 2005-2007-ма или съм изпуснал най-новите тенденции?

# 62

Ива Екимова по сЮтЮен
Скрит текст:
Такъв тип боди/бюстие/сутиен не беше ли модерно 2005-2007-ма или съм изпуснал най-новите тенденции?
Тя може да си го пази оттогава.  Grinning

# 63
  • София

Ива Екимова по сЮтЮен
Скрит текст:
Тя може да си го пази оттогава.  Grinning

😁😁😁 Ива,Ивааа 🙃🙃

# 64
Joy Срам не срам, но нося същото в момента. Разбира се, моето е под дрехите, но мисля, че ще предизвикам фурор из офиса ако се поразхвърлям! Не знам обаче с какъв знак ще е фурора..

# 65
  • София
Роузи
Скрит текст:
Скрит текст:

# 66
  • Gotham City
Благодаря за прекрасно оформената тема.

Божинка, как можеш да честитиш седмия рожден ден на дъщеря си, качвайки снимка с леличка облизваща наргиле?! Толкова ли не му стигна акъла, че едно колажче от снимки на него и Никол да направи?!

Че те поздравите на Биляна и Николай са по-адекватни от този на бащата:

https://hotarena.net/nikoleta-biliana-dol-i-niki-mihailov-s-umil … na-lozanova-nikol

Най-горния коментар ме потресе. Как може някой да изпитва такава злоба към дете?! (редактирам се, не бях видяла, че всъщност има и нормални коментари)

# 67
# 68
  • София
Някакви бизнесдами на годината 😂 Освен Стояна никой не разпознавам

Скрит текст:

# 69
Абитуриентските си рокли ли са сложили?

# 70
Гло....спасителка на плажа.
Скрит текст:

# 71
  • Варна
Стоянка, дъщеря й ....., а тази вдясно от дъщеря й е потресаваща!

# 72
  • където ми харесва
Гло....спасителка на плажа.
Скрит текст:

Че Гло добре изглежда на тази снимка.
Онзи ден, случайно засякох Папараци. Даваха сватбата на Софка, нацелих момента с пристигането на Глория и Симона. Симона бая се е наляла, беше двойна на майка си. 🙄

# 73
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не харесвам Николета, но е факт, че е най-обсъжданата плеймейтка и след 10 години вълнува даже повече от времето, когато я избраха. Не понасям лекото поведение в името на успеха, но НиЛо-то нямаше с какво друго да блесне. Много след нея се опитаха, но не успяха да развълнуват медиите така, както тя го прави.

Ако не се бяха дъвкали с години из медиите с Алисия (естествено за ПР), никой нямаше да я помни.

# 74
  • Viena
Гло верно е изпуснала юздите на Симона, преди беше по-слаба.

Общи условия

Активация на акаунт