Звездни компромати - Април'19

• 236 607
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 2 085
  • софия
Russell Crowe
Скрит текст:
Джена Буш е бременна с трето дето
Скрит текст:
Jaime King
Скрит текст:
Cardi B and Offset
Скрит текст:
Jessica Simpson
Скрит текст:
Leanne Rimes , Eddie Cibrian
Скрит текст:
Kenda Wilkinson
Скрит текст:
Mariah Carey
Скрит текст:
Fergie
Скрит текст:

# 2 086
Плевнелиеви, Стоянови и други на наградите "Стоян Камбарев"

https://m.dir.bg/life/gallery/plevnelievi-i-gurkova-na-cherveniya-kilim

Не видях майката на Десито. Как без нея ? Worried   Имам усещането,  че спи  в едно легло с тях. Или не я познах:worried: .

# 2 087
  • Варна
Цялата визия на Тенекеджиева е нелепа за това събитие. Роклята не й подхожда и на годините. Цялостно ми евтинее.
Доста от нас, които сме на годините на Десито, едва ли можем да се похвалим, че имаме гръб и ръце, които са подходящи за такава рокля. Аз ги нямам.

# 2 088
Това детето на Фърги ли е?
ЕГАТИ СЛАДУРА Grinning

# 2 089
Това детето на Фърги ли е?
ЕГАТИ СЛАДУРА Grinning

И Фърги е симпатична, но в случая на баща си прилича!

# 2 090
На мен пък очите ми останаха в Зайо Joy Изглежда толкова мек и пуФкав Heart Eyes И е хубав, не като двете мишки на онази Мис при изписването Grin

# 2 091
Ооо мерси за снимката на Ръсел Кроу, набора е голям сладур, любимец ми е.Видях го на живо в Лондон, сладък, малко трътлест, ама такава магнетична усмивка, еееех:joy:JoyJoy

# 2 092
Цялата визия на Тенекеджиева е нелепа за това събитие. Роклята не й подхожда и на годините. Цялостно ми евтинее.
Доста от нас, които сме на годините на Десито, едва ли можем да се похвалим, че имаме гръб и ръце, които са подходящи за такава рокля. Аз ги нямам.

Бас хващам, че само аз и ти не сме подходящи за тази рокля. И бас хващам, че само моят задник е по-голям от задника на Мика Стоичкова.
Всички други тук са без бръчки, слаби, богати и щастливи.
И бащите им не са простаци като бащата на Мика. 😌

# 2 093

Бас хващам, че само аз и ти не сме подходящи за тази рокля. И бас хващам, че само моят задник е по-голям от задника на Мика Стоичкова.
Всички други тук са без бръчки, слаби, богати и щастливи.
И бащите им не са простаци като бащата на Мика. 😌

И аз в отбора Wink Задника ми го няма ама и тренировка от 3 год не съм правила та обяснимо Wink Бръчките са ми налични Wink

# 2 094
  • София
Никъде не съм коментиралa "задника" или ръцете и гърба на Деси. А че тази рокля не подхожда на събитието и на годините й. За фигурата й нищо дори и не съм споменала. Но явно всеки интерпретира от своята гледна точка.

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 09:42 от malina_smile

# 2 095
  • София
Гледам Мегз при Венета - голям хахошан е, чак ми е жал за нея.

# 2 096
А каква рокля е подходяща за нейната възраст? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 097
На Деси роклята не е ок в гръб особено и силно контрастира с тоалетите на останалите присъстващи.
Двете президентши са много зле облечени и с това черно....

# 2 098
  • София
А каква рокля е подходяща за нейната възраст? Stuck Out Tongue Winking Eye
Всяка друга от тази снимка например
Скрит текст:
Щеше да подчертае тренираното си тяло, без да изглежда нелепо до останалите. 😉

# 2 099
Тази със синята рокля ми е по-нелепа от Тенекеджиева.

Общи условия

Активация на акаунт