Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 149 301
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Aдри, трай си, бая са те подмладили на тея снимки.
Явно това е изненадата на Ивана за април месец, пууу очаквах повече

# 151
  • София
Aдри, трай си, бая са те подмладили на тея снимки.
Явно това е изненадата на Ивана за април месец, пууу очаквах повече

Да, ама има мегдан за още Joy
Все пак съм в компанията на 20-годишни

# 152
Пепе и в Смени жената я дадоха и пак държеше Сиена на ръце...

# 153
И там ли ще участва Laughing

# 154
Мисля, че участващата е създала фондацията за репродуктивни проблеми и дадоха някаква бизнес среща и Пепе като фон отстрани.

# 155
и после кадри от събитието, Пепето опъваше жълтото потниче

# 156
Мисля, че участващата е създала фондацията за репродуктивни проблеми и дадоха някаква бизнес среща и Пепе като фон отстрани.
Еееее затова явно тая жена участва в смени жената, за да рекламира пепето.

# 157

Това беше същата велика кампания, която Пепе рекламира (твърде неуспешно) и на която май се появи основно родата на участниците. И аз току що я мернах как си придърпва ламбадената блузка отстрани на "сцената"

# 158
  • София
Не мисля, че е редно (от етична гледна точка) или пък ефективно (от пазарна) жена, която не е имала никакви репродуктивни проблеми, дори напротив, да е лице на подобни кампании.

Хората никога нямад а се отъждествят с нея и винаги ще изглежда като натякваща като в онова видео или най- малкото смешна, защото нито е преминала през това, нито се е информирала дори. Никой не може да ме убеди, че на такъв завършен егоист като нея му дреме за нечие женско здраве или за демографската криза, в частност раждаемостта.
Видя се в Преди обед каква пустиня е общата ѝ култура. 

# 159
Не мисля, че е редно (от етична гледна точка) или пък ефективно (от пазарна) жена, която не е имала никакви репродуктивни проблеми, дори напротив, да е лице на подобни кампании.

Хората никога нямад а се отъждествят с нея и винаги ще изглежда като натякваща като в онова видео или най- малкото смешна, защото нито е преминала през това, нито се е информирала дори. Никой не може да ме убеди, че на такъв завършен егоист като нея му дреме за нечие женско здраве или за демографската криза, в частност раждаемостта.
Видя се в Преди обед каква пустиня е общата ѝ култура. 
Hands V

# 160
Ихххх, тъкмо идвах да кажа,  че показаха Пепето в смени жената Joy Обаче си мисля, че е въпрос на време да я поканят

# 161
Ихххх, тъкмо идвах да кажа,  че показаха Пепето в смени жената Joy Обаче си мисля, че е въпрос на време да я поканят
Как още не са я не ми е ясно.
Горката сменена жена ще кърми по цял ден и ръце няма да й останат от носене на бебето  Rolling Eyes

# 162
Аз пък я видях тук - https://www.instagram.com/p/BvyphOYpfx0/
Пепон изскача отвсякъде. Няма отърване. Сигурно скоро ще рекламира и пюрета по телевизията. Smile

# 163
Нали имаше видео с кухи яйце, предполагам че това го приема като репродуктивен проблем

# 164
И за мен не е редно, хубаво е човек да има някакъв личен опит с каузата зад която стои. И не се брои Филип 7то дете инвитро с по-малки брат и сестра в семейството.
Малко ми е като ловец да защитава правата на животните.

Общи условия

Активация на акаунт