Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 177
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там
Валерката с червеното сако като я видях и си представям стряскаща музика, снимката на преден план и надпис отдолу:  доня Октавия Сандовал.

Много ретуш, много. Адри на лявата снимка си е тя и ми харесва, на дясната е много странна. Гергана не ме кефи, ама тя и в инстаграм така ги замазва, така че сме свикнали, Ивана да ме прощавате, може да прозвучи злобно, но пак си ми бие на цигане. Извинявам се още веднъж. Има такова излъчване...
Ивана наистина ли няма ромска жилка?Защото като и гледах сватбата роднините и изглеждаха като роми.Може да греша но така ми се стори.

# 166
Полина:
Neutral Face
НОВО ВИДЕО: https://youtu.be/2rngAGg1NeQ За фриланс, за корпоративния свят и най-вече за развиване на умения. Споделете ми за вашите размисли по темата и също споделете, дали искате да снимам повече видеа в тази насока.

За кол центъра, в който работих аз преди години нямаше как да споделя за актуални свободни позиции, нито да снимам в офиса там, тъй като вече софийският им офис няма дейност. Затова големи благодарности на HR-ите на ttec Europe за съдействието, за да мога да ви дам конкретика и актуално полезно инфо. А конкретно за свободните позиции в TTEC можете да научите тук ttecjobs.com

Поздрави и успех на всички ни в постигането на лични и професионални мечти. И, както казват - baby steps, приятели! Стъпка по стъпка ВСЯКО умение се развива, гарантирано! Simple Smile

П.

# 167
Ихххх, тъкмо идвах да кажа,  че показаха Пепето в смени жената Joy Обаче си мисля, че е въпрос на време да я поканят
Как още не са я не ми е ясно.
Горката сменена жена ще кърми по цял ден и ръце няма да й останат от носене на бебето  Rolling Eyes

Ее, споко, та тя едва преди 1-2 седмици се запозна с Андрей Арнаудов. Сега като я научиха продуцентите, може и да запълнят някой епизод с тях. Ум'рам си да я разменят с някоя РАБОТЕЩА майка Sunglasses Joy

# 168
Ихххх, тъкмо идвах да кажа,  че показаха Пепето в смени жената Joy Обаче си мисля, че е въпрос на време да я поканят
Как още не са я не ми е ясно.
Горката сменена жена ще кърми по цял ден и ръце няма да й останат от носене на бебето  Rolling Eyes

Ее, споко, та тя едва преди 1-2 седмици се запозна с Андрей Арнаудов. Сега като я научиха продуцентите, може и да запълнят някой епизод с тях. Ум'рам си да я разменят с някоя РАБОТЕЩА майка Sunglasses Joy

Е, тогава ще е цирк.

# 169
Полина:
Neutral Face
НОВО ВИДЕО: https://youtu.be/2rngAGg1NeQ За фриланс, за корпоративния свят и най-вече за развиване на умения. Споделете ми за вашите размисли по темата и също споделете, дали искате да снимам повече видеа в тази насока.

За кол центъра, в който работих аз преди години нямаше как да споделя за актуални свободни позиции, нито да снимам в офиса там, тъй като вече софийският им офис няма дейност. Затова големи благодарности на HR-ите на ttec Europe за съдействието, за да мога да ви дам конкретика и актуално полезно инфо. А конкретно за свободните позиции в TTEC можете да научите тук ttecjobs.com

Поздрави и успех на всички ни в постигането на лични и професионални мечти. И, както казват - baby steps, приятели! Стъпка по стъпка ВСЯКО умение се развива, гарантирано! Simple Smile

П.

Абе Полина що не вземе да си оправи зъбите?! Много е грозно така. Влогърка пък с криви зъби нещо не върви.

# 170
Мечтая за момента, в който тая патка Пепа кърмилница ще види една нормална жена с,  О небеса, 2 деца, обаче работеща, дейна, с акъл, живееща в жилище, което не са и подарили мама и тати.. Мисля, че тогава може и да и светне. А може и не...

# 171
Ще ми бъде много интересно как Пепе ще оцелее като съпруга в повечето обикновени семейства с по едно-две деца, кредити, работа, липса на помощ от баби и дядовци и пр.

# 172

Абе Полина що не вземе да си оправи зъбите?! Много е грозно така. Влогърка пък с криви зъби нещо не върви.
Повечето влогъри не ги гледам точно защото имат нещо в лицето  , което ме дразни

# 173
  • София
Няма да ѝ светне, тия хора никога не изпадат от розовото си облаче. А и винаги ще има глупаци, които ще им пригласят и ще ги задържат на въображаемия пиедестал, на който са стъпили.

Не се учудвам за Ивана и родителите ѝ.

П.П. Мисля, че си взимат отпуск за седмицата, в която се разменят жените... И е логично, огняр не може да седне на бюрото на директор, както и обратното.

# 174
Доколкото съм гледала предаването,  по-известните семейства ги представят в добра светлина. Пепе едва ли би се навила да ги представят като лигльовци и да я поставят в трудни ситуации.

# 175
Доколкото съм гледала предаването,  по-известните семейства ги представят в добра светлина. Пепе едва ли би се навила да ги представят като лигльовци и да я поставят в трудни ситуации.
Ще а сменят с жена с прислуга и къща в Бояна.

# 176
  • София
Преди малко ми излезе във ФБ събитие в мола, на което Пепе ще консултира как да изберем най-подходящия сутиен.

Фен съм на Триумф, но с това удариха дъното.

# 177
  • София
Важното е, че ако Пепа, Ивана, Полина, Галката и т.н. се сменят една с друга, няма да има никаква разлика. 

# 178
Нали имаше видео с кухи яйце, предполагам че това го приема като репродуктивен проблем

Според статистиката,1 на 5 бременности завършва с кухо яйце.Причините са основно хромозомни аномалии.Смята се за репродуктивен проблем,само когато това се повтори.
Пепе няма тези проблеми и ако тя е лице на такава кампания,то целият проект ще е една голяма смешка.Е,как да я вземат хората на сериозно,нея и нейните начинания?!

Полина тотално съм я отсвирила.Да си коригира голямото самочувствие и тогава да очаква симпатии.

# 179
Защо всички казвате, че Полина има голямо самочувствие? Не я следя, свен в ИГ и нямам реална преценка за нея, освен отрицателното ми мнение за украинките.

Edit: Причиних си половината от видеото на Полина, направо не издържах повече. Имам над 10 год.опит в големи международни компании, а тая патка обяснява как работила в кол център 😂😂😂, повторени около 1000 пъти, и това кооооолко много и помогнало в живота. Моляяяяяя???
И сега я били наели фрийлансър за срещи с мениджмънта на големи компании и баш кол центърския опит мноооого и е полезен.. брех.

La Martinia e невероятна! И тя и семейството и. За мен такива жени трябва да са влогъри.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 22:40 от Захир

Общи условия

Активация на акаунт