Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 222
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 180
Имам малко по-нестандартен въпрос. Понеже не гледам Полина, сега отворих последното ѝ видео, та се чудя - тя носи ли очила по принцип? Да не е и тя като Пепе, да има диоптър ама да ги слага само в ситуации, в които трябва да изглежда интелЕгентна.

# 181
Нали имаше видео с кухи яйце, предполагам че това го приема като репродуктивен проблем

Според статистиката,1 на 5 бременности завършва с кухо яйце.Причините са основно хромозомни аномалии.Смята се за репродуктивен проблем,само когато това се повтори.
Пепе няма тези проблеми и ако тя е лице на такава кампания,то целият проект ще е една голяма смешка.Е,как да я вземат хората на сериозно,нея и нейните начинания?!
Ами явно тя се има за достатъчно изстрадала и има право да говори по темата

# 182
Преди малко ми излезе във ФБ събитие в мола, на което Пепе ще консултира как да изберем най-подходящия сутиен.

Фен съм на Триумф, но с това удариха дъното.

То на чашка а-б всеки може да дава акъл....Joy дето се вика, може и без.

# 183
Независимо, че един път и се е случило пак е тежко. Проблемът не е в това, че тя няма репродуктивен проблем, а в това, че като лице на кампанията не е седнала да прочете, да се образова на тази тема, за да бъде достатъчно компетентна да изказва мнение. И сигурно на доста жени с репродуктивни проблеми им става болно като я видят да си носи детето на всички събития свързани с кампанията. Хубаво е лице на такава кампания да бъде човек с известна популярност, ама поне да изберат такъв,който ще си направи труда да се запознае с проблема в дълбочина, ако не е пряко засегнат.

# 184
Преди малко ми излезе във ФБ събитие в мола, на което Пепе ще консултира как да изберем най-подходящия сутиен.

Да ида да я питам защо е толкова беден избора за размер 90С и какъв съвет ще ми даде. Корекция на бюста или пък кърмене, може би? Нещо може и да помогне, а пък и с нейните познания за женската анатомия, не бих се учудила Grinning

Що не ги показахте всички снимки от Дм тук, сега трябва да ровя.. 😭

# 185
Някой гледа ли Лането? https://www.youtube.com/channel/UC6FgmA4r7geBLcdv8hB3d7Q/featured
Веднага ми стана симпатична заради цвета на косата. Smile

# 186
Някой гледа ли Лането? https://www.youtube.com/channel/UC6FgmA4r7geBLcdv8hB3d7Q/featured
Веднага ми стана симпатична заради цвета на косата. Smile
[/quot
Аз съм я поствсла в предните теми, много е сладка и тя, и детето.

# 187

Скрит текст:

Да ида да я питам защо е толкова беден избора за размер 90С и какъв съвет ще ми даде. Корекция на бюста или пък кърмене, може би? Нещо може и да помогне, а пък и с нейните познания за женската анатомия, не бих се учудила Grinning

Що не ги показахте всички снимки от Дм тук, сега трябва да ровя.. 😭
[/quote]

Мани мани, тя пак всичко знае като е чашка А и сутиените там с лопата да ги ринеш. Аз съм с 85D и в по магазините да има един два модела с моя размер най-често бабешки. Ама тя все пак и си рекламира за аудиторията 12-13 годишни,  които са ѝ хептен на размера. Супер много ме дразни как е тесен специалист във всичко и навсякъде. Има го и момента, че и най-простите са най-нахални де, но пак си се дразня. 🐍

# 188
Защо всички казвате, че Полина има голямо самочувствие? Не я следя, свен в ИГ и нямам реална преценка за нея, освен отрицателното ми мнение за украинките.

Edit: Причиних си половината от видеото на Полина, направо не издържах повече. Имам над 10 год.опит в големи международни компании, а тая патка обяснява как работила в кол център 😂😂😂, повторени около 1000 пъти, и това кооооолко много и помогнало в живота. Моляяяяяя???
И сега я били наели фрийлансър за срещи с мениджмънта на големи компании и баш кол центърския опит мноооого и е полезен.. брех.

La Martinia e невероятна! И тя и семейството и. За мен такива жени трябва да са влогъри.

Ами аз съм имала малък досег с нея. Мила е, обаче е от типа хора /според мен/, които с всеки жест излъчват някакво такова превъзходство над другите, сякаш разбират от абсолютно всичко. Тя и Джеферович или уатева хър нейм ис са ми ........... Пепе-то с всичките и простотии е доста по - приятна на живо.

# 189
Независимо, че един път и се е случило пак е тежко. Проблемът не е в това, че тя няма репродуктивен проблем, а в това, че като лице на кампанията не е седнала да прочете, да се образова на тази тема, за да бъде достатъчно компетентна да изказва мнение. И сигурно на доста жени с репродуктивни проблеми им става болно като я видят да си носи детето на всички събития свързани с кампанията. Хубаво е лице на такава кампания да бъде човек с известна популярност, ама поне да изберат такъв,който ще си направи труда да се запознае с проблема в дълбочина, ако не е пряко засегнат.

Ама то дори не стана съвсем ясно каква е тая кампания. Хора с репродуктивти проблеми ли подкрепят или натискат младите да правят бебета. Последно май се оказа второто, ама да имаше ЛИЦЕ тая кампания, да излезе да обясни по-подробно. То със снимане в кола, докато кърмиш и докато се лендзиш на докторката си в коридора как да стане ясно за какво иде реч....

# 190
Тъй като сега гледах " смени жената", да кажа... Кому е било нужно да водят София в тоя бардак за някаква измислена кампания , за да ѝ тикнат един  телефон в ръцете, за да кротува и да си трае. Не беше ли по-добре да я бяха оставили в майка ѝ на Пепка?

# 191
  • София
Слушах малко от видеото на Полина. Бъкано с клишета.
В кол центровете ти умират мозъчни клетки с 1000 в секунда.
Много са ми смешни хора, които говорят нон стоп за продаване на труда, уменията, продаване на себе си с патос. Когато не са специалисти от висок ранг, а хлебарки, като които има още 1000 на кв.м.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 01:00 от The Catcher in the Rye

# 192
Полина тези кухи самохвалби да ги говори на родата от Украйна. На децата, които я гледат в ютюб изобщо не е нужно да доказва колко тъпа и упорита е.

# 193

Да ида да я питам защо е толкова беден избора за размер 90С и какъв съвет ще ми даде.

И аз това се чудя!!!
Какъв съвет, та тя за пръв път наскоро , откак Триумф я спонсорират, разбра, че можело да се спи със сутиен (и да, нищо не ти става, нито е чудо голямо!)
Съвети ще дава..леш Joy

# 194
Тези хора за приз Жена на годината или може би Жена на Галактиката се борят. Какво е това върло бутане, каква е тази истерична нужда за доказване...

Общи условия

Активация на акаунт