Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 222
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 835
Има стори  в което се обяднява  че му сълзяли очите..

# 2 836
Филипчо здравей, София и Маминка на Филип хапват до мен в Хепи Joy Очаквам и мама Пеперон да дофтаса 😂

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 16:16 от BlackOpium19

# 2 837
Новото видео на Петкано само като видях как бърка с мокра лъжица в буркана с чая и crindge-нах брутално 🤣🤣🤣

# 2 838
А Пепе проблем със зрението ли има или си носи очилата за фасон, защото ми направи впечатление, че непрекъснато или ги сваля, или ги заменя със слънчеви?

# 2 839
Сега изгледах новото видео на Пепе. Отново съм в шок как може толкова много разностранни дейности да прави. Това ще я доведе до шизофрения според мен. Интервюта в радио, танци-манци, боядисване на коси, реклами на кило, деца...лудост някаква - липса на всякакъв фокус и задълбочаване в която и да е сфера.
Лошо впечатление ми направи как танцува с една бяла мрежеста блуза - т.е в някаква прашна зала, потила се е и т.н и после със същата се въргаляше в тях по дивани/легла...Да, по филмите си лягат в леглата с обувките, но тук действителността и нормите за хигиена са други...

# 2 840
Има стори  в което се обяднява  че му сълзяли очите..
И на мен като рева.

# 2 841
Сега изгледах новото видео на Пепе. Отново съм в шок как може толкова много разностранни дейности да прави. Това ще я доведе до шизофрения според мен. Интервюта в радио, танци-манци, боядисване на коси, реклами на кило, деца...лудост някаква - липса на всякакъв фокус и задълбочаване в която и да е сфера.
Лошо впечатление ми направи как танцува с една бяла мрежеста блуза - т.е в някаква прашна зала, потила се е и т.н и после със същата се въргаляше в тях по дивани/легла...Да, по филмите си лягат в леглата с обувките, но тук действителността и нормите за хигиена са други...
Абсолютно.
Няма как да държиш да си капацитет във всяка област и да се задълбочиш. Толкова е видно за всички, само тя не схваща колко е нелепа.
Сега изтипосaлa София във ваната с всичките бактерии в онзи салон и пак дежурнaтa усмивка, засрами се бе жена, нямаш грам акъл!

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 14:56 от passionbiojuniper

# 2 842
Случайно попаднах на тази снимка качена вчера. Много ми харесва Пепе на нея.
Значи можело.
Скрит текст:

# 2 843
Ох, колената й са ужасни, въобще цялото тяло е като на момче. Добре, че поне умее да прикрива недостатъците си.

# 2 844
  • София
Извинявам се, ама така, както ги описвате дейностите в клипа - какво задълбочаване се очаква точно при ходенето на маникюр или на събитие? Да не е докторат това... Има хора, за мен това е нормално, които се занимават с много неща през деня, дните им преминават от среща в среща, командировки, работят по няколко проекта. Не всички майки са с еднообразно ежедневие, да не говорим, че доколкоторазбрах това е седмичен влог.

# 2 845
Отлично изглежда пепата стига завиждате момичета.

# 2 846
Ама наистина много внимателно я гледате Пепчо и сте й запомнили всичко. Smile Аз такива подробности не знам за супер мамичка, а и не ме интересуват. Аз я "плюя", защото ме дразни, а съм й гледала само клипа с раждането на Сиена. Какви ли не лиготии и превземки имаше в този клип и ми стана ясна. Прави всичко с цел реклама и рейтинг. Не я намирам за искрена и полезна, фалшива е отвсякъде.

Да, а нали този клип е с цел уж да стимулира бг майките да раждат естествено като им показва, че няма нищо страшно. Същото е и с кърменето. Супер фалшива.

# 2 847
Ама какъв е този влог,превъртях го за 20секунди, реклама след реклама... Седмична реклама,не влог. Или то пък животът като ти е реклама...(може и влог да се нарече,да)  И аз съм супер позитивна вече,не я гледам, супер реклама,опа,влог.. Ахаха

# 2 848
От последното видео на Мара ми стана откровено жал за нея. Много й се иска да живее луксозен живот, та чак нарече приятеля си, който й ходи по гайдата с колата си - "my driver", "my taxi".
Ходи сама да си " запазва маса в ресторант за РД", сякаш онлайн резервации не приемат. А ресторанта в мол.
Toлкова напъни да е красива, а всъщност устните й вече са станали на бучки от некачествените филъри.

Съгласна съм за напъните и не харесвам това, че робува на определени марки just because и за да е уж хай , при положение, че има десетки, десетки дизайнери и модни марки, които също са качествени, луксозни и т.н. Тя самата каза, че някои неща от лятната колекция та Шанел са откровено грозни, но пак се тика през ден в бутиците им, вместо да се огледа за готини неща другаде. Но за my car, my driver не си права, мисля, че ползва юбер, затова така ги нарича. Поне в други видеа така се движеше.

# 2 849
Мара дъ куийн и с метрото се движи.

Общи условия

Активация на акаунт