Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 220
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 850
В последното видео на Пепе две неща не ми станаха ясни: първо, защо представя нещата все едно сега са си взели бебефона, като тоя бебефон вече го изрекламира в едно предишно видео; и второ, какво стана с уникалния крем за подсичане на Биобаза? Сега явно уникалният крем е на Оскар.
Всъщнсот май си е ясно - реклама.

# 2 851
  • Пловдив
Всичко което и се доставя да рекламира...е "уникално".
Даже ида не го каже, вие да си знаете...
Уникално е.... и това е.

# 2 852
  • София
Според мен, Герка е взела идеята за пролетен грим от това видео, че даже и заглавието

# 2 853
Мара се движи с колата на Тодор Ненов:
https://www.instagram.com/p/BuyW66plNii/
https://www.instagram.com/p/Bk-nHqAnovA/
Метро и Юбер ползва, но не пропуска възможността да я хвърли той нанякъде и дори има доста клипове от неговата кола и с него.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 07:14 от Dress as Princess

# 2 854
Ивана работеше в една рекламна агенция от няколко години. Да не е напуснала "мечтаната работа", както я описваше във влоговете си?

# 2 855
Привет ! Отдавна не съм писала,но като гледам от коментарите,и последните им видеа,няма кой знае каква градация..:Д
Гледах последните видеа на Валери,и акъла не ми го побира,жена на почти 30 години,продължава да прави супер инфантилно съдържание..Само,като й видях интрото,върху което се е трудила 4 часа,както тя самата подчерта,или поредните покупки от Джъмбо,разбрах че не съм за нейните видеа.Тъй като е очеизвадно, че са съсредоточени към деца..
Пепе да беше написала в последното видео,че е спонсорирано от хиляда фирми..Видеата й, станаха телешоп...И с тази боя за коса,това ИНОВАТИВНО ЧУДО се смях много....Нищо ново не са открили..Това си беше чиста къна,но с по префърцунени имена, и естествено надути цени за боядисване.. :Д Толкова е смешно,че чак тъжно..Като онова чудо за отслабване Липовон,което се къса да се рекламира в инстаграм от куцо и сакато и да се повтаря колко ИНОВАТИВЕН ПРОДУКТ Е...Това е продукт от толкова години,и е пълна глупост,ама за пари какво ли не правят хората...:Д

# 2 856
Ивана беше казала, че е напуснала, да.
Аз не знам на Кухалери защо й е Влогстър, като очевидно основните неща за празника ги няма. Каква е идеята да правиш тематични клипове, ако единственото тематично е... и аз нз. 10 яйца боядиса ама снима Влогстър. Никва връзка с главния няма тя

# 2 857
  • Русе
Привет от мен, споделям още един блог за книги Simple Smile
http://krisjustlovetoread.blogspot.com/2019/03/

# 2 858
  • София
Попрочетох за това иновативно нещо за коса, което казвате, че Антоанет рекламира и ми се струва страшна глупост. Не искам да питам колко пари ще струва боядисването с него, щом се предлага само в салоните...

# 2 859
  • София
То едната съставка му е Хена, което си е къна, просто с префърцунено име Joy

# 2 860
Мара се движи с колата на Тодор Ненов:
https://www.instagram.com/p/BuyW66plNii/
https://www.instagram.com/p/Bk-nHqAnovA/
Метро и Юбер ползва, но не пропуска възможността да я хвърли той нанякъде и дори има доста клипове от неговата кола и с него.
Прилича на мъжка кифла.

# 2 861
  • UK
Ивана е напуснала, да, сега май работи ютюбър. Grin

# 2 862
  • Пловдив
Еми ако може да си докарва заплата-защо не?! Пък и така и пращат разни кремчета помади, да не бърка в семейния бюджет за козметика и парцалки от Шийн... остава само за едната храна... Ама тя яде треволяци, пък и по събития имат кетъринг ..Stuck Out Tongueможе да пълнят торбичките Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 863
Наваксах с влоговете днес и едно не разбирам, защо от всяко събитие трябва да се показва яденето? А самите продукти, които се представят на събитието остават някак между другото 🙄
И да питам, някой забелязал ли е как Ети много често си отваря устата просто ей така и се усмихва после, не разбирам каква е целта? 😄 Не е много добър screenshot-а, но все пак се вижда горе-долу какво имам предвид..
Скрит текст:

# 2 864
tinkerbell88 е как защо - защото е млада и много hip and cool. Друго си е на 30 години да се държим като 15 годишни хлапачки, само за да не забрави света колко сме млади.😂

Като и да е обаче, мен ми е интересно в новото видео на Ивана видяхте ли една телевизионна звезда? За тези, които гледат Женени от пръв поглед на вашето внимание - Ева (ку) Кулева - тази знаменита ляфкоучка и Матчмейкърка. Ивана беше много впечатлена от биографията ѝ, та да не се изнедаме, ако скоро и тя реши да се преквалифицира. 🤭

И за да не съм само лоша, ще кажа в първите кадри наистина изглежда много добре кожата ѝ. Харесва ми и гримът като беше със сакото и дънките. Много и отива с права коса, телесно червило и спирала, без къдрици, сенки и червени устни. Изключително много я състарява и подчертава недостатъците ѝ втората визия, на нея обаче ѝ е любима незнайно защо. Лек ден от мен и приятно изкарване на празника. 😊💐🥚

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 16:29 от Emiliana V55

Общи условия

Активация на акаунт