Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 209
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 865
Една приятелка сподели с мен забавно клипче за живота на съвременната инстаграм двойка:
https://www.onetv.cz/detail/3-v-1-odhaluji-jak-vznikaji-dokonale … -4ElhV-usGnl3BFaE
на Чешки е, но нядявам се ще разберете майтапите

# 2 866
Хайде сега най-новото - Ралица щяла да започва да си мие косата само с вода Flushed Преди го е правила, но покрай бременността спряла, защото се омазнявала бързо, заради хормоните. Чудя се аз, как ще ми бъде чиста и миришеща на свежо косата, ако я мия само с вода? Confused

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 15:54 от Fairy girl

# 2 867
  • Пловдив
SatisfiedStuck Out Tongue Winking EyeFrowning
Ами въпрос на навик....
Сега само с вода. После и без вода . И те така.

# 2 868
Попрочетох за това иновативно нещо за коса, което казвате, че Антоанет рекламира и ми се струва страшна глупост. Не искам да питам колко пари ще струва боядисването с него, щом се предлага само в салоните...

И на мен ми се видя страшна тъпотия. Това нещо, освен едва забележим нюанс, нищо не може да направи. Било за блясък и дрън дрън. Направи си маска, бре жена, ако ти е за блясъка. Защо го наричат боя, ми е непонятно. Чакам да видя Пепона, като ѝ избият белите косми по-осезателно, дали пак с такива "природни" бои ще се клепа Joy

# 2 869
Нещо имам чувството, че всички са страшно зациклили и се чудят с какво да се правят на интересни.

Гледах някаква глупост от Валката - 4 часа правила интро със зайче, вдъхновено от бейби тв най-вероятно.
Останалата част е мяукане, по едно време добре, че спомена, че е ходила на представяне на парфюм, мислех, че манджите на някой ресторант рекламира.

Полина пуснала видео с рокли за бременни...

Пепето няма какво да я коментирам, детето й болно, тя се фръцка и лендзи с Фичо по събития и добре, че е баба й да й помага... ама иначе с претенциите за млада майка кариеристка.

# 2 870
Мен друго ме подразни от влога на Пепа, отишла на премиера на GOT и единственото, което излъчи оттам е какво ще яде!?! ( някво авокадо нещо). Голяма излагация, не стига че не е гледала нищо от сериала и се е натресла като в небрано лозе, ами и не си направи труда да каже две думи за епизода или самото събитие. Не разбрах смисъла на тия кадри, освен, да разберем, че са ги нахранили гладните влогъри.

# 2 871
Не разбрах смисъла на тия кадри, освен, да разберем, че са ги нахранили гладните влогъри.

Това изречение обобщава май подбудата на целия тоз народ да станат блогъри.
Ходят по събития да ядът, да получават хигиенни принадлежности и да чешат его колко са famous.

# 2 872
Хайде сега най-новото - Ралица щяла да започва да си мие косата само с вода Flushed Преди го е правила, но покрай бременността спряла, защото се омазнявала бързо, заради хормоните. Чудя се аз, как ще ми бъде чиста и миришеща на свежо косата, ако я мия само с вода? Confused
Щом ще е с вода  добре....да не е с друго.

# 2 873
  • София
Отварят си устите, защото вероятно говорят и пищят “аааа” докато се снимат. Аз също редовно дрънкам нещо докато се селфим, та доста смешни неща се получават.

# 2 874
Отварянето на устата на Пепе го забелязах още от влога от Париж, даже го коментирах тук. То е едно такова.. обикновено придружено с намигане или поклащане на раменете в стил "много съм сладка, много съм непринудена".
Виждала съм и други да го правят като се снимат и е доста изкуствено на живо. Идеята е точно на снимка да изглежда все едно са във вихъра на забавата и са супер готини и естествени, вместо реалността - че правят по 20 еднакви селфита с отворена уста, докато някое се получи. Пепе очевидно и е станало навик и го прави и във видеата, не само по снимки.

# 2 875
  • София
Пепе обясни, че детето кашля от рефлукса и му прави инхалации. Ей това за първи път го чувам, а имам дете с астма. Очаквам скоро да тества някой инхалатор, защото този съвсем бегло и незабележимо го показа.

# 2 876
И аз очаквах да има включване за инхалатора 😀
ама то толкова неща наблъска в едно видео, че няма да й стигне полето за описанието 😁 а пък и не е аванта сигурно...
то май и не пишеше, че видеото е в колаборация?

# 2 877
Егати експлоатацията на тия деца, ако приемат стратегията ще я видя пепа.

# 2 878
Toва с отварянето и затварянето на устата като риби на сухо е много често срещан тик при влогърките и най-вече при Валери, ето малка част. И на мен не ми е ясно какво точно изразява това, освен кухост.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 879
Toва с отварянето и затварянето на устата като риби на сухо е много често срещан тик при влогърките и най-вече при Валери, ето малка част. И на мен не ми е ясно какво точно изразява това, освен кухост.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Това са т.нар закачливи усмивки
това е фалшива усмивка

Общи условия

Активация на акаунт