Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 148 424
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 910
  • UK
Тя много си харесва и се гордее с името си даже, недейте с лошо Stuck Out Tongue Winking Eye Според мен не е зле.

Нещо малко не ми допада тя вече както преди в последно време, не мога точно да обясня защо. Нямам деца и не мога да се изкажа за родителските и методи, но има един такъв назидателен тон, все едно нейното е най- правилното, плюс малко наивни представи за живота, а като вземе да се обяснява колко велика любов са с мъжа и, направо кринджвам.

# 2 911
tuali, да, абсолютно. Като я видиш, че е поредната, която драпа за Коко, почваш да въртиш очите. Преди да забременее, я гледах чат пат, тогава беше мила девойка, но явно нещата се променят. Жалко.

T.E.D.I. ама мноооо си зла Joy

# 2 912
Излезе ми някакво видео на Ивана, което е 18 минути, гледах 4 минути, в които тя употреби "и така" сигурно 20 пъти. Сетих се защо спрях да я гледам и нея и Валери и Пепе и още няколко подобни.

# 2 913
😂😂😂 тематично ми се струва

# 2 914
Ралица ни информира в много сторита за ползите от миенето на косата без шампоан. Аз не мога да разбера вредите от шампоана - просто съм си избрала марка и вид, който отговаря на моя тип коса. Повече се замислям как се отразява силното търкане с пръсти на мокра коса за по няколко минути. Досега винаги съм чела, че мократа коса не трябва да се дърпа и мачка твърде, понеже косъма се наранява по-лесно. Иначе и изглежда чиста косата.
Фибичките на Валери са един път, о, диър год. Понеже една друга змия от темата си заплю ушичките и, аз искам фибичките, толкоз са сладки, уау, ау, мяу.

# 2 915
Чудя се на Валерие не й беше неудобно да се снима до детето с тези уши... то даже и тя е голяма за тях вече 😃

# 2 916
Отмина им модата докато намери горката.

# 2 917
  • UK
Коя е тази нова звезда?

# 2 918
  • София
Госпожицата с малоумно име и дундав външен вид няма "грива". Нещо се е объркАлаа. Това се употребява за друг тип коси.

А тия с отворените муцуни сякаш лапат. Мухи. Или очакват колаборация с някой спонсор.

# 2 919
# 2 920
Иначе и изглежда чиста косата.

Ловя бас, че след ден косата ѝ няма да е толкова чиста, колкото след сешоар след баня..
Нейният минимализъм лекинко ми бие в скъперничество!
Пирина и тя много био, еко и перфектно си гледа детето. Ай сиктир вече от перфектни млади майки!

# 2 921
Аз гледах видеото на Валери и ми остана едно такова чувство, чак ме потисна.
И Галя е кифльоч и знаем всички каква, обаче има дете и това, което ми направи впечатление, че имат приятели. Валери винаги е само с Мартин някъде си, излиза само по събития с Ивана и онова другото. Та и добре изглеждащ да си, пак не е гаранция, че няма да станеш неудачник и смотаничък.

# 2 922
Ами приятелските на Валери са на училище през повечето време 😀

С жени на нейната възраст не виждам какво общо може да има, тя си се мисли за 15-годишно момиченце.
Аз съм на нейните години, не си представям аз или някоя от приятелките ми да цъфне със заешки ушички...

# 2 923
Някой???????гледа ли канала на Avon Lady Kamy?!
Е няма такава неграмотна и проста жена!!!
Да не знаеш и думичка на английски и да си представител на английска козметика,не знам...😂
Смея се с глас когато я гледам.
Все повече се убеждавам че това е марка предимно за шивачки,които си разменят каталози и парфюми траещи по 5 минути в обедната почивка 😁

# 2 924
Христос Воскресе и от нашите любимки Joy
С любезното съдействие на бумеранга и фибите

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 10:53 от Jia_

Общи условия

Активация на акаунт