Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 162
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 895
Щото зрителите в голяма част от случаите са пълни малоумници и комплексари, които предпочитат да плакнат очи в "съвършенството" на нечий живот, вместо да работят за своя собсветн.
На Денислава й дреме за Бг, колкото на мене за влогърките. Не живее тук долкото знам, така че някъв измислен мутренски конкурс няма да я впечатли ама грам.

# 2 896
  • UK
И аз така си мисля за Денислава, тя и не снима на български, обаче момичето има вече два милиона абоната и за мен, въпреки че не я гледам, е много успешна, снима си видеа за грим, без да се отплесва с лигавщини на дребно, "събития" и тем подобни. Нашите ще трябва доста да поработят, за да я стигнат.

# 2 897
Cherry Lady имаш предвид влогването на тип ден от живота ми ли? Ако да, аз съм убедена просто, че това са деца които най-вече въртят гледания и лайкове. Много малка държава сме и съответно много малко интелигентни хора със сходни интереси да трупат истински гледания. Смислените канали за зрители 25+ повечето са с по 2-3хил. последователи. Ако не си готова на затъпиш съдържанието, да споделяш всеки личен момент или да преувеличаваш емоции не мисля, че можеш да набереш много популярност за съжаление. Влогърството е тип реалити--пак с режисура, сценарии и преекспониране на моменти с цел драма.

# 2 898
Новото видео на ВалериЕ ме депресира и особено депресиращи са яйцата, които са много грозни. Пълен криндж.

# 2 899
Някой питаше коя е просякинята от черно бялата снимка - empirina

# 2 900
Кефят ме зайците в началото, като от филм на ужасите  по Стивън Кинг са.
Яйцата с лак за нокти са о май Гад  Confounded
Иначе ме е жал за ВалериЕто боядисала е 23 яйца и се е уморила...не е лесно да готвиш и да боядисваш яйцА
 Laughing

# 2 901
За тези зайчета в интрото ВалериЕ се оплака, че много време са й отнели и те също са я изморили доста.
Отишла е жената на Тасос, обаче й се налага да работи Влогстър, докато други си почивате Sad. Направо много изцеждащи са тези Влогстър и Влогмас дежурства. Дано след този натоварен и стресиращ Влогстър спести пак пари от банички и отиде някъде на релаксираща и екзотична почивка. Напълно заслужена...

# 2 902
За тези зайчета в интрото ВалериЕ се оплака, че много време са й отнели и те също са я изморили доста.
Отишла е жената на Тасос, обаче й се налага да работи Влогстър, докато други си почивате Sad. Направо много изцеждащи са тези Влогстър и Влогмас дежурства. Дано след този натоварен и стресиращ Влогстър спести пак пари от банички и отиде някъде на релаксираща и екзотична почивка. Напълно заслужена...
И да си купи пудричка от сефорааааа

# 2 903
Елица беше качила стори от чат с леля й, която й дава рецепта за козунак и накрая й пише:"И да занесеш на свекървата" или нещо подобно, страшно напъване да се докаже отличничката.

Тая случайно ли си ги е "харесала" и тагнала или просто щото е видяла, че правят безплатни процедури на някои "инфлуенсърки"? 😣

На всеки ъгъл фризьорници в тоя град и тази се чуди къде да отиде за една семпла подстрижка??? Ще каже човек, че само Кокото останало, толкова пък да си го закъсал откъм идеи?! Оставам с впечатление, че тоя салон е само за блого-влогърки и точно запади това никога, ама никога не бих отишла там!

# 2 904
А, кое е това чудо на инфлуенса така и не разбрахме.

# 2 905

Прилича ми на Пирина..или Рила и Родопи, или каквато там

# 2 906
Баш същото възвишение е  Wink

# 2 907

Прилича ми на Пирина..или Рила и Родопи, или каквато там
Оръфано е като нива от марокански скакълци.

# 2 908
Ох, падам от смях Joy
Бе жената не е виновна, че се казва така, ама ме съсипахте JoyJoy 

# 2 909
Ох, падам от смях Joy
Бе жената не е виновна, че се казва така, ама ме съсипахте JoyJoy 

Името ѝ всъщност не е лошо, ама почва да добива кофти конотация, когато се държи неадекватно, като в случая. Почва да дрънчи на ПиринЧ.

Общи условия

Активация на акаунт