Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 172
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 880
В шок съм. На 9ти май ще се раздават награди за инфлуенсъри на годината.
https://instagram.com/influenceroftheyearbulgaria?igshid=k2yyymq7mu7g

Още по-големият шок е, че Пепе, ВалериЕ, Дриймърана и сие не са номинирани Scream Пуснах сълза.

# 2 881
Прегледах Полина и Пепе. Не искам да засягам първата, но ми е смешна говорейки за момичешки стил в седмия месец на бременността. Момичешки... Кога ще станат тия жени тези инфлуесърки не мога да разбера. То раждания, бременности, деца, ама те са си момиченца. Пълна инфантилност.
Пепе-то я гледах две минути, само се разхождаше напред-назад, превъртях напред, тя продължи да се разхожда, та взех, че я спрях.

# 2 882

Още по-големият шок е, че Пепе, ВалериЕ, Дриймърана и сие не са номинирани Scream Пуснах сълза.
В истерия съм.
Но, да не сме така негативни, може да има тийн-инфлуенсъри на годината и те да са номинирани тaм!

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 21:15 от Анонимен

# 2 883
Толкоз напън и пиукане беше , а Бирч хич не остана впечатлен. То беше нетърпелива булка , после горда булка

# 2 884
Някак ми се струва, че не й уважава труда, а тя говори с престорено  мило-лигаво гласче, което звучи като на малко момчeнце търсещо признание за днешната 6ца в училище.

# 2 885
Елица беше качила стори от чат с леля й, която й дава рецепта за козунак и накрая й пише:"И да занесеш на свекървата" или нещо подобно, страшно напъване да се докаже отличничката.

Тая случайно ли си ги е "харесала" и тагнала или просто щото е видяла, че правят безплатни процедури на някои "инфлуенсърки"? 😣

# 2 886
  • UK
И аз го видях това. Много леко и фино просене Joy

# 2 887
  • София
Хаха това и майка ми би го написала да занеса на свекървата, впрочем кара ме да и нося миналата година, че свека не знае нищо да меси. Сега пък майка ми ме кара да занеса от нейния на свекърва Joy

# 2 888
Това е покана за “колаборация”, демек да изкяра нещо на аванта 🤣🤣🤣

В сторито Ели казва, че Майкъл не е свикнал да яде сладък хляб и му е странно, не виждам чак да не й уважа труда.
Има хора, които не ядат сладко тесто и е нормално реакцията им да не е уау. Моят свекър е така, не можеш да го накараш даже и да опита.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 22:55 от Ванилия*

# 2 889
Да взема и аз да почна да тагвам в Инстаграма различни места, че е криза. Корените на косата няма сами да се боядисат, пък имам и нужда от подстригване, абе срам направо! Пък и нови очила ми трябват, и нова чанта, и козметика не отказвам, туко виж някой се вързал и на колаборация с мен!
Как не ги е срам така откровено да си просят? Не за първи път виждам нещо подобно...

# 2 890

Пълен потрес...особено в категория музика. Но за стил и грим гласувах за Боряна, другото момиче Денитслава също е много добра, но тя има огромен брой последователи, така че не й липсва признание.

# 2 891
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Елица беше качила стори от чат с леля й, която й дава рецепта за козунак и накрая й пише:"И да занесеш на свекървата" или нещо подобно, страшно напъване да се докаже отличничката.

Тая случайно ли си ги е "харесала" и тагнала или просто щото е видяла, че правят безплатни процедури на някои "инфлуенсърки"? 😣
Коя е тази инфуенЦърка?

# 2 892
Абе хора, кажете ми наистина, как според вас този тип материал получава толкова гледания? Наистина искам да знам. Много е фрустриращо, просто... Не ми харесва, наистина, но е толкова популярно, сякаш това и този тип видео е рецептата за успех. Няма ли и други начини? Sad

# 2 893
Влогстър-а на ВалериЕ ми звучи като Монстър.

# 2 894
  • UK
Cherry Lady, кой тип видео?

Общи условия

Активация на акаунт